Ingyenes Házhozszállítás   |   30 napos visszaküldési garancia

Dior Homme
Al13.13 WR7/2K

Várható kézbesítési idő: Ideiglenes készlethiány

Out of stock 139 300 FT 112 040 FT

Beállított ár: 0,00 FT

 • Ingyenes szállítás

  A szállítás teljesen díjmentes az összes EU-tagállamba. További információért kattintson ide

 • UTÁNVÉTES FIZETÉS

  Fizessen akkor, ha az árucikkek már a küszöbe előtt vannak! További információért kattintson ide

 • Minősített viszonteladó

  Az eyerim a weboldalon elérhető összes márka hivatalos online viszonteladója. A gyártókkal és a márkákkal közvetlenül együtt dolgozunk. Tudjon meg többet.

Ez a modell különböző színekben

Részletek

Termék leírás

"Az igazi luxushoz valódi alapanyagok és a mesteremberek őszintesége szükséges" - mondta Christian Dior aki annak a divatháznak az alapítója, ami a kiválóság és az elegancia tökéletes szimbóluma több mint fél évszázada. A férfiak számára készült Dior Homme szemüvegkollekció a márka férfias esszenciáját hordozza magában, kifinomult alapanyag variációkkal és innovatív high-tech megoldásokkal.

Dior Homme Al13.13 WR7/2K napszemüvegek a Dior Homme legfrissebb kollekciójának részei, külön a férfi számára tervezve. Ez az elegáns teljes keretes modell a kortárs szemüvegmárkák legfrissebb divatját tükrözi és a wayfarer keret stílus teszi a Dior Homme AL13.13 modelljét a tökéletes választásnak kerek, ovális és szív alakú arcformák számára.

A keret anyaga edzett, korrózióálló alumínium. Az alumínium használata az egyik legújabb trendek egyike a szemüveg iparban. Ez ugyanolyan szintű tartósságot ad a keretnek, mint a fémből készülteké, ugyanakkor rendkívül könnyű teszi. A lencséket a káros UV sugarak elleni 100%-os védelemre tervezték.


Vedd meg a Dior Homme Al13.13 WR7/2K-et most az eyerimen és ingyen szállítjuk egyenesen az ajtódhoz az eredeti védőcsomagolásában.

Sizes

 • Lens width: 52 mm 52 mm
 • Lens height: 45 mm 45 mm
 • Bridge: 21 mm 21 mm
 • Temple Length: 150 mm 150 mm

Az emberek nagy többségének az M-es a megfelelő méret. Valószínűleg számodra is ez lesz a megfelelő. Azonban, hogy meggyőződhess erről kövesd a következő trükköt, melyhez egy átlagos bankkártyára van szükséged:
Bankkártyára

Sa kártya túlnyúlik a szemeden

Ma kártya a szemed széléig ér

La kártya nem nem éri el a szemed szélét