Vagány, jópofa, mozgalmas, őszinte, természetközeli- ez mind igaz a Horsefeathers-re. Készen állsz? Gyere és ismerd meg ezt a laza és mókás márkát, a személyes kedvencünket, a Horsefeathers-t!  

Horsefeathers - HOGYAN IS KEZDŐDÖTT?

A Legvagányabb Márka Nyárra: Horsefeathers, Tavaszi/Nyári Kollekció
1989 Boundary Country, Brit Columbia, Kanada.

Hanuš Salz és barátai - akiknek életfelfogására és stílusára nagy hatással volt a gördeszkázás és a snowboardozás - megalkották a márkanevet: a Horsefeathers-t. Egy egy jópofa közösség volt, amely a barátságon, a szórakozáson és persze snowboardozáson alapult - itt kezdődött el minden. Hanuš később visszaköltözött Csehországba, ahol találkozott Pavel Kubíček-kel és hivatalosan is útjára indították a márkát.

A Legvagányabb Márka Nyárra: Horsefeathers, Tavaszi/Nyári Kollekció Férfi Wayfarer Napszemüveg A Legvagányabb Márka Nyárra: Horsefeathers, Tavaszi/Nyári Kollekció Férfi Wayfarer Napszemüveg

Horsefeathers - MIÉRT IS KEZDŐDÖTT EL?

A Legvagányabb Márka Nyárra: Horsefeathers, Tavaszi/Nyári Kollekció

Amikor Hanuš megismerte Pavel-t a Csehországi Pilsen-ben és eldöntötték, hogy elindítják a márkát, ami mellett három egyszerű okot hoztak fel:

- Nem igazán szerettek volna “normális” munkahelyen dolgozni.
- Nagyon kevés snowboardos felszerelés volt kapható akkoriban a Cseh piacon.
- A lehető legtöbbet akartak siklani a havon.

A legnyomósabb érv a harmadik volt az egész Horsefeathers dolog mögött, kiegészítve a kezdeti inspirációval, ami ugye a szórakozás, a barátok és a snowboardozás volt. 29 évvel később a Horsefeathers még mindig ugyanazon régi barátok mókás gyülekezete!

A Legvagányabb Márka Nyárra: Horsefeathers, Tavaszi/Nyári Kollekció Női Wayfarer Napszemüveg A Legvagányabb Márka Nyárra: Horsefeathers, Tavaszi/Nyári Kollekció Férfi Wayfarer Napszemüveg

A HORSEFEATHERS nem csak a legjobb minőségű felsőruházatot, pólókat, hátizsákokat, öveket, zoknikat vagy alsóneműket jelenti.
A HORSEFEATHERS  a minőségi, kézzel készült, polarizált napszemüvegekről is jusson eszünkbe mostantól. Ne felejtsd el megnézni a teljes Horsefeathers kollekciót az eyerim honlapján, az áraink egyedülállóak!

A Legvagányabb Márka Nyárra: Horsefeathers, Tavaszi/Nyári Kollekció

A HORSEFEATHERS elsőosztályú, laza, jópofa termékeket kínál; Európában készültek és az elapadhatatlan sör iránti szeretet inspirálta őket. Jól látod, a sör. Ha jobban szemügyre veszed a termékeket találhatsz rajtuk egy pici sör logót…durva, mi? Egész egyszerűen zseniális?!

Rengeteg nagyszerű designer márka van a világon. Mindannyian tömegével gyártanak olyan fantasztikus dolgokat, amiket imádunk és lényegében mindannyian rendelkeznek azzal, amivel egy jó márkának rendelkeznie kell. De akkor miért imádjuk a Horsefeathers-t egy hangyányival jobban? Csak a vagányságukat tudjuk hibáztatni érte! Még egy nem-snowboardozó, nem-gördeszkázó, egyáltalán-nem-laza-borzasztóan-óvatos ember is szerelembe fog esni a Horsefeathers-sel! Majdnem három évtized sem volt elég arra, hogy elveszítse azt a hétköznapi és egyedi bájt, amivel elkezdődött ez az egész még anno a 90’-es évek kezdetén. Azt kívánjuk, hogy bárcsak több Horsefeathers lenne a világon! Mindannyian nyugodtabbak és boldogabbak lennénk, nemde?

Te melyik márkát szeretnéd jobban megismerni? Írd meg nekünk hozzászólásban!