23.3.2020 13253 megtekintés 3 perc olvasás

az eyerimre most is számíthatsz

Az eyerimnél nem csak kollégaként tekintünk egymásra. Mi egy család vagyunk. Ezért hoztuk meg a döntést, hogy otthon maradjunk még mielőtt azt hivatalosan ajánlották volna, hogy csapatunk minden tagja a szeretteivel lehessen ezekben a nehéz időkben. Nem csak e-kereskedelmi szakemberekként, hanem fiatalokként óriási felelősséget érzünk közösségünkért, legfőképp Önökért, ügyfeleinkért. Szeretnénk tudatni Önökkel, hogy mindent megteszünk ügyfeleink biztonsága és kényelme érdekében. 

eyerim home office

Teljes erőbedobással dolgozunk otthonról is

Olyan termékeket árusítunk és biztosítunk, melyek lehető teszik a minőségi látást. Ezért kötelességünknek érezzük, hogy megválaszoljuk kérdéseit és teljesítsük rendelését olyan gyorsan, ahogy az módunkban áll.

Szoros kapcsolatot ápolunk a beszállítóinkkal, hogy szolgáltatásaink és termékeink zavartalanul elérhetőek legyenek az Ön számára. Amennyiben a szállítási idő meghosszabbodik, a konkrét termék oldalán ezt minden alkalommal feltüntetjük.

A dioptriás szemüvegek rendelése továbbra is elérhető oldalunkon. Az egyfókuszú lencséket több, mint 10 000 dioptriás szemüveg kerettel megvásárolhatod. De akár progresszív (vagy multifokális) lencsék is elérhetőek minden eyerim collection modell esetében. Ezeket a lencséket a presbiópia korrigálására fejlesztették ki - ezek a lencsék több dioptriás értékkel készülnek, hogy elősegítsék az éleslátást minden távolságban.

Kizárólag orvosa receptjére van szüksége a szemüveg elkészítéséhez. Amennyiben nem tudja értelmezni receptjét, ügyfélszolgálatunk bármikor rendelkezésére áll. A Magic Mirror segítségével gyorsan és egyszerűen felpróbálhatja a termékeket webkamerájával, bárhonna és bármikor. 

Az általunk küldött csomagok biztonságosak

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) szerint a koronavírus nem képes terjedni élettelen tárgyakon, például csomagokon vagy szemüvegeken keresztül. A tudományos ismeretek azt bizonyítják, hogy a vírus alacsony környezeti ellenálló képességgel rendelkezik és, hogy nincs esélye annak, hogy a vírus életképes maradjon a szervezeten kívül, például a szállítás közben felmerülő hőmérsékleti körülmények között. 

Noha elképzelhetetlen, hogy a vírus szervetlen felületeken életben maradjon, mind a raktározást és a szállítást végző partnerünk új higiéniai eljárásokat vezettek be, hogy az Önnek kézbesített csomag teljes mértékben biztonságos legyen.

Szívesen beszélünk Önnel

Ahogy mindig, az eyerim ügyfélszolgálata most is a rendelkezésére áll. Kollégáink minden munkanapon a rendelkezésére állnak 9:00 és 17:00 között és megválaszolják emailjét.

P.S.: Maradjon biztonságos helyen és annyira pozitív, amennyire csak lehet. Mindannyian ebben a helyzetben vagyunk. Együtt meg tudjuk csinálni!

 

 

 

Martin

Mindig is arra vágytam, hogy minél több helyre eljuthassak, és minél több emberrel, kultúrával és ízléssel találkozhassak. Az eyerim megalapítása ezt megnehezítette, úgyhogy mostanában rengeteget olvasok. Nemrégiben megmásztam a Kilimandzsárót, a következő csúcs pedig az Aconcangua lesz. Az eyerimmel még magasabbra szeretnék törni.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
eyerim presents: The investments that drive us forward

eyerim - the fastest growing e-shop in Central Europe got another investment, and we are eternally grateful. Find out how much, why even, what it means and more.

Nők a nőkért - Ünnepeljük meg a nemzetközi nőnapot

Közeleg a nemzetközi nőnap. 2018. március 8-án a nők eredményeit világszerte ünneplik, és mi velünk ünneplünk.

4 A Leggyakoribb Arcformák - Melyik a tiéd?

Készülj fel a nyárra a Nyári Arcforma Kalauzunk segítségével és válaszd ki magadnak a legjobb szemüvegeket életed végéig.

VÉLEMÉNYEK