Sárguló falevelek, meghitt esték, fantasztikus új trendek és várva várt divathetek - erről szól a szeptember, nemde? De mielőtt ezek megérkeznének...gondolkoztál már a tökéletes szemüvegen a közelgő évszakra? Nos, ha eddig nem tetted meg, most itt a lehetőség! Hárman a kedvenc influencereink közül a segítségedre siettek, hogy megkönnyítsék a választást számodra. Kezdd a szeptembert úgy, hogy a kinézeted is tökéletes legyen.

ÍZLÉSES SZEMÜVEGEK

Nem hallottad? Mindösszesen egy elegáns szemüvegre van szükséged. Higgy nekünk, értünk hozzá.

Tom Ford Kerek Keretek

Kerek Tom Ford dioptriás szemüveg feketében férfiaknak.

“A Tom Ford egyenlő a stílusossággal, szóval csak össze kellett kombinálnom egy elegáns outfittel. Dióhéjban: A Tom Ford az elegancia csúcsa.”

Michal új tagja az eyerim családnak, de nem számít kezdőnek a divat-, az influencerek- és az Instagram világában. Ő nem követ el bakikat, az biztos! Egy őrülten elegáns, ízléses outfitet választott ezzel az örökérvényű Tom Ford szemüveggel.

35/139 Tokyo Wayfarer Szemüvegek

Unisex szögletes 35/139 Tokyo dioptriás szemüveg nude színben.

“Ezt a szoknyát a nagymamámtól örököltem és annak ellenére, hogy először problémát okozott kombinálni, egész egyszerűen imádom bőrdzsekivel hordani. Legalább annyira, mint amennyire imádom ezt a nude szemüvegkeretet! Feltűnő, de nem túlzottan. Odavagyok érte!”

Ha elolvastad ezt a cikket, akkor már ismered a mi Rebekánkat és azt is, hogy nagyon is jól ismeri a divatot! (Ha nem olvastad volna el, akkor hajrá!) Játszott egy kicsit a színek kombinálásával ennél az összeállításnál és nem felejtkezett meg arról, hogy micsoda ereje van egy jó kiegészítőnek. Ez a 35/139 Tokyo szemüveg csodálatosan néz ki rajta.

Dsquared2 Cat-eye Szemüvegek

Cat-eye Dsquared dioptriás szemüveg feketében nőknek.

Dsquared2 - domináns kiegészítő kiemelkedő személyiségeknek! Ha nem akarsz elveszni a tömegben, válaszd ezt a különlegességet.”

Naty állandó sztárunk, ismered őt, ugye? Ha még nem ismernéd azonnal kattints ide, még mielőtt dühbe jövünk. Ezt a Dsquared2 szemüveget választotta és úgy néz ki mintha csak egy reklámjukból lépett volna ki, nemde?

VINTAGE KERETEK

Az annyira kedvelt keretek, mint a kerek vagy a szögletes örökérvényűnek lettek teremtve. És azok is! Mindenki imádja őket. Melyik lesz a tiéd? 

Diesel Kerek Keretek

Unisex kerek Diesel dioptriás szemüveg teknős mintával.

“Igyekszem fenntartani a  friss, természetes nyári benyomást minél tovább a nyári szünet után. Imádom, hogy nem kell kisminkelnem magam vagy kiegyenesítenem a hajam, amíg tart a nyári barnaságom.” 

Úristen! IMÁDJUK ezt a két képet. Békések, hangulatosak, pezsegnek és ráadásul Rebeka TÖKÉLETESEN néz ki smink nélkül is ebben a Diesel szemüvegben. Masszívan támogatjuk a “natural beauty” trendet. Hajrá, csajszi!

Ray-Ban Retro Szemüvegek

Unisex kerek Ray-Ban dioptriás szemüveg arany színben.

“Ez egy nagyon népszerű kerek Ray-Ban keret, amelyet olyan sztárok viselnek, mint a gyönyörű Emily Ratajkowski; és még a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában is népszerű volt!”

Ez a letisztult, sötét őszi színekből álló összeállítás őrületesen néz ki ezzel a Ray-Ban szemüveggel kombinálva! Tökéletes inspiráció ahhoz, hogy hogyan villanyozd fel azokat az őszi iskolai napokat!

Marc Jacobs Browline Szemüvegek

Unisex browline Marc Jacobs dioptriás szemüveg fekete és ezüst színben.

“A Marc Jacobs szemüvegek extravagánsak és velük garantáltan ki fogsz tűnni a tömegből. Ez a keret ragyogóan tud kinézni hétköznapi vagy elegáns outfitekkel.”

Micsoda összeállítás! Rajongunk érte. Különösen a szokatlan pólóért! Inspirálódj Michaltól és a ruha- illetve szemüveg választásából és biztosan divatsztár leszel!

HÉTKÖZNAPI SZEMÜVEGEK

Max Mara Keretnélküli Szemüvegek

Unisex wayfarer keretnélküli Max Mara dioptriás szemüveg.

Max Mara- a keretnélküli kecsesség! Ez a szemüveg nagyon visszafogott és lágy.”

Fehér, kényelmes póló, farmer, tökéletesen stílusos, keretnélküli szemüveg és már indulhatsz is! Nincs sok dologra szükséged a reggeli sietségben. Az outfit ideális a mindennapokra, biztosítja a kényelmet bármilyen szituációhoz. És ez a Max Mara keret, amit Naty választott garantálni fogja az összeállításodnak a stílust és a visszafogottságot is.

Tom Ford Kétszínű Keretek

Szögletes Tom Ford dioptriás szemüveg barna és fekete színben férfiaknak.

“A Tom Ford szemüveg a kétszínű kerettel egy figyelemfelkeltő darab, ami minden összeállítást felfrissít. Ez a szemüveg jól megy egy sportosabb vagy akár hétköznapibb ruhákkal is.”

Szeretjük azt a merészséget, amivel Michal viseli az elegáns összeállításait! Bizonyára tudja, hogy mi a jó hiszen megint egy Tom Ford szemüveget válaszott és ebben is hihetetlenül néz ki. Hasonló keret után kutatsz? Itt megtalálod, amire vágytál.

Céline Piros Szemüvegek

Szögletes Céline dioptriás szemüveg piros színben nőknek.

“Még nem tudok búcsút mondani ennek a nyári ruhának! Ugyanakkor szeretek ellentéteket kombinálni, így egy kényelmes, szürke kapucnis pulcsival, a kedvenc sneakeremmel és ezzel a kicsit stréberes, chic szemüveggel egészítettem ki.”

Mi sem állunk még készen arra, hogy búcsút mondjunk a nyárnak! Hosszú nappalok, sütkérezni a napon minden nap, lenge ruhák… de azért az ősz is hasonlóan nagyszerű, nem? Becca aranyosan néz ki az őszi összeállításában. Ráadásul egy piros keretre esett a választása, hogy jobban kapcsolódjon a témához!

Mindenki szereti a nyarat és mindenkiben van egy kis keserűség, amikor megérkezik az ősz. De az ősz gyönyörű! A fák, a ruhák, a meghitt esték...mindannyian szeretjük. És ne feledd - ha egy nagyszerű keretet keresel a dioptriás szemüvegedhez, az eyerim a rendelkezésedre áll! Csak böngéssz és biztosan megtalálod a számodra megfelelő darabot. Aztán már készen is állsz az új évszakra.