Nyilvánvaló, hogy a divathetek hihetetlen népszerűségüket a kifutókon megjelenő olyan nagy neveknek köszönhetik, mint például a Gucci, a Prada, a Burberry, a Dolce & Gabbana, vagy a Mulberry. Ugyanakkor a nagy sztárok a bámulatos divatshow-k kezdete előtt minden évben kint az utcákon is csillognak. Idén megkerestük a street style divat abszolút győzteseit, a világ legnagyobb és legdivatosabb városaiban - Párizsban, New York-ban és Londonban. Tartson velünk némi közös divat-inspirációért!

FASHION WEEK Párizs: HAUTE COUTURE 2018

Párizs nem csupán a szerelem városa, de egyben az a város is, ahol az aktuális naptól függetlenül mindenki divatosan öltözködik. Alább összegyűjtöttek az idei divathétre ellátogató párizsi kedvenceinket.

#1

Top street style looks Paris     Top Fashion Week street style looks 2018

Najlepšie outfity slnečné okuliare Prada   Najlepšie outfity slnečné okuliare Dior Najlepšie outfity slnečné okuliare Boss by Hugo Boss

Első külsőnk egyesíti egy balerina törékenységét ezzel a polka pöttyös mintás, barackszínű hosszú ruhával, melyek egyaránt az idei év legnagyobb trendjeinek mondhatók; és egy feltűnően divatos, extra fényes bőrdzsekivel, valamint bőrcsizmával és szürke nadrággal, amelyek merész nőiességet kölcsönöznek ehhez a külsőhöz. Minden divatdíva tisztában van azzal, hogy a szemüveg az összeállítás legfontosabb eleme. Jelen külsőnk esetén nem lehet nem észrevenni ezt a visszafogott, mégis sikkes és kerek napszemüveget! És ami a legjobb, hogy ön is beszerezheti ezt a megjelenést: csak böngéssze át kerek napszemüvegeink kínálatát. Legyen szó Ray-Ban vagy Prada modellről, nálunk megtalálja, és ne feledje: mindössze pár nap alatt is válhat önből valódi divatmániás!

#2

Top street style looks Paris     Top Fashion Week street style looks 2018

Najlepšie outfity slnečné okuliare Marc Jacobs Najlepšie outfity slnečné okuliare Max MaraNajlepšie outfity slnečné okuliare Tom Ford

Mindnyájan tisztában vagyunk vele, hogy még mindig elég hideg van odakint, így a csupasz bokák és vállak egyelőre a kellemes pamut és gyapjú védelmét élvezik. Jelen divatdívánk is így gondolja! Kényelmes kopott farmert választott, alatta meleg és vastag harisnyanadrággal, és egyszerű fekete teknősnyakú felsőt, felette túlméretes, babarózsaszín bomberdzsekivel. Nem feledkezett meg arról sem, hogy az apró részletek teszik a külsőt - részletes szabás, nagyméretű fülbevalók, tetszetős kézitáska és túlméretes napszemüveg teszik teljessé az összképet. Tekintse meg weboldalunkat,  válasszon egy trendi napszemüveget, például ezt a Marc Jacobs vagy Tom Ford modellt, és váljon önmaga legdivatosabb kiadásává!

#3

Top street style looks Paris     Top Fashion Week street style looks 2018

Najlepšie outfity slnečné okuliare Marc JacobsNajlepšie outfity slnečné okuliare Dolce GabannaNajlepšie outfity slnečné okuliare Gucci

A piros az egész év során jelen lévő szín. Mindenkinek jól áll, és különösképp vonzza a figyelmet. Ha nincs meg a kellő bátorsága a viseléséhez, csak nézze meg ezt a lányt! Sokféle piros árnyalatot visel – például színpompás blúzt, ahol a piros a domináns szín, bájos piros tónusokkal bíró kézitáskát, gyönyörű piros kabátot, körmöket és ajakrúzst! Ez már igen! Nem feledkezett meg a kiegészítők nyújtotta varázsról sem, mivel aranyszínű karkötőkkel és gyűrűkkel, feltűnő fülbevalókkal, leopárdmintás kalappal, és rózsaszínű, kerek napszemüvegekkel tette teljessé az összképet. Legyen bátor és mutassa meg vad oldalát piros szerelésben! Ó, és ne felejtse el mellé beszerezni ezt a stílusos, rózsaszínű napszemüveget!

FASHION WEEK New York: Autumn/Winter 2018

New York az a város, amely sosem alszik, és a new yorki divat nagyon is ébren van. Hagyja magát inspirálni ezen bámulatos new yorkiak által!

#1

Top street style looks New York     Top Fashion Week street style looks 2018Top Fashion Week street style looks 2018Top Fashion Week street style looks 2018 Top Fashion Week street style looks 2018

Olykor a divat diktálta trendek enyhén kiszámíthatatlanok, és egyáltalán nem minimalisták. De ha ön kedveli a csipetnyi eleganciával fűszerezett minimál stílust, mindenképpen figyelmébe ajánljuk ezt a new yorkit, aki lazán sétálgat az utcán, miközben fényképezik őt, ahogy ön is szokta. Fehér csíkos öltöny testszínű kabáttal kiegészítve, fehér rövid bőrcsizma és egy kevés piros színnel meghintett apró kézitáska - pontosan az, amit egy mérsékelten visszafogott divatrajongó választana. Az aranyszínű fülbevalók és a bámulatosan sötét, túlméretezett napszemüvegek koronázzák meg ezt a tökéletes külsőt. Legyen ön az egyszerűség rajongója, vagy gondolja azt szimplán unalmasnak, szerintünk ezen sikkes fekete napszemüvegnek semmiképpen nem fog tudni ellenállni!

#2

Top street style looks New York     Top Fashion Week street style looks 2018

Najlepšie outfity dioptrické okuliare PradaNajlepšie outfity dioptrické okuliare PradaNajlepšie outfity dioptrické okuliare Juicy Couture

“Szerdánként rózsaszínt viselünk”, adta ki az utasítást Regina George a legendás Bajos csajok című filmben. És feltennénk rá kedvenc szemüvegünket, hogy ez a szépség Regina szavait pont szerdán szívlelte meg, majd ment el a divathétre. A rózaszínnel nem mindig egyszerű bánni, de ez a lány nagyon is tudja, mi áll neki jól! Összekevert néhány rózsaszínes árnyalatot, beledobott egy okos külsejű dioptriás szemüveget, és voilá - a lélegzetünk is elállt! Ha fel szeretné dobni bármelyik szerelését, tekintse meg az önnek tartogatott trendi szemüvegeink kínálatát.

#3

Top street style looks New York     Top Fashion Week street style looks 2018

Najlepšie outfity slnečné okuliare Tom FordNajlepšie outfity slnečné okuliare Ray-BanNajlepšie outfity slnečné okuliare Persol

Ne feledjük, hogy az urak is szeretik a divatot! Ez a remek ízlésű new yorki igencsak divatos lendülettel jutott el a divathétre. Széles kék nadrág, elegáns fekete ing, felette vonzó kék kabát és egy pár edzőcipő - nyerő kombinációnak tűnik! De a merész piros kalap és a ‘80-as éveket idéző Aviator szemüveg az, ami tökéletessé teszi. Szerezzen be magának egy Aviator dioptriás szemüveget, és élje át a new yorkiak stílusát. Esetleg nem biztos benne, hogy jól menne-e az arcformájához? Olvassa át útmutatónkat, hogy meggyőződhessen róla.

FASHION WEEK London: Autumn/Winter 2018

Mint a világ minden egyes nagyvárosának, Londonnak is megvan a saját hangulata, és erre egyértelmű bizonyítékként divatvilága szolgál. Nem csupán a királynő vett részt az idei londoni divathéten, de számos helyi lakos is, akik stílusát még Őfelsége koronájánál is jobban irigyeljük.

#1

Top street style looks London     

Najlepšie outfity slnečné okuliare Marc JacobsNajlepšie outfity slnečné okuliare SmithNajlepšie outfity slnečné okuliare Dior

Ugye, nem csak a csodálatos frizura tűnik fel önnek ennél a lánynál? A kényelmes kötött felsőről és a viharkabáttal kombinált, széles fekete nadrágról szinte üvölt, hogy a divathétre szánták. De ez a londoni hölgy nem állt meg ennyinél – még beledobott egy pár edzőcipőt, egy piros-leopárdmintás övtáskát és egy “Vissza a jövőbe” stílusú napszemüveget. Ha ön is szeretne egy funky stílusú kiegészítőt, mint ez a bátor lány, mindenképpen tekintse meg egylencsés napszemüvegeinket, és biztosan el fog csavarni pár fejet!

#2

Top street style looks London     Top Fashion Week street style looks 2018

Najlepšie outfity dioptrické okuliare Ray-BanNajlepšie outfity dioptrické okuliare Boss OrangeNajlepšie outfity dioptrické okuliare Polo Ralph Lauren    

Legyünk őszinték, emberek: mindnyájan szeretnénk ezen bámulatos fickó helyében lenni – magabiztos, laza, remek ízléssel. Merész tengerészkék kezeslábas egyszerű szürke blézerrel, fekete táskával és felsőkategóriás dioptriás szemüveggel elegyítve, ez együtt olyan stílusos szerelés, amely minden feltűnésre vágyó férfi álma. Szeretne olyan klasszikus keretet hordani, mint ő teszi? A Persol szemüvegek mindegyike kiváló darab, tekintse meg őket!

#3

Top street style looks London     Top Fashion Week street style looks 2018

Najlepšie outfity dioptrické okuliare Michael KorsNajlepšie outfity dioptrické okuliare FossilNajlepšie outfity dioptrické okuliare Versace

Ez a gyönyörű teremtés pont olyan, ahogyan elképzeltük a londoni lányokat! Stílusos, de különleges, törékeny, de egyben féktelen, és ez csak megjelenésének néhány jelzője. Kitűnő színkombinációt választott, amihez remekül megy az egyszerű Gucci kézitáska, és az enyhén retro érzetű szemüveg. Ön nagy rajongója a kecses és sikkes szemüvegeknek? Ha így van, egészen biztosan odáig lesz ezért a Michael Kors darabért! Amennyiben mégsem tetszene, tekintse meg csinos dioptriás szemüvegekből álló kollekciónkat!

A divat világa bámulatos, nemde? Sokszor anélkül is részt veszünk benne, hogy azzal tisztában lennénk. Így miért ne tegyük azt egy ragyogó új napszemüveg tulajdonosaként? Látogassa meg weboldalunkat, és nézzen körül! Ígérjük, hogy megtalálja az ízlésének pontosan megfelelő darabot.