Ingyenes szállítás   |   30 napos visszaküldés

35/139 Tokyo
150-0003 TAKE

Várható kézbesítési idő: Nem elérhető

Out of stock 95 690 FT

Beállított ár: 0,00 FT

 • Ingyenes szállítás

  A szállítás teljesen díjmentes az összes EU-tagállamba. További információért kattintson ide.

 • UTÁNVÉTES FIZETÉS

  Fizessen akkor, ha az árucikkek már a küszöbe előtt vannak! További információért kattintson ide.

 • 30 napos visszaküldés

  Az eyerim 2 év garanciát kínál és egy termék esetén sem kérdez semmit, ha 30 napon belül visszaküldi. További információért kattintson ide.

 • Minősített viszonteladó

  Az eyerim a weboldalon elérhető összes márka hivatalos online viszonteladója. A gyártókkal és a márkákkal közvetlenül együtt dolgozunk. Tudjon meg többet.

Részletek

Termék leírás

A 35/193 Tokyo egy szemüvegmárka, amely az egyszerű, modern megjelenést ötvözi a japán hagyományokkal. Ahogyan azt a név is sugallja, a japán főváros, Tokió adta a fő inspirációt - kifinomult dizájnjaik a város "gyönyörű káoszának" lettek dedikálva. Japánban gyártják, a formatervezések többsége a tradícionális japán indigó színt, az Al-t használja. Ezek a napszemüvegek tökéletesek azok számára, akik rajonganak a részletekre való odafigyelésért, és bonyolult, mégis letisztult, egyedi designokat keresnek.

tech

Kinek készültek?

A 35/139 Tokyo 150-0003 TAKE napszemüvegek a 35/139 Tokyo legfrissebb kollekciójának részei, nagy gondossággal készítve férfiak és nők (unisex) számára egyaránt. Ez az elegáns teljes keretes modell a kortárs designer szemüvegek legfrissebb divatját követi. A kerek keret teszi a 35/139 Tokyo 150-0003 modelljét tökéletes választássá szögletes és szív alakú arcformával rendelkezők számára.

tech

Alapanyagok

A keret anyaga kiváló minőségű injektált acetát. A műanyaggal összehasonlítva az acetát lényegesen könnyebb, rugalmasabb és 100% hipoallergén. A lencséket a káros UV sugarak elleni 100%-os védelemre tervezték.

tech

Ingyen házhozszállítás

Vedd meg a 35/139 Tokyo 150-0003 TAKE-et most az eyerimen és ingyen szállítjuk egyenesen az ajtódhoz az eredeti védőcsomagolásában.

MÉRETEK

 • Lens width: 47 mm 47 mm
 • Lens height: Sztandard Sztandard
 • Bridge: 20 mm 20 mm
 • Temple Length: 145 mm 145 mm

Az emberek nagy többségének az M-es a megfelelő méret. Valószínűleg számodra is ez lesz a megfelelő. Azonban, hogy meggyőződhess erről kövesd a következő trükköt, melyhez egy átlagos bankkártyára van szükséged:
a kártya túlnyúlik a szemeden

a kártya a szemed széléig ér

a kártya nem nem éri el a szemed szélét