Ingyenes Házhozszállítás   |   30 napos visszaküldési garancia

Felhasználási feltételek

eyerim
eyerim - FHB Group
811 01 Pozsony
Szlovákia

E-mail: kapcsolat@eyerim.hu

Cég székhelye
Brezova 2055/12
052 01 Spiska Nova Ves, Szlovákia
HÉA: HU30442339
HÉA kulcs: 27%

Utoljára frissítve: 2018 április

Üdvözlünk a weboldalon. Az oldalon való további böngészéssel elfogadod az oldalhoz tartozó alábbi Feltételeket, amik a személyes adatok kezelésével kapcsolatos irányelveinkkel együtt meghatározzák az eyerim és a közted létrejövő kapcsolatot. Amennyiben ezt nem fogadod el, kérünk, ne használd az oldalt.

Áttekintés

Ezt a honlapot az eyerim működteti. Az egész oldalon található "mi", "minket" és "miénk" kifejezés az eyerimre utal. Az eyerim felhasználásodra bocsájtja ezt az oldalt az összes információt beleértve azzal a feltétellel, hogy elfogadod az összes feltételt, kikötést, szabályzatot és jelzést, amit itt közzéteszünk. Azzal, hogy meglátogatod az oldalt vagy vásárolsz tőlünk valamit, igénybe veszed a "Szolgáltatásainkat" és egyetértesz, hogy betartod a következő feltételeket ("Felhasználási feltételek", "Feltételek"), beleértve a további feltételeket és kikötéseket, amik itt felsorolva, vagy linkelve szerepelnek. Ezek a Felhasználási feltételek az oldal összes felhasználójára vonatkoznak korlátozás nélkül, beleértve a böngészőket, eladókat, vásárlókat, kerekedőket és/vagy tartalomkészítőket. Kérjük, hogy alaposan tanulmányozd a feltételeket mielőtt belépsz vagy elkezded használni az oldalt. Az oldal betöltésével vagy bármely részleg használatával elfogadod, hogy betartod a Felhasználási feltételekben foglaltakat. Ha nem értesz egyet a megállapodás minden feltételével, akkor kérjük, ne lépj az oldalra és ne használd egyik funkciót se. Ha ezek a Felhasználási feltételek ajánlatnak számítanak, akkor az elfogadás kifejezetten csak ezekre a Felhasználási feltételekre korlátozódik. Bármely új funkcióra vagy eszközre, amely a jelenlegi áruházhoz hozzáadásra kerül, szintén vonatkoznak a feltételek. A Felhasználási feltételek legfrissebb verzióját ezen az oldalon mindig ellenőrizni tudod. Fenntartjuk a jogot, hogy a Felhasználási feltételek bármely részét megváltoztassuk vagy kicseréljük az oldalon történő frissítés jelzésével. A te feladatod, hogy a változásokat időnként ellenőrizd. Azzal, hogy a továbbiakban is használod az oldalt vagy a szolgáltatást bármely közzétett változtatás után a Felhasználási feltételekben, kifejezi ezen változások elfogadását.

A Webáruház Feltételei

A Felhasználási feltételek elfogadásával kijelented, hogy a tartózkodási helyed szerinti országban (/államban/tartományban) nagykorú vagy és, mint nagykorú hozzájárultál ahhoz, hogy bármely kiskorú eltartottad az oldalt használja. Tilos a termékeinket bármely illegális- vagy jogosulatlan célra használni és nem szegheted meg a helyileg illetékes törvényt (beleértve, de nem kizárólagosan a szerzői jogokra értve) az oldal szolgáltatásait használva. Tilos féreg, vírus, vagy bármely más romboló természetű kód továbbítása. A feltételek megszegése vagy megsértése azonnali kizárással jár a szolgáltatásokból.

Általános Feltételek

Fenntartjuk a jogot, hogy bárki számára bármilyen okból kifolyólag bármikor megtagadjuk a szolgáltatást. Tudomásul veszed, hogy az adataid (a bankkártya információkat kivéve) titkosítatlanul kerülhetnek továbbításara és (a) különböző hálózatokon keresztül; és (b) megváltoztathatók, hogy a kapcsolódó hálózat vagy eszköz technikai feltételeihez alkalmazkodjanak. A bankkártya adatokat mindig titkosításra kerülnek a hálózati átvitel során. Elfogadod, hogy nem reprodukálod, duplikálod, másolod, nem adod el, nem értékesíted újra, vagy nem használod ki rossz szándékkal a szolgáltatás bármely részét, a szolgáltatás használatát vagy a szolgáltatáshoz való hozzáférést vagy bármely elérhetőséget azon a honlapon, amin a szolgálatatás történik a kifejezett írásos engedélyünk nélkül. A fejezetek ebben a megállapodásban csak kényelmi okból szerepelnek, és nem korlátozzák vagy nincsenek bármely más hatással a Feltételekre. Vásárlóként jogodban áll elállni a vásárlástól 14 napon belül, viszont mi ezt az időt meghosszabítottuk 30 napra. Ez az idő a termék átvételétől számítódik.

Pontosság, Teljesség és Időszerűségi Tudnivalók

Nem vagyunk felelősek azért, ha az oldalon közzétett információ nem pontos, nem teljes vagy nem aktuális. Az oldal tartalma általános információnyújtás céljából van és nem ajánlott döntéshozatalnál pusztán erre hagyatkozni, pontosabb, teljesebb és aktuálisabb információk további keresése nélkül. Bármilyen mértékű döntést az oldalon található információk alapján csak a saját felelősségedre hozol meg. A történelmi adatok szükségszerűen nem aktuálisak és csak tájákoztató jellegűek. Fenntartjuk a jogot, hogy a honlap tartalmát bármikor megváltoztassuk, de nem vagyunk kötelesek semmilyen információt frissíteni a honlapon. Egyetértesz azzal, hogy a te feladatod a változások követése az oldalon.

A Szolgáltatásokban Eszközölt Változások és Árak

A termékeink árait külön értesítés nélkül megváltoztathatjuk. Fenntartjuk a jogot, hogy bármikor módosítsuk vagy megszüntessük a szolgáltatást (vagy annak bármely részét vagy annak tartalmát). Nem vállalhatunk felelősséget sem részedre sem harmadik fél részére bármely Szolgáltatás módosítása, árváltoztatása, felfüggesztése vagy megszüntetése miatt. A termékek árai feltüntett árai tartalmazzák a 27%-os hozzáadottérték-adót.

Termékek

Egyes termékek kizárólag a weboldalon elérhetőek. Ezek a termékek csak korlátozott mennyiségben kaphatók, visszaküldésük és visszaváltásuk csak a Visszaküldési Szabályzat alapján lehetséges. Mindent megtettünk, hogy a lehető legpontosabban mutassuk be a boltban megtalálható termékek színeit és azok képeit. Fenntartjuk a jogot, de nem vagyunk kötelesek, hogy limitálhassuk az eladását bizonyos termékeknek vagy szolgáltatásoknak egyes személyek részére, földrajzi vagy joghatósági régió szerint. Eseti elbírálás alapján is élhetünk ezzel a jogkörünkkel. Fenntartjuk a jogot, hogy limitáljuk az általunk kínált termékek vagy szolgáltatások mennyiségét. Minden termékleírást és termék árát bármikor megváltozhatjuk külön jelzés nélkül a saját belátásunk szerint. Fenntartjuk a jogot, hogy ne forgalmazzunk tovább bármely terméket bármikor. Bármely termék vagy szolgáltatás ajánlata érvényét veszíti, ahol ez tiltásba ütközik. Nem garantáljuk, hogy bármely termék, szolgáltatás, információ vagy más vásárolt vagy más formában a te birtokodba került anyag megfelel az elvárásaidnak vagy, hogy bármely hiba a szolgáltatásban ki lesz javítva.

Számlázás Pontossága és Fiókinformáció

Fenntartjuk a jogot, hogy bármely rendelésedet elutasítsuk. Saját belátásunk szerint limitálhatjuk vagy törölhetjük az egyénenként, háztartásonként vagy rendelésenként rendelhető mennyiséget. Ezek a korlátozások azokra a rendesésekre vonatkozhatnak, amik ugyanarról a fiókról érkeznek, ugyanarról a hitelkártyáról és/vagy ugyanaz a szállítási vagy számlázási címük. Abban az esetben ha változtatunk a rendelésen, vagy törlünk egy rendelést, megpróbálunk veled kapcsolatba lépni emailen keresztül és/vagy a számlázási címen/azon a telefonszámon ami a rendelésnél lett megadva. Fenntartjuk a jogot, hogy korlátozzuk vagy letiltsuk azokat a rendeléseket saját belátásunk szerint ami kereskedők, viszonteladók és elosztók vásárlásainak tűnnek. Egyetértesz azzal. hogy az aktuális, teljes és pontos vásárlási és felhasználói adatokat használsz a vásárláshoz a boltunkban. Vállalod, hogy azonnal frissíted a számla és bármely más adatod, beleértve az email címed, bankkártya számokat és azok lejárati dátumait, hogy teljesíteni tudjuk a tranzakciókat és szükség esetén kapcsolatba tudjunk veled lépni. További részletekért kérlek nézd meg a Visszaküldési Szabályzatot.

Opcionális Eszközök

Előfordulhat, hogy hozzáférést biztosítunk harmadik féltől származó eszközökhöz, amiket nem tudunk sem ellenőrizni, sem irányítani. Tudomásul veszed és elfogadod, hogy az ezekhez való hozzáférés "olyan amilyen" és "csak egy lehetőség", bárminemű garancia, képviselet, feltétel vagy támogatás nélküli. Nem vállalunk felelősséget bárminemű ezen harmadik féltől származó eszközök használatából fakadó kárért. Bármely opcionális, az oldalon kínált eszköz használata kizárólag a saját felelősségedre történik és neked kell biztosra menned, hogy ismered és elfogadod a szabályzatát a kapcsolódó harmadik féltől származó szolgálató eszközének. Előfordulhat, hogy a jövőben új szolgáltatásokat vagy funkciókat kínálunk az oldalon (beleértve új eszközök és források kibocsátását). Az ilyen új funkciók és/vagy szolgáltatások is jelen Szolgáltatási feltételek szabályozása alá tartoznak.

Harmadik Féltől Származó Linkek

Bizonyos, a szolgáltatásainkon keresztül elérhető tartalmak, termékek és szolgáltatások tartalmazhatnak harmadik féltől származó anyagokat. A harmadik féltől származó linkek egy harmadik fél weboldalára irányíthatnak, aki nincs velünk kapcsolatban. Nem vagyunk felelősek azért, hogy biztosítsuk a tartalom pontosságát és nem vállalunk garanciát, felelősséget vagy kötelezettséget harmadik féltől származó anyagokért vagy weboldalakért, vagy bármely anyagért, termékért, harmadik féltől származó szolgáltatásért. Nem vállalunk felelősséget semmilyen harmadik fél oldalával kapcsolatos vásárlásért, termékük használatáért, szolgáltatásért, tartalomért vagy bármely más ezzel kapcsolatos tranzakcióért. Kérjük, olvasd el figyelmesen a harmadik fél szabályzatát és győződj meg róla, hogy érted is, mielőtt bármilyen tranzakciót végrehajtasz. Bármilyen harmadik fél termékével kapcsolatos panasz, igény, aggodalom vagy kérdés a harmadik félhez intézendő.

Felhasználói Hozzászólások, Visszajelzések és Egyéb Beadványok

Ha a kérésünkre bizonyos dolgokat (például pályázatot versenyre) vagy akár kérés nélkül kreatív ötleteket, javaslatokat, felkéréseket, terveket vagy egyéb anyagokat küldesz nekünk akár e-mailen keresztül, postán vagy más módon (összefoglalóan 'Megjegyzések') elfogadod, hogy bármikor korlátozás nélkül szerkesszük, másoljuk, közzétegyük, lefordítsuk, vagy bármilyen más módon használjuk bármelyik médiumban. Nem vagyunk, és nem lehetünk kötelezve arra, hogy (1) bizalmasan kezeljük a megjegyzéseket; (2) kompenzációt adjunk bármilyen megjegyzésért; (3) válaszoljunk bármely megjegyzésre. Van rá lehetőségünk, de nem vagyunk kötelesek, hogy figyeljük, szerkesszük vagy töröljük azokat az anyagokat, amiket a saját belátásunk szerint jogellenesnek, sértőnek, fenyegetőnek, rágalmazónak, becsületsértőnek, pornográfnak, obszcénnek vagy bármely más módon kifogásolhatónak ítélünk meg, megsértik egy másik fél szellemi tulajdonát vagy ezeket a felhasználási feltételeket. Egyetértesz azzal, hogy a hozzászólásaid nem sértik meg bármely harmadik fél jogait, beleértve a szerzői jogot, márkajelzést, adatvédelmi-, személyes- vagy tulajdonosi jogot. Továbbá azzal is egyetértesz, hogy a hozzászólásaid nem tartalmaznak becsületsértő vagy bármely más módon jogellenes, sértő vagy obszcén anyagokat, nem tartalmaznak számítógépes vírust vagy más rosszindulatú programot, ami befolyásolná a szolgáltatások működtetését vagy egy kapcsolódó oldalt. Nem használhatsz hamis e-mail címet, nem adhatod ki magad valaki másnak, nem vezethetsz félre minket vagy a harmadik felet a hozzászólásaidból fakadóan. Kizárólag te vagy a felelős a hozzászólásaidért és azok pontosságáért. Nem vállalunk felelősséget az általad vagy harmadik fél által közzétett hozzászólásokért.

Személyes Adatok

A bolton keresztül beküldött személyes adatok kezelését a Személyes Adatok Védelmében szabályozzuk. Nézd meg a Személyes Adatok Védelme menüpontot.

Hibák, Pontatlanságok és Hiányosságok

Esetenként előfordulhat, hogy a szolgáltatás leírásában vagy az egyéb információkban tipográfiai hibák, pontatlanságok vagy kihagyások szerepelnek, amelyek termékleírásokkal, árakkal, promóciókkal, ajánlatokkal, szállítási költségekkel, átfutási időkkel és elérhetőséggel állhatnak összefüggésben. Fenntartjuk a jogot a hibák, pontatlanságok, kihagyások kijavítására és, hogy megváltoztassunk vagy frissítsünk egy információt vagy, hogy egy rendelést bármikor töröljünk előzetes értesítés nélkül (beleértve a rendelésed elküldése utáni állapotot is), ha bármely információ a Szolgáltatásokban vagy bármely kapcsolódó weboldalon pontatlan. Nem vállalunk kötelezettséget arra, hogy frissítsük vagy tisztázzuk a Szolgáltatások vagy bármely más weboldal információit, beleértve korlátozás nélkül az árinformációkat kivéve a törvény által előírt módon. Nincs meghatározott frissítési dátum arra vonatkozóan a Szolgáltatásokban vagy bármely más oldalon, hogy mikor kell a Szolgáltatások vagy bármely más oldalt módosítani vagy frissíteni.

Tiltott Felhasználási Módok

A korábban a Felhasználási feltételekben részletezett tiltásokon kívül nem engedélyezett az oldal vagy annak tartalmának felhasználása: (a) semmilyen jogellenes célra; (b) mások jogellenes cselekedetre való felbujtására; (c) bármely nemzetközi, szövetségi, tartományi szabályozás, jog vagy helyi rendelet áthágására; (d) mások szellemi tulajdonjogának megsértésére vagy azzal való visszaélésre (e) zaklatásra, sértegetésre, sérülés okozására, becsmérlésre, megfélemlítésre, illetve nemi-, szexuális-, vallási-, etnikai-, faji hovatartozás szerinti, kor-, nemzetiség- vagy fogyatékosság alapján való diszkriminációra; (f) hamis vagy félrevezető információk benyújtására; (g) vírusok vagy bármely más rosszindulatú kód feltöltésére vagy továbbítására, amely hatással lehet a szolgáltatásra, az oldal bármely részére vagy az internetre; (h) mások személyes adatainak gyűjtésére vagy követésére; (i) spammelésre, adathalászat végzésére, pretext vagy spider telepítésére vagy scraping-re; (j) bármely obszcén vagy erkölcstelen célra; vagy (k) a Szolgáltatás, bármely más kapcsolódó oldal, más oldal vagy az internet biztonsági funkcióinak megkerülésére vagy zavarására. Fenntartjuk a jogot, hogy megszűntessük a szolgáltatáshoz való jogodat bármely tiltott cél megvalósítása esetén.

Garanciavállalás; A felelősség korlátozása

Nem tudjuk garantálni, azt állítani vagy szavatolni, hogy a szolgáltatásainkkal töltött időd folyamatos, időszerű, biztonságos vagy hibamentes lesz. Nem tudjuk garantálni, hogy a szolgáltatás használata közben kapott eredmények pontosak vagy megbízhatók lesznek. Hozzájárulsz ahhoz, hogy a szolgáltatást időről-időre határozatlan ideig megszüntessük vagy beszüntessük bármikor, külön értesítés nélkül. Határozottan elfogadod, hogy a szolgáltatás használatát vagy használatának sikertelenségét a te felelősségedre végzed. A szolgáltatás és a szolgáltatáson keresztül biztosított termék és szolgáltatás (ahogyan azt kifejezetten ki is jelentjük) "úgy ahogy" és "amíg elérhető" az Ön használatára van bocsátva, bármilyen képviselet, garancia vagy bármilyen feltétel nélkül, legyen az akár kifejezett vagy hallgatólagos, beleértve minden feltételezett garanciát vagy feltételt az értékesíthetőségre, a kereskedelmi minőségre vagy az adott célra való alkalmasságra, a tartósságra, a tulajdonjogra és a jogsértés nem elkövetésére. Az eyerim igazgatói, tisztségviselői, alkalmazottai, partnerei, ügynökei, vállalkozói, gyakornokai, beszállítói, szolgáltatói vagy licenc biztosítói semmilyen esetben sem lehetnek felelősségre vonhatók bármely sérülésért, veszteségért, követelésért, vagy bármely közvetlen-, közvetett-, véletlenszerű-, büntethető-, különleges- vagy következményes kár okozásáért, beleértve és korlátozás nélkül a nyereség-, a jövedelem-, megtakarítások-, adat- vagy csereköltség elvesztését; vagy bármely hasonló szerződésen alapuló kárért, kártérítésért (a gondatlanságot beleértve); jogi felelősségért; vagy egyéb a szolgáltatás használatból fakadó vagy szolgáltatás igénybevételével megvásárolt termék által okozott problémáért; vagy bármely más a szolgáltatás vagy termék használatával kapcsolatos igény-, beleértve, de nem kizárólagosan, a tartalom hibáit vagy hiányosságait, vagy bármely a szolgáltatáson keresztül elhelyezett, átadott vagy egyéb módon hozzáférhetővé tett tartalom (vagy termék) hiányossága vagy sérülése által okozott problémáért, még akkor sem, ha a lehetőségről tudomást szerzett. Mivel egyes államok vagy joghatóságok nem teszik lehetővé az esetleges vagy véletlen károkért való felelősség kizárását vagy korlátozását, az ilyen államokban vagy joghatóságokban fennálló felelősségünk a törvény által megengedett mértékben korlátozódik.

Kártalanítás

Vállalod, hogy kártalanítod, vagy megvéded és kártalanítod az eyerimet és a fő leányvállalatokat, partnereket, igazgatókat, ügynököket, vállalkozókat, licenszet adókat, szolgáltatókat, alvállalkozókat, beszállítókat, gyakornokokat és alkalmazottakat bármely követeléstől, beleértve az észerű, harmadik féltől származó ügyvédi díjakat a Szolgáltatási feltételek megsértése miatt vagy azokra a dokumentumokra való hivatkozással ami alapján megsértetted a törvényt vagy a harmadik fél jogait.

Elkülöníthetőség

Abban az esetben, ha ezen szolgáltatási feltételek bármely pontja jogellenesnek, semmisnek vagy végrehajthatatlannak bizonyul, akkor az eljárás az érvényes jogszabályok által megengedett módon hajtandó végre és a végrehajthatatlan részt el kell távolítani a szolgáltatási feltételekből. Ez a rendelkezés nem érinti az egyéb fennmaradó jutalékok érvényességét és végrehajthatóságát.

Megszűnés

A felek felmondási időt megelőző kötelezettségei és felelősségei a jelen szerződés megszűnését követően is minden célra érvényesek maradnak. Ezen Szolgáltatási feltételek mindaddig hatályban maradnak, amíg vagy általad vagy általunk megszüntetésre nem kerülnek. Bármikor megszüntetheted a Szolgáltatási feltételeket, ha értesítesz minket, hogy a továbbiakban már nem kívánod igénybe venni a szolgáltatásainkat, vagy nem használod többé a weboldalunk. Ha a megítélésünk szerint nem sikerült, vagy azt gyanítjuk, hogy nem sikerült a Szolgáltatási feltételek bármely pontját betartani, akkor megszüntethetjük ezt a megállapodást bármikor, előzetes értesítés nélkül, ebben az esetben továbbra is felelős maradsz minden olyan tartozásodért, ami a kizárás napjáig keletkezett; illetve megtagadhatjuk a hozzáférést a szolgáltatáshoz (vagy annak egy részéhez).

Teljes Megállapodás

Az, hogy nem vagyunk képesek végrehajtani vagy érvényesíteni a jelen Szolgáltatási feltételek bármely jogát vagy rendelkezését, nem jelenti azt, hogy lemondunk az adott jogról vagy a rendelkezésről. Ezek a Szolgáltatási feltételek, általunk közzétett szolgáltatással kapcsolatos irányelvek vagy használati feltételek alkotják a közted és közöttünk létrejött teljes megállapodást és megegyezést, amelyek a szolgáltatás igénybevételére vonatkoznak, és amelyekben a közted és közöttünk létrejött előzetes vagy egyidejű megállapodásokat, a szóbeli vagy írásbeli javaslatokat (beleértve, de nem kizárólagosan minden korábbi változatát a Szolgáltatási feltételeknek) helyettesítjük. Az megértés bizonytalanságai ezen Szolgáltatási feltételeknek nem értelmezendők a szerkesztő fél ellen.

Irányadó jog

Ezen Szolgáltatási feltételeket és minden olyan külön megállapodást, amelynek értelmében szolgáltatásokat nyújtunk, a szlovákiai jogszabályoknak megfelelően kell kezelni és értelmezni.

Változások a Felhasználási Feltételekben

Ezen az oldalon bármikor átnézheted a Felhasználási feltételek legfrissebb verzióját. Fenntartjuk a jogot, hogy saját megítélésünk szerint bármikor megváltoztassuk bármely részét a Feltételeknek az oldalon történő frissítés jelzésével. A te feladatod, hogy a változásokat időnként ellenőrizd. Azzal, hogy bármely a Felhasználási feltételekben eszközölt változtatás után használod az oldalt vagy a szolgáltatást, kifejezi ezen változások elfogadását.

Kapcsolat

A Felhasználási feltételekkel kapcsolatos kérdéseket az alábbi e-mail címre várjuk: kapcsolat@eyerim.hu.