Ingyenes Házhozszállítás   |   30 napos visszaküldési garancia

2019 Trendi Napszemüvegei

Páncél Napszemüvegek

A páncél napszemüvegek mostanában nagyon divatosnak számítanak. Viseld őket sportoláshoz vagy hozz egy merész döntést és viselj páncél napszemüveget egy hétköznapi összeállítás mellé. Nem mindenkinek áll jól az űrkorszaki stílus, de ha működik, akkor MŰKÖDIK.

Tökéletes választás szögletes vagy ovális arccal rendelkezők számára.

VÁSÁROLJ MOST

Flat-top Sunglasses

Itt hallottátok először: az idei nyáron a lapos tetejű napszemüvegek lesznek a fő attrakciók. Akik merészek, vagányak és szeretnének egy kifejező darabot viselni azok zárkózzanak fel! Egyszerre klasszikus és modern, ha egyszer felpróbáltátok, akkor biztosan ezt akarjátok viselni minden nap.

Tökéletes kerek, szögletes és ovális arccal rendelkező embereknek.

VÁSÁROLJ MOST

Keskeny napszemüvegek

Manapság a keskeny szemüvegek hódítanak az utcákon. Viseld ezt az ikonikus stílust úgy, mint a modellek vagy a filmsztárok és legyél te a környék legtrendibb lánya. Ha szeretnéd tartani a lépést a divattal, akkor ez a neked való forma.

Tökéletes kerek és ovális arccal rendelkezők számára.

VÁSÁROLJ MOST

Cat-eye Sunglasses

Minden végzet asszonyának rendelkeznie kell egy gyilkos cat-eye napszemüveggel a ruhásszekrényében. Viseld, hogy a klasszikus outfitedet instant hihetetlenül elegánssá és szexivé varázsold. Legyél egy kicsit retro és nézz ki úgy, mintha egyenesen az 50-es, 60-as évekből inspirálódtál volna (ugyanis ekkor kerültek porondra ezek a szemüvegek először) vagy adj neki egy modern csavart.

Tökéletes kerek, ovális vagy szív alakú arccal rendelkezőknek.

VÁSÁROLJ MOST

MIÉRT VÁLASSZA AZ EYERIMET

ENGEDÉLYEZETT VISZONTELADÓ

30 NAPOS VISSZAKÜLDÉSI GARANCIA

TÖBB MINT 80 MÁRKA

INGYENES SZÁLLÍTÁS