Ingyenes Házhozszállítás   |   30 napos visszaküldési garancia

2019 Trendi Napszemüvegei

Páncél Napszemüvegek

A páncél napszemüvegek mostanában nagyon divatosnak számítanak. Viseld őket sportoláshoz vagy hozz egy merész döntést és viselj páncél napszemüveget egy hétköznapi összeállítás mellé. Nem mindenkinek áll jól az űrkorszaki stílus, de ha működik, akkor MŰKÖDIK.

Tökéletes választás szögletes vagy ovális arccal rendelkezők számára.

VÁSÁROLJ MOST

Piros keretek

Merész és gyönyörű. Nyűgözz le mindenkit egy piros keretes szemüvegben, ragyogd be a napjukat és villanyozd fel az outfitedet. A piros szín titokzatos, csábító és szexi - mi a helyzet veled? Ráadásul, ha a Versace és a Balenciaga azt akarja, hogy a piros divat legyen, akkor azt mindenki követni fogja. Tőlünk hallottad először.

Pluszban pedig minden arcformával működik!

VÁSÁROLJ MOST

Keskeny napszemüvegek

Manapság a keskeny szemüvegek hódítanak az utcákon. Viseld ezt az ikonikus stílust úgy, mint a modellek vagy a filmsztárok és legyél te a környék legtrendibb lánya. Ha szeretnéd tartani a lépést a divattal, akkor ez a neked való forma.

Tökéletes kerek és ovális arccal rendelkezők számára.

VÁSÁROLJ MOST

Tükröződő lencsék

A türöződő lencsék visszatértek. Bármilyen alakú vagy méretű darabról is legyen szó, bármilyen outfitet kiegészít a 80-as 90-es évek hangulatával. Alig várod, hogy nyár legyen? Kezdj el tükröződő lencséjű napszemüvegeket viselni és megigérjük, hogy menőbben fogsz kinézni, mint valaha.

Ráadásul minden arcformához illenek.

VÁSÁROLJ MOST

MIÉRT VÁLASSZA AZ EYERIMET

ENGEDÉLYEZETT VISZONTELADÓ

30 NAPOS VISSZAKÜLDÉSI GARANCIA

TÖBB MINT 80 MÁRKA

INGYENES SZÁLLÍTÁS