Ingyenes Házhozszállítás   |   30 napos visszaküldési garancia

kapcsolat@eyerim.hu

Gyakran Ismételt Kérdések

Mi az eyerim?

Az eyerim egy egyszerűen használható online bolt ami márkás designer szemüvegeket – napszemüvegeket, dioptriás szemüvegeket és síszemüvegeket árul.

A célünk, hogy mindent egy helyen megtalálj. Legyen az akár olyan örök kedvenc, mitn a Ray-Ban vagy egy egyedi kézzel készült kollekció független gyártótól, funkcionális sport szemüvegkeret vagy extravagáns designer darab.

Az eyerim ingyenes házhozszállítást biztosít minden EU országba és Norvégiába. A 30 napos visszavásárlási garanciával rizikó nélkül vásárolhatsz. Minden termék 100%-ig eredeti és 2 éves garanciával jár.

Miért vásárolj online szemüveget?

Online szemüveget vásárolni nem csak biztonságos, hanem különösen kényelmes. De a legfontosabb, hogy a designer szmüveg és dioptriás szemüveg vásárlás az eyerim-en akár 60%-al olcsóbb mint a rendes üzletekben.

Továbbá nincs olyan hagyományos üzlet, ami vetekedhetne a széles választékunkkal. Még a legnagyobb offline üzletek is átlagban maximum 500 párt tartanak raktáron. Az eyerim többszáz terméket árul, ami minden nap frissül, így sosem maradsz le a legfrissebb kollekciókról.

Hogyan tudok fizetni?
  • Hitelkártyával / bankkártyával - elfogadunk Visa, MasterCard és American Express kártyákat is
  • Fizetés utánvétellel
  • BitCoin - fiatalok vagyunk és innovatívak, ezért a világ vezető digitális pénznemét is elfogadjuk

Az eyerim-en történő online fizetés villámgyors és abszolút biztonságos. Minden tranzakció egy titkosított kiszolgálón megy keresztül és piacvezető biztonsági és visszaélés-ellenes rendszereket használunk.

Amint kész a rendelésed, kapni fogsz egy visszaigazoló e-mailt és egy blokkot a tranzakcióról.

Eredetiek a szemüvegek?

Igen, a legcsekélyebb kétely nélkül.

Minden eyerim-en árult termék 100%-ig eredeti. Minden modell az eredeti csomagolásában kerül kisszállításra, ami magában foglalja a designer kemény vagy puha tokot és egy puha törlőkendőt. Ha a gyártó mellékelt eredetiségi igazolást, akkor az is a csomagban lesz.

Honnan tudom, hogy jó a szemüveg mérete?

Néhány alapvető szabály ismerete megkönnyíti és élvezetessé teszi a tökéletes pár kiválasztását.

Az eyerim többféle keresési filtert biztosít, hogy megkönnyítse a választást, de legfontosabb faktor amit érdemes figyelembe venni az az arcforma:

A kerek arcforma szélessége és magassága általában megegyező, lekerekített állkapoccsal és szintén kerek arcsontokkal. Az arc teljesebb és szélesebb, mint a homlok. Négyzetes keretekek ajánlunk, ideálisan erős vonalakkal, hogy vizuálisan lágyítsák az arcsontjaid. A Half-rim típusú keret jó válaszás lehet, hogy vizuálisan meghosszabbítsa az arcod.

A szögletes arcforma esetén az arccsontok, a homlok és a áll hasonló szélességű. Próbáld ki a kör alakú szemüvegkereteket, oval frames vagy a macskaszem kereteketami jótékony hatással van az állvonalra. Ha mégis szögletes keretet szeretnél, akkor ügyelj rá, hogy a szélek lekerekítettek legyenek.

Ha az arcod inkább hosszúkás mint széles (magas homlokod, magasan van az arccsontod és lekerekített állkapocsvonalad van), akkor olyan keretet kell próbálnod aminek maximális a lencse lefedettsége. A Túlméretezett keretek tökéletes választás számodra. Ez a szélesebb arc illúzióját kelt és segít felosztani a túl hosszúkás arcot.

A szív alakú arcforma, háromszög alakúként is ismert és a széles homlok és a kis áll jellemzi. Válaszd a szögletes kereteket or rectangular frames hogy kiegyensúlyozd az arcvonásaid. A kerek és az ovális formák is jól állnak ennek az arcformának.

Az ovális arcforma esetén az arccsont egy kicsit szélesebb, mint a homlok és az áll, egy tojás alakjára hasonlít. Az ovális arcúak tekinthetők a tökéletes formájúaknak és a legtöbb keretstílus jól áll nekik. Kísérletezz szabadon a különböző formákkal. Fontos tényező azonban a méret.

Ne feledd, ha bármilyen technikai kérdésed lenne, vagy stílustanácsra lenne szükséged rendelkezésedre állunk itt: kapcsolat@eyerim.hu

Van a szemüvegekre garancia?

Igen. Az eyerim a saját 2 éves garanciáját biztosítja minden termékre.

Minden gyártó eltérő garanciális feltételeket kínál. Egyes márkák esetében az idő mindösszesen 6 hónapig, míg másoknál akár 24 hónap. Több ezer különböző feltétel, definíció és földrajzi korlátozás lehet. Az eyerimnél mi szeretnénk megkímélni, hogy ilyenekkel kelljen törődnöd. Ezért kínáljuk a saját, 2 éves garanciánkat, minden megszorítás nélkül.

A garancia kiterjed minden gyártási hibára* kívétel nélkül. A garancia nem terjed ki a keretet vagy a lencséket ért mindennapi viselésből adódó sérülés, elhasználódás (például karcolások) és bárminemű kár, ami a termék helytelen használatából vagy baleset miatt adódik.

Annak érdekében, hogy meg tudjuk vizsgálni, hogy a hiba garanciális-e, kérjük küldj képeket és leírást a hibáról erre az email címre: kapcsolat@eyerim.hu és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.

* A gyártási hibák a gyártási folyamat során felmerülő hibák és a gyártó által előírt szabványoknak való nem megfelelése az adott terméknek (hibás zsanérok, elszíneződés, stb.). A gyártási hibákba nem tartoznak bele a tervezési hibák, amik inkább a terméktervezésnek tulajdoníthatók mint a gyártási folyamatnak.

Hogyan viseljem gondját a szemüvegemnek?

A prémium napszemüvegek, dioptriás szemüvegek és a síszemüvegek gondos kezelést ígényelnek.

A helytelen bánásmód karcos lencséhez vezethet, amely rontja a látás minőségét. A legegyszerűbb módja a sérülések megadályozásának, ha a szemüveged mindig a védőtokban tartod.

A tisztításhoz puha szemüvegtörlő kendőt és szemüveglencsék tisztítására szánt tisztító folyadékot vagy előnedvesített lencsetisztító kendőcskét használj. Soha ne használj zsebkendőt, papírtörlőt vagy ruhát, mert a bennük esetleg lévő por és szálak megkarcolhatják a lencsét. Került a szappan, sampon, háztartási mosó- és különösen az ablakmosó szereket. Ezek olyan agresszív anyagokat tartalmazhatnak amelyek megbontják a lencsék bevonatát.

Honnan ismerem fel a hamisított napszemüvegeket?

A hamis replikákat azzal a szándékkal árulják, hogy kihasználják az imitált termékek sokkal magasabb árát.

Míg a hamis órák vagy kézitáskák viszonylag kis veszélyt jelentenek a vásárló számára, a hamis napszemüvegek rendkívül veszélyesek is lehetnek. Mivel olcsó anyagokból készülnek, kevés esetben felelnek meg a biztonsági előírásoknak és gyakran hiányzik az a bevonat, ami kiszűri a káros UV sugárzást, ami károsítja a szemed. A hamis szemüveg viselése gyakran még akár rosszabb is lehet a szemed számára, mint ha semmit sem viselnél.

A kíválósághoz való elkötelezettség az eyerim DNS-ébe van ágyazva. Minden általunk forgalmazott termék eredeti, nagyrészt Olaszországban (Ray-Ban, Prada, Persol,...) vagy az USA-ban (Oakley) gyártott és olyan fejlett lencsetechnológiát használ, ami a káros UV sugarak 100%-át kiszűri.

Az eyerimen való vásárlás garancia a valódi termék vásárlására. De ha máshol próbálnál szerencsét, van néhány dolog amit érdemes ügyelni:

  • Ár. A márkás napszemüvegek megérik az árukat. Az eyerimen igyekszünk a lehető legalacsonyabb árakat kínálni. Ha bárhol találsz olyan árat ami sokkal alacsonyabb vagy "túl szép, hogy igaz legyen", az valószínűleg hamisítvány.
  • Részletek. Minden eredeti szemüveg csúcsminőségű anyagokból, a legpontosabb gyártási folyamatokkal készül. A szárak pántjait egy darab fémből öntik. Csavarokkal kell a szemüveghez csatlakozniuk, nem ragasztva vagy a műanyagot megolvasztva. A márka emblémája a szárak oldalán dombornyomott, nem nyomtatott.
  • Modell szám. A bal szár belső oldalán mindig szerepel a modell száma és a méret információk. A betűméret, sortávolság vagy elrendezésnek egységesnek és jól olvashatónak kell lennie még olyan különösen vékony fém szárak esetén is, mint a Ray-Ban Aviatoré.
  • Színezet. A műanyag keretek vagy egy darab szerves acetátból kerülnek kivágásra vagy fröccsöntött előre festett műanyagból készülnek. Ha átvágod a keretett, akkor a műanyag színének belül is olyannak kell lennie, mint kívül. Az eredeti napszemüvegeket sosem festik.
  • Csomagolás. Az eredeti napszemüvegek mindig olyan márkázott dobozban található amin szerepel vonalkód, gyártói információ és modell szám.
  • Súly. Amikor egy eredeti napszemüveget fogsz a kezedben, érezned kell a súlyát. Tömörnek, jelentőségteljesnek kell érezned, nem könnyűnek és törékenynek. Ha úgy tűnik, hogy nem akadályozná meg, hogy néhány papírlapot elfújjon alóla a szél, akkor nagy esély van rá, hogy nem igazi.
  • Matrica. Ha van matrica a lencsén, akkor nem szabad maga után nyomot hagynia a lencsén, amikor lehúzod. A matrica csak a statikus energiával tapad, nem ragasztóanyaggal.