Ingyenes Házhozszállítás   |   30 napos visszaküldési garancia

kapcsolat@eyerim.hu

Felhasználási feltételek

eyerim
eyerim - FHB Group
811 01 Pozsony
Szlovákia

Email: kapcsolat@eyerim.hu

Cég székhelye
Brezova 2055/12
052 01 Spiska Nova Ves
Szlovákia

Utoljára frissítve: 2015 június

Üdvözlünk a weboldalon. Az oldalon való további böngészéssel elfogadod az oldalhoz tartozó alábbi feltételeket, amik a személyes adatok kezelésével kapcsolatos irányelveinkkel együtt meghatározzák az Eyerim és a közted létrejövő kapcsolatot. Amennyiben ezt nem fogadod el, kérünk ne használd az oldalt.

Áttekintés

Ezt a honlapot az eyerim működteti. Az egész oldalon található "mi", "minket" és "miénk" kifejezés az eyerimre utal. Az eyerim felhasználásodra bocsájtja ezt az oldalt az összes információt beleértve azzal a feltétellel, hogy elfogadod az összes feltételt, kikötést, szabályzatot és jelzést, amit itt közzéteszünk. Azzal, hogy meglátogatod az oldalt vagy vásárolsz tőlünk valamit, ígénybe veszed a "Szolgáltatásainkat" és egyetértesz, hogy betartod a következő feltételeket ("Felhasználási Feltételek", "Feltételek"), beleértve a további feltételeket és kikötéseket amik itt felsorolva, vagy linkelve szerepelnek. Ezek a Felhasználási Feltételek az oldal összes felhasználójára vonatkoznak korlátozás nélkül, beleértve a böngészőket, eladókat, vásárlókat, kerekedőket és/vagy tartalomkészítőket. Kérjük alapossan tanulmányozd a Felhasználási Feltételeket mielőtt belépsz vagy elkezded használni az oldalt. Az oldal betöltésével vagy bármely részleg használatával elfogadod, hogy betartod a Felhasználási Feltételekben foglaltakat. Ha nem értesz egyet a megállapodás minden feltételével, akkor kérjük ne lépj az oldalra és ne használd egyik funkciót se. Ha ezek a Felhasználási Feltételek ajánlatnak számítanak, akkor az elfogadás kifejezetten csak ezekre a Felhasználási Feltételekre korlátozódik. Bármely új funcióra vagy eszközre amely a jelenlegi áruházhoz hozzáadásra kerül szintén vonatkoznak a Felhasználási Feltételek. A Felhasználási Feltételek legfrissebb verzióját ezen az oldalon mindig ellenőrizni tudod. Fenntartjuk a jogot, hogy a Felhasználási Feltételek bármely részét megváltoztassuk vagy kicseréljük az oldalon történő frissítés jelzésével. A te feladatod, hogy a változásokat időnként ellenőrizd. Azzal, hogy a továbbiakban is használod az oldalt vagy a Szolgáltatást bármely közzétett változtatás után a Felhasználási Feltételekben, kifejezi ezen változások elfogadását.

Online Bolt Feltételek

A Felhasználási Feltételek elfogadásával kijelented, hogy a tartózkodási helyed szerinti országban (/államban/tartományban) nagykorú vagy mint nagykorú hozzájárultál ahhoz, hogy bármely kiskorú eltartottad az oldalt használja. Tilos a termékeinket bármely illegális- vagy jogosulatlan célra használni és nem szegheted meg a a helyileg illetékes törvényt (beleértve, de nem kizárólagosan a szerzői jogokra értve) az oldal Szolgáltatásait használva. Tilos worm, vírus, vagy bármely más romboló természetű kód továbbítása. A Feltételek megszegése vagy megsértése azonnali kizárással jár a Szolgáltatásokból.

Általános Feltételek

Fenntartjuk a jogot, hogy bárki számára bármilyen okból kifolyólag bármikor megtagadjuk a szolgáltatást. Tudomásul veszed, hogy az adataid (a bankkártya információkat kivéve) titkosítatlanul kerülhetnek továbbításara és (a) különböző hálózatokon keresztül; és (b) megváltoztathatók, hogy a kapcsolódó hálózat vagy eszköz technikai feltételeihez alkalmazkodjanak. A bankkártya adatokat mindig titkosításra kerülnek a hálózati átvitel során. Elfogadod, hogy nem reprodukálod, duplikálod, másolod, nem adod el, nem értékesíted újra, vagy nem használod ki rossz szándékkal a Szolgáltatás bármely részét, a Szolgáltatás használatát vagy a Szolgáltatáshoz való hozzáférést vagy bármely elérhetőséget azon a honlapon amin a szolgálatatás történik a kifejezett írásos engedélyünk nélkül. A fejezetek ebben a megállapodásban csak kényelmi okból szerepelnek és nem korlátozzák vagy nincsenek bármely más hatással a Feltételekre.

Pontosság, Teljesség és Időszerűségi Tudnivalók

Nem vagyunk felelősek azért, ha az oldalon közzétett információ nem pontos, nem teljes vagy nem aktuális. Az oldal tartalma általános információnyújtás céljából van és nem ajánlott döntéshozatalnál pusztán erre hagyatkozni, pontosabb, teljesebb és aktuálisabb információk további keresése nélkül. Bármilyen mértékű döntést az oldalon található információk alapján csak a saját felelősségedre hozol meg. A történelmi adatok szükségszerűen nem aktuálisak és csak tájákoztató jellegűek. Fenntartjuk a jogot, hogy a honlap tartalmát bármikor megváltoztassuk, de nem vagyunk kötelesek semmilyen információt frissíteni a honlapon. Egyetértesz azzal, hogy a te feladatod a változások követése az oldalon.

A Szolgáltatásokban Eszközölt Változások és Árak

A termékeink árait külön értesítés nélkül megváltoztathatjuk. Fenntartjuk a jogot, hogy bármikor módosítsuk vagy megszüntessük a Szolgáltatást (vagy annak bármely részét vagy annak tartalmát). Nem vállalhatunk felelősséget sem részedre sem harmadik fél részére bármely Szolgáltatás módosítása, árváltoztatása, felfüfüggesztése vagy megszüntetése miatt.

Termékek

Egyes termékek kizárólag a weboldalon lehetnek elérhetőek. Ezek a termékek csak korlátozott mennyiségben kaphatók, visszaküldésük és visszaváltásuk csak a Visszaküldési Szabályzat alapján lehetséges. Mindent megtettünk, hogy a lehető legpontosabban mutassuk be a boltban megtalálható termékek színeit és és azok képeit. Fenntartjuk a jogot, de nem vagyunk kötelesek, hogy limitálhassuk az eladását bizonyos termékeknek vagy Szolgáltatásoknak egyes személyek részére, földrajzi vagy joghatósági régió szerint. Eseti elbírálás alapján is élhetünk ezzel a jogkörünkkel. Fenntartjuk a jogot, hogy limitáljuk az általunk kínált termékek vagy szolgáltatások mennyiségét. Minden termékleírást és termék árát bármikor megváltozhatjuk külön jelzés nélkül a saját belátásunk szerint. Fenntartjuk a jogot, hogy ne forgalmazzunk tovább bármely terméket bármikor. Bármely termék vagy szolgáltatás ajánlata érvényét veszíti, ahol ez tiltásba ütközik. Nem garantáljuk, hogy bármely termék, szolgáltatás, információ vagy más vásárolt vagy más formában a te birtokodba került anyag megfelel az elvárásaidnak vagy hogy bármely hiba a Szolgáltatásban ki lesz javítva.

Számlázás Pontossága és Fiókinformáció

Fenntartjuk a jogot, hogy bármely rendelésedet elutasítsuk. Saját belátásunk szerint limitálhatjuk vagy törölhetjük az egyénenként, háztartásonként vagy rendelésenként rendelhető mennyiséget. Ezek a korlátozások azokra a rendesésekre vonatkozhatnak, amik ugyanarról a fiókról érkeznek, ugyanarról a hitelkártyáról és/vagy ugyanaz a szállítási vagy számlázási címük. Abban az esetben ha változtatunk a rendelésen, vagy törlünk egy rendelést, megpróbálunk veled kapcsolatba lépni emailen keresztül és/vagy a számlázási címen/azon a telefonszámon ami a rendelésnél lett megadva. Fenntartjuk a jogot, hogy korlátozzuk vagy letiltsuk azokat a rendeléseket saját belátásunk szerint ami kereskedők, viszonteladók és elosztók vásárlásainak tűnnek. Egyetértesz azzal. hogy az aktuális, teljes és pontos vásárlási és felhasználói adatokat használsz a vásárláshoz a boltunkban. Vállalod, hogy azonnal frissíted a számla és bármely más adatod, beleértve az email címed, bankkártya számokat és azok lejárati dátumait, hogy teljesíteni tudjuk a tranzakciókat és szükség esetén kapcsolatba tudjunk veled lépni. További részletekért kérlek nézd meg a Visszaküldési Szabályzatot.

Opcionális Eszközök

Előfordulhat, hogy hozzéférést biztosítunk harmadik féltől származó eszközökhöz, amiket nem tudunk sem ellenőrizni, sem irányítani. Tudomásul veszed és elfogadod, hogy az ezekhez való hozzáférés "olyan amilyen" és "csak egy lehetőség", bármimenű garancia, képviselet, feltétetel vagy támogatás nélküli. Nem vállalunk felelősséget bárminemű ezen harmadik féltől származó eszközök használatából fakadó kárért. Bármely opcionális, az oldalon kínált eszköz használata kizárólag a saját felelősségedre történik és neked kell biztosra menned, hogy ismered és elfogadod a szabályzatát a kapcsolódó harmadik féltől származó szolgálató eszközének. Előfordulhat, hogy a jövőben új szolgáltatásokat vagy funkciókat kínálunk az oldalon (beleértve új eszközök és források kibocsátását). Az ilyen új funkciók és/vagy szolgáltatások is jelen Szolgáltatási Feltételek szabályozása alá tartoznak.

Harmadik Féltől Származó Linkek

Bizonyos, a mi Szolgáltatásainkon keresztül elérhető tartalmak, termékek és szolgáltatások tartalmazhatnak harmadik féltől származó anyagokat. A harmadik féltől származó linkek harmadik fél weboldalra irányíthat, akik nincsenek velünk kapcsolatban. Nem vagyunk felelősek , hogy biztosítsuk a tartalom pontosságát és nem vállalunk garanciát, felelősséget vagy kötelezettésget harmadik féltől származó anyagokért vagy weboldalakért, vagy bármely anyagért, termékért, harmadik féltől származó szolgáltatásokért. Nem vagyunk felelősek semmilyen harmadik féltől származó oldalakkal kapcsolatos vásárlásért, áruk használatáért, szolgáltatásokért, tartalomért vagy bármely más ezzel kapcsolatos tranzakcióért. Kérjük olvas el figyelmesen a harmadik fél szabályzatát és győződj meg róla, hogy érted is, mielőtt bármilyen tranzakció végrehajtasz. Bármilyen harmadik fél termékével kapcsolatos panasz, igény, aggodalom vagy kérdés a harmadik félhez intézendő.

Felhasználói Hozzászólások, Visszajelzések és Egyéb Beadványok

Ha a kérésünkre bizonyos dolgokat küldesz nekünk (például pályázatot versenyre) vagy akár kérés nélkül kreatív ötleteket, javaslatokat, felkéréseket, terveket vagy egyéb anyagokat küldesz akár online emailen keresztül, postán vagy más módon (együttvéve 'megjegyzések') elfogadod, hogy mi bármikor korlátozás nélkül szerkesszük, másoljuk, közzétegyük, lefordítsuk vagy bárhogy máshogy használjuk bármelyik mádiumban bármit amit nekünk továbbítasz. Nem vagyunk és nem lehetünk kötelezve arra, hogy (1) bizalmasan kezeljük a megjegyzéseket; (2) kompenzációt adjuk bármilyen megjegyzésért; (3) válaszoljunk bármely megjegyzésre. Mi lehet, de nem vagyunk kötelesek, hogy figyeljük, szerkesszük vagy töröljük azokat az anyagokat amikt a saját belátásunk szerint jogellenesek, sértőek, fenyegetők, rágalmazók, becsületsértők, pornográfok, obszcének vagy bármely más módon kifogásolhatók vagy megsértik másik fél szellemi tulajdonét vagy ezeket a Felhasználási Feltételeket. Egyetértesz azzal, hogy a hozzászólásaid nem sértik a jogát bármely harmadik félnek beleértve szerzői jogot, márkajelet, adatvédelmi, személyes vagy tulajdonosi jogot. Továbbá azzal is egyetértesz, hogy a hozzászólásaid nem tartalmaznak becsületésrtő vagy bármely más módon jogellenes, sértő vagy obszcén anyagokat, nem tartalmaznak számítógépes vírust vagy más rosszindulatú programot ami befolyásolná a Szolgáltatások működtetését vagy kapcsolódó oldalt. Nem használhtasz hamis email címet, nem adhatod ki magad valaki másnak vagy nem vezethetsz félre minket vagy a harmadik felet más módon a hozzászólásiadból fakadóan. Kizárólag te vagy a felelős a hozzászólásaidért és azok pontosságáért. Nem vállalunk felelősséget az általad vagy harmadik fél által közzétett hozzászólásokért.

Személyes Adatok

A bolton keresztül beküldött személyes adatok kezelését a Személyes Adatok Védelmében szabályozzuk. Nézd meg a Személyes Adatok Védelme menüpontot.

Hibák, Pontatlanságok és Hiányosságok

Esetenként előfordulhat, hogy a Szolgáltatás leírásában vagy az egyéb információkban tipográfiai hibák, pontatlanságok vagy kihagyások szerepelnek amelyek termékleírásokkal, árakkal, promóciókkal, ajánlatokkal, szállítási költségekkel, átfutási időkkel és elérhetőséggel állhatnak összefüggésben. Fenntartjuk a jogot a hibák, pontatlanságok, kihagyások kijavítására és hogy megváltoztassunk vagy frissítsünk információt vagy töröljünk rendelést bármikor előzetes értesítés nélkül (beleértve a rendelésed elküldése utáni állapotot is) ha bármely információ a Szolgáltatásokban vagy bármely kapcsolódó weboldalon pontatlan. Nem vállalunk kötelezettséget arra, hogy frissítsük vagy tisztázzuk a Szolgáltatások vagy bármely más weboldal információit, beleértve korlátozás nélkül az árinformációkat kívéve a törvény által előírt módon. Nincs meghatározott frissítési dátum meghatározva a Szolgáltatásokban vagy bármely más oldalon, hogy mikor kell a Szolgáltatások vagy bármely más oldalt módosítani vagy frissíteni.

Tiltott Felhasználási Módok

A korábban a Felhasználási Feltételekben részletezett tiltásokon kívül nem engedélyezett az oldal vagy annak tartalmának felhasználása: (a) semmilyen jogellenes célra; (b) másokat jogellenes cselekedetre felbújtani; (c) bármely nemzetközi, szövetségi, tartományi szabályozás, jog vagy helyi rendelet áthágása; (d) visszaélni vagy megsérteni mások szellemi tulajdonjogait; (e) zaklatni, sértegetni, sérülést okozni, becsmérelni, megfélemlíteni illetve nemi, szexuális, vallási, etnikai, faji hovatartozás szerinti, korbeli, nemzetiségi vagy fogyatékossági alapon diszkriminálni; (f) hamis vagy félrevezető információk benyújtásához; (g) vírusokat feltölteni vagy továbbítani vagy bármely más rossz indulatú kódot amely hatással lesz a Szolgáltatással vagy az bármely részével az oldalnak vagy az Internetnek; mások személyes adatai gyűjteni vagy követni; (i) spammalni, adathalászatot végezni, pharm, pretextet, spidert telepíteni vagy scrapelni; (j) bármely obszcén vagy erkölcstelen célra; vagy (k) zavarni vagy megkerülni a biztonsági funkcióit a Szolgáltatásnak vagy bármely más kapcsolódó oldalnak, más oldalaknak vagy az Internetnek. Fenntartjuk a jogot, hogy megszűntessük a Szolgáltatáshoz való jogodat bármely tiltott cél megvalósítása esetén.

Garanciavállalás; A felelősség korlátozása

Nem tudjuk garantálni, azt állítani vagy szavatolni, hogy a szolgáltatásainkkal töltött időd folyamatos, időszerű, biztonságos vagy hibamentes lesz. Nem tudjuk garantálni, hogy a szolgáltatás használata közben kapott eredmények pontosak vagy megbízhatók. Hozzájárulsz ahhoz, hogy a szolgáltatást időről-időre határozatlan ideig megszüntessük vagy beszüntessük bármikor, külön értesítés nélkül. Határozottan elfogadod, hogy a szolgáltatás használata vagy használatának sikertelenségét a te felelősségedre végzed. A szolgáltatás, az összes termék és a szolgáltatás során kézbesített dolgok (kivéve az általunk kifejezetten jelzett) "olyanok amilyenek" és "elérhetők" számpdra, bármiféle képviselet, szavatosság vagy kondíció nélkül legyen az akár kifejezett vagy hallgatólagos, beleértve minden vélelmezett garanciát vagy forgalomképességet meghatározó feltételt, forgalmazás minőségét, alkalmasságot az adott feladatra, tartósságot, címet és nem jogsértést. Semmilyen esetben sem lehetnek az eyerim igazgatói, tisztségviselői, alkalmazottai, partnerei, ügynökei, vállalkozói, gyakornokai, beszállítió, szolgáltatói vagy licensz biztosítói felelősei bármely sérülésnek, eltűnésnek, kérigénynek, vagy bármely indirekt, vételen, büntető vagy közvetett kár beleértve korlátozás nélkül elvesztett bevétel, elvesztett nyereség, elvesztett megtakarítás, elevesezett adat, csere költség vagy bármely más sérülés legyen az akár szerződésen alapuló, (beleértve a hanyagságot), szigorú felelősség vagy egyéb, a szolgáltatás általad való használatból fakadó vagy bármely beszerzett termékek a szolgáltatás használata, vagy bármely más vonatkozó állítást semmilyen módon a használata a szolgáltatás vagy bármely olyan termék, beleértve, de nem kizárólagosan, azok a hibák vagy kihagyások bármilyen tartalmat, vagy bármilyen veszteségért vagy kárért következtében felmerült az a szolgáltatás igénybevételével, vagy olyan tartalmat (vagy termék) elküldése, vagy más módon elérhetővé a szolgáltatást, még ha felhívjuk a lehetőségéről. Mivel egyes államok vagy joghatóságok nem teszik lehetővé a kizárását vagy korlátozását a járulékos felelősségnek vagy véletlen károknak, az ilyen államok vagy joghatóságok esetén, a felelősség mértéke nem haladhatja meg a legnagyobb mértékben a törvény által megengedett.

Kártalanítás

Vállalod, hogy kártalanítod, vagy megvéded és kártalanítod az eyerimet és a fő leányvállalatokat, partnereket, igazgatókat, ügynököket, vállalkozókat, licenszet adókat, szolgáltatókat, alvállalkozókat, beszállítókat, gyakornokokat és alkalmazottakat bármely követeléstől, beleértve az észerű, harmadik féltől származó ügyvédi díjakat a Szolgáltatási feltételek megsértése miatt vagy azokra a dokumentumokra való hivatkozással ami alapján megsértetted a törvényt vagy a harmadik fél jogait.

Elkülöníthetőség

Abban az esetben, ha ezen a Szolgáltatási Feltételek bármelyik pontja jogtalannak bizonyul, érvényét veszti, végrehajthatatlan, ilyen esetben a legteljesebb mértékben végrehajtható jog által megengedett az alkalmazandó jog és úgy kell rá tekinteni mint amit el kell választani a Szolgáltatási Feltételektől, az ilyen határozat nem érinti az érvényességét és végrehajthatóságát a fennmaradó rendelkezéseknek.

Megszűnés

A megszűnés előtt felmerült felekre vonatkozó kötelezettségek és felelősségek túlélik ennek a megállapodásnak a megszűnését minden célból. A Szolgáltatási Feltételek addig vannak hatályban amíg vagy teáltalad vagy miáltalunk megszűntetésre kerül. Bármikor megszűntetheted a Szolgáltatási Feltételeket, ha értesítesz minket, hogy a továbbiakban nem kívánod igénybe venni a Szolgáltatást, vagy ha nem használod többé az oldalt. Ha a mi megítélésünk szerint nem sikerült vagy azt gyanítjuk, hogy nem sikerült a Szolgáltatási Feltételek bármely pontját betartani, akkor is megszüntethetjük ezt a megállapodást bármikor, előzetes értesítés nélkül és továbbra is felelős maradsz minden olyan tartozásodért ami a kizárás napjáig keletkezett; és/vagy megtagadhatjuk a hozzáférést a Szolgáltatáshoz (vagy annak egy részéhez).

Teljes Megállapodás

Az, hogy nem tudjuk érvényesíteni vagy kötelezni már jog érvényesítést a Szolgáltatási Feltételek, nem jelentik lemondásunkat errpl a jogról vagy renlekezésről. Ezek a Szolgáltatási Feltételek és bármely más szabályzat, működési rend amit az oldalon közlünk vagy a Szolgáltaltatással képezi a teljes megállapodást és egyetértést Ön és köztünk, és szabályozzák a Szolgáltatás használatával meghaladva minden korábbi vagy egyidejű megállapodást, kommunikációt és javaslatot , legyen az szóbeli vagy írásbeli, és a Felhasználó között (beleértve, de nem kizárólagosan, minden korábbi változatát a Szolgáltatási Feltételeknek). Minden kétséges értelmezése a jelen Szolgáltatási Feltételek rendelkezéseinek nem értelmezhetők kidolgozó párt ellen.

Irányadó jog

Ezek a Szolgáltatási Feltételek esetében és bármely külön egyezség esetén, ahol mi biztosítunk Szolgáltatást, a szlovákiai jogszabályok az irányadók és ezekkel összhangban kell szabályozni.

Változások a Felhasználási Feltételekben

Ezen az oldaon bármikor átnézheted a legfrissebb verzióját a Felhasználási Feltételeknek. Fenntartjuk a jogot saját megítélésünk szerint bármikor megváltoztassuk bármely részét az oldalon történő frissítés jelzéssel. A te feladatod, hogy a változásokat időnként ellenőrizd. Azzal, hogy a továbbiakban is használod az oldalt vagy a Szolgáltatást bármely közzétett változtatás után a Felhasználási Feltételekben, kifejezi ezen változások elfogadását.

Kapcsolat

A felhasználási feltételekkel kapcsolatos kérdéseket az alábbi email címre várjuk: kapcsolat@eyerim.hu.