Ingyenes Házhozszállítás   |   30 napos visszaküldési garancia

2019 Trendi dioptriás szemüvegek

Piros keretek

Hírmorzsa: a piros TRENDI ebben a szezonban, és ebbe a dioptriás szemüvegek keretei is beletartoznak. A piros keretek zöld utat jelentenek az abszolút divatos megjelenéshez. Ez a divat minden arcformához tökéletes és ahogy látjátok, a srácok is pont olyan jól tudják viselni ezeket a kereteket, mint a lányok.

VÁSÁROLJ MOST

Browline KERETEK

Éld át a retro hangulatot ezekkel a browline szemüvegekkel! Az 1950-es és 60-as évek csak erről a keretről szóltak és most 2019-ben újra ez dominálja a kifutókat. A browline szemüvegek különösen jól állnak azoknak, akiknek szív alakú vagy ovális arcformájuk van.

VÁSÁROLJ MOST

Merész, kerek keretek

Felejtsd el a diszkrét, alig észrevehető kereteket - a merész, a sötét és a vastag az idei szezon jelszavai. Ha olyan típusú ember vagy, aki szeret veszélyesen élni, akkor ezek a dioptriás szemüvegek neked lettek kitalálva - és még az arcformád sem számít.

VÁSÁROLJ MOST

PILÓTA KERETEK

Pilóta dioptriás szemüvegek? Igen, jól hallottad, már nem csak a napszemüvegek népszerűek. A forma már az 1950-es évek óta jelen van és manapság is rendelkezik legalább eggyel szinte mindenki. Szögletes és kerek arccal rendelkező fashionisták: szerezetek be egyet!

VÁSÁROLJ MOST

Try prescription glasses
via Magic Mirror

MIÉRT VÁLASSZA AZ EYERIMET

ENGEDÉLYEZETT VISZONTELADÓ

30 NAPOS VISSZAKÜLDÉSI GARANCIA

TÖBB MINT 80 MÁRKA

INGYENES SZÁLLÍTÁS