Ingyenes Házhozszállítás   |   30 napos visszaküldési garancia

Smith
I/OS X6K/C5

Várható kézbesítési idő: Ideiglenes készlethiány

Out of stock 51 340 FT

Beállított ár: 0,00 FT

 • Ingyenes szállítás

  A szállítás teljesen díjmentes az összes EU-tagállamba. További információért kattintson ide

 • UTÁNVÉTES FIZETÉS

  Fizessen akkor, ha az árucikkek már a küszöbe előtt vannak! További információért kattintson ide

 • Minősített viszonteladó

  Az eyerim a weboldalon elérhető összes márka hivatalos online viszonteladója. A gyártókkal és a márkákkal közvetlenül együtt dolgozunk. Tudjon meg többet.

Részletek

 • Márkák Smith
 • A keret színe Fehér
 • Keret formája Single Lens
 • Lencse színe Zöld
 • Keret típusa Keret nélküli
 • Alapanyag Műanyag
 • Kollekció Női
 • Keret gyári színe White Eclipse
 • Polarizált Nem
 • Lencse gyári színe Chromapop Sun Green Mirror
 • Modell I/OS X6K/C5
 • Gyártási anyag Injection Molded Plastic

Termék leírás

Chromapop Sun Green Mirror
NÉV
SZÍN
IDŐJÁRÁSI VISZONYOK
VLT
Chromapop Sun Green Mirror
Zöld
Zöld
Erős napfény
9%

A Smith Chromapop Sun Green Mirror lencsék jobb definíciót, természetesebb színeket és páratlan élességet biztosítanak, így segítségükkel több részletet láthat. Chromapop Sun Green Mirror lencséje 9% fényáteresztéssel bír, tehát a napfény 9% -át engedi át a lencsén . Fényáteresztésével kapcsolatos további információkért kattintson ide.

A csomag nem tartalmaz pótlencséket.

ALKALMAZOTT TECHNOLÓGIÁK
Interchangeable
A Smith keret nélküli megoldása gyors és könnyű lencsecserét tesz lehetővé, páratlan érték, kényelem és megjelenés mellett. A Smith napfényhez és gyenge fényviszonyokhoz egyaránt mellékelt egy-egy versenykategóriás tükrös lencsét, amelyek bármilyen körülmények között garantálják a tiszta látást. A cserélhető lencsés sorozatot a teljesítményre optimalizálták, gyártásához pedig a legjobb optikákat, anyagokat és technológiákat használták fel.
Chromapop
A fotokromatikus technológián alapuló lencsék alkalmazkodnak a változó fényviszonyokhoz, így ön a szemüveg viselése közben mindig tökéletes mértékű sötétítést élvezhet.
Spherical lens
A gömbölyű lencsék alapgörbéje az X (vízszintes) és Y (függőleges) tengelyre vonatkozik. Ez az úttörű jellegű forma biztosítja a legmagasabb szintű optikai tisztaságot, nem beszélve a jobb illeszkedésről, és megnövelt volumenről, ami főleg ködben jöhet jól.
Carbonic X-lens
A Smith Carbonic-X külső lencseanyagát egyénileg formázzák meg az optimális karc- és ütésállóságért, valamint a jobb látástisztaságért és a remek kontrasztérzékenységért. A Carbonic-X anyag maradéktalanul teljesíti az első osztályú optikai szabványok követelményeit.
5X anti fog
A Smith párásodásgátló lencséjének alapját a Fog-X lencsék vízmegkötő, mikro-maratott felszíne képezi. Az 5X páramentesítő belső lencsét úgy tervezték, hogy a piacon lévő lencséknél akár ötször jobb abszorpciós tulajdonságokat nyújtson, és a kontrollált laborvizsgálatokon több, mint 120 másodpercen át állt ellen a párásodásnak.
Tapered Lens Technology
A Smith TLT technológiája kiegyenesíti a beérkező fénysugarakat azáltal, hogy fokozatosan vékonyítja el a lencsét az optikai központtól a periférikus látás irányában. Ez az ön számára 100%-os pontosságú látást és maximális kényelmet jelent.
POREX™
A szintkülönbség változásai a légköri nyomást is érintik. A Smith szabadalmaztatott Porex™ szűrője úgy küszöböli ki ezt a problémát, hogy a zárt lencsekamrában lévő légnyomást kiegyenlíti a környezeti légköri nyomással, ezáltal első osztályú optikai jellemzőket biztosítva.

A MÁRKÁRÓL

A Smith Optics 1985-ben jött létre, amikor Dr. Robert Smith fogorvos és lelkes síelő fogászaíti habot és ragasztót használt hogy létrehozza az első síszemüvegeket lélegző nyílásokkal. A találmány forradalmasította a téli sportokat és elterjesztette a Smith Optics márkát, ami az innovatív, tartós és kíváló minőségű termékekre esküszik a mai napig.

Női síszemüvegek A I/OS X6K/C5 szemüveg Smith azon évtizedekre visszanyúló tapasztalatának kicsúcsosodását jelenti, amelyet a síszemüvegek gyártásában, tesztelésében és továbbfejlesztésében szerzett, profi sportolókkal együttműködve. Az áramvonalas keretgeometria páratlan látómezőt biztosít, és Smith szemüvegeit tökéletesen kompatibilissá teszi minden nagyobb gyártó sisakjaival, beleértve a Bolle, Giro, Anon, K2 és Smith sisakokat. A beépített szellőztető ventilátorok garantálják a felsőfokú páramentesítő szellőzést, még a legmostohább körülmények esetén is.


Vedd meg a Smith I/OS X6K/C5 Photochromic-et most az eyerimen és ingyen szállítjuk egyenesen az ajtódhoz az eredeti védőcsomagolásában.

MÉRETEK

A síszemüvegek nagy része hagyományos (M) méretű, és általában univerzálisan használhatók felnőttek és tinédzserek által egyaránt. Ez a méret a vásárlók nagy részének megfelelő, így nagyon valószínű, hogy Önnek is jó választást jelent.

A nagy méretű (L) szemüvegek szélesebb, magasabb és mélyebb kerettel bírnak, nagyobb fejméretekhez.

A kis méretű (S) típusok viszont keskenyebb, rövidebb, és kevésbé mély keretet kaptak. Ezek gyermekek és tinédzserek, illetve kisebb fejméretű felnőttek számára ajánlhatók.