Ingyenes Házhozszállítás   |   30 napos visszaküldési garancia

kapcsolat@eyerim.hu

Smith I/OX X5E/MK

Smith

Smith I/OX X5E/MK

 • Szállítás: INGYENES

 • Várható Kézbesítési Idő: Temporarily out of stock

 • Visszaküldési garancia: 30 nap

Out of stock 67 300 HUF

Beállított ár: 0,00 HUF

Részletek

 • Márkák Smith
 • A keret színe Fekete
 • Keret típus Single Lens
 • Lencse színe Zöld
 • Keret típusa Teljes keretes
 • Alapanyag Műanyag
 • Kollekció Férfi
 • Keret gyári színe Abma ID
 • Polarizált Nem
 • Lencse gyári színe ChromaPop Sun
 • Modell I/OX X5E/MK
 • Gyártási anyag Injection Molded Plastic

Termék leírás

A Smith Optics 1985-ben jött létre, amikor Dr. Robert Smith fogorvos és lelkes síelő fogászaíti habot és ragasztót használt hogy létrehozza az első síszemüvegeket lélegző nyílásokkal. A találmány forradalmasította a téli sportokat és elterjesztette a Smith Optics márkát, ami az innovatív, tartós és kíváló minőségű termékekre esküszik a mai napig.

Síszemüvegek A Smith I/OX X5E/MK szemüveg Smith azon évtizedekre visszanyúló tapasztalatának kicsúcsosodását jelenti, amelyet a síszemüvegek gyártásában, tesztelésében és továbbfejlesztésében szerzett, profi sportolókkal együttműködve. Az áramvonalas keretgeometria páratlan látómezőt biztosít, és Smith szemüvegeit tökéletesen kompatibilissá teszi minden nagyobb gyártó sisakjaival, beleértve a Bolle, Giro, Anon, K2 és Smith sisakokat. A beépített szellőztető ventilátorok garantálják a felsőfokú páramentesítő szellőzést, még a legmostohább körülmények esetén is.

A prémium kategóriás Smith Chromapop Sun Red Mirror lencsék tökéletes választást jelentenek erős fény fényviszonyokhoz. Chromapop Sun Red Mirror lencséje 16% fényáteresztéssel bír, tehát a napfény 16% -át engedi át a lencsén . Fényáteresztésével kapcsolatos további információkért kattintson ide.


Alkalmazott lencsetechnológia:

Interchangeable
A Smith keret nélküli megoldása gyors és könnyű lencsecserét tesz lehetővé, páratlan érték, kényelem és megjelenés mellett. A Smith napfényhez és gyenge fényviszonyokhoz egyaránt mellékelt egy-egy versenykategóriás tükrös lencsét, amelyek bármilyen körülmények között garantálják a tiszta látást. A cserélhető lencsés sorozatot a teljesítményre optimalizálták, gyártásához pedig a legjobb optikákat, anyagokat és technológiákat használták fel.

Chromapop
A fotokromatikus technológián alapuló lencsék alkalmazkodnak a változó fényviszonyokhoz, így ön a szemüveg viselése közben mindig tökéletes mértékű sötétítést élvezhet.

Spherical lens
A gömbölyű lencsék alapgörbéje az X (vízszintes) és Y (függőleges) tengelyre vonatkozik. Ez az úttörű jellegű forma biztosítja a legmagasabb szintű optikai tisztaságot, nem beszélve a jobb illeszkedésről, és megnövelt volumenről, ami főleg ködben jöhet jól.

Carbonic X-lens
A Smith Carbonic-X külső lencseanyagát egyénileg formázzák meg az optimális karc- és ütésállóságért, valamint a jobb látástisztaságért és a remek kontrasztérzékenységért. A Carbonic-X anyag maradéktalanul teljesíti az első osztályú optikai szabványok követelményeit.

5X anti fog
A Smith párásodásgátló lencséjének alapját a Fog-X lencsék vízmegkötő, mikro-maratott felszíne képezi. Az 5X páramentesítő belső lencsét úgy tervezték, hogy a piacon lévő lencséknél akár ötször jobb abszorpciós tulajdonságokat nyújtson, és a kontrollált laborvizsgálatokon több, mint 120 másodpercen át állt ellen a párásodásnak.

Tapered Lens Technology
A Smith TLT technológiája kiegyenesíti a beérkező fénysugarakat azáltal, hogy fokozatosan vékonyítja el a lencsét az optikai központtól a periférikus látás irányában. Ez az ön számára 100%-os pontosságú látást és maximális kényelmet jelent.

POREX™
A szintkülönbség változásai a légköri nyomást is érintik. A Smith szabadalmaztatott Porex™ szűrője úgy küszöböli ki ezt a problémát, hogy a zárt lencsekamrában lévő légnyomást kiegyenlíti a környezeti légköri nyomással, ezáltal első osztályú optikai jellemzőket biztosítva.


Vásárolja meg Smith I/OX X5E/MK szemüvegét az eyerim-nél most rögtön, és ingyen szállítjuk ki azt az ön címére az összes tartozékot tartalmazó eredeti védőcsomagolásában.

Sizes

A síszemüvegek nagy része hagyományos (M) méretű, és általában univerzálisan használhatók felnőttek és tinédzserek által egyaránt. Ez a méret a vásárlók nagy részének megfelelő, így nagyon valószínű, hogy Önnek is jó választást jelent.

A nagy méretű (L) szemüvegek szélesebb, magasabb és mélyebb kerettel bírnak, nagyobb fejméretekhez.

A kis méretű (S) típusok viszont keskenyebb, rövidebb, és kevésbé mély keretet kaptak. Ezek gyermekek és tinédzserek, illetve kisebb fejméretű felnőttek számára ajánlhatók.