Ingyenes Házhozszállítás   |   30 napos visszaküldési garancia

kapcsolat@eyerim.hu

Polaroid Junior P0411 55L/Y2 (4 - 7 years)

Polaroid Junior

Polaroid Junior P0411 55L/Y2 (4 - 7 years) Polarized

  • Szállítás: INGYENES

  • Várható Kézbesítési Idő: 15 - 20 munkanap

  • Visszaküldési garancia: 30 nap

M (45/15/115) - Raktáron

Beállított ár: 0,00 HUF

In stock 11 200 HUF

Beállított ár: 0,00 HUF

Ez a modell különböző színekben

Részletek

Termék leírás

A Polaroid világelső a polarizált lencse technológiájában és egyike a legmegbízhatóbb szemüveg márkáknak. A Polaroid Junuor kollekció a gyermekek igényének alapos megfigyelésének a végeredménye. Minden keret különösen hajlékony, a játékhoz és a gyermeki lelkesedéshez tökéletesen passzoló és különböző méretben kapható 1 éves kortól 15-ig.

Dioptriás szemüvegek Polaroid Junior P0411 55L/Y2 (4 - 7 years) számára tervezve. Ez az elegáns Polaroid Junior cuidadosamente elaborada para gyermekek számára. számára tervezve. Ez az elegáns teljes keretes modell a kortárs szemüvegmárkák legfrissebb divatját tükrözi és a túlméretezett keret stílus teszi a Polaroid Junior P0411 modelljét a tökéletes választásnak kerek arcformák számára.

A keret anyaga könnyűszerkezetes propionát. Összehasonlítva a műanyaggal, a propionát jelentősen könnyebb, rugalmasabb és 100% hipoallergén. Az eyerimen kínált lencséket nemzetközileg elismert partnercégünk gyártja és szereli össze 40 éves múltra visszatekintő tradíció alapján. 100%-os UV-védelmet nyújtanak és hogy a legtisztább látást biztosítsák, anti-reflektív, karcálló és vízlepergető bevonattal vannak bevonva.

Vedd meg a Polaroid Junior P0411 55L/Y2 (4 - 7 years) típusú szemüveget most az eyerimen és ingyen kiszállítjuk egyenesen az ajtódig az eredeti védőcsomagolásában, egy puha törlőkendővel kiegészítve.

Sizes

  • 45 mm
  • Standard
  • 15 mm
  • 115 mm

Az emberek nagy többségének az M-es a megfelelő méret. Valószínűleg számodra is ez lesz a helyes méret. Azonban, hogy meggyőződhess erről kövesd a következő trükköt, melyhez egy átlagos bankkártyára van szükséged:
Bankkártyára

Sa kártya túlnyúlik a szemeden

Ma kártya a szemed széléig ér

La kártya nem nem éri el a szemed szélét