Ingyenes Házhozszállítás   |   30 napos visszaküldési garancia

Gyakran Ismételt Kérdések

Mi az eyerim?

Az eyerim egy egyszerűen használható, márkás designer szemüvegeket áruló webáruház, ahol találhatsz napszemüvegeket, dioptriás szemüvegeket és síszemüvegeket is.

A célünk, hogy mindent egy helyen megtalálj. Az olyan örök kedvencektől, mint egy Ray-Ban a független gyártók kézzel készített kollekcióiig, funkcionális sporthoz használt kereteken át az extravagáns designer darabokig.

Az eyerim ingyenes házhozszállítást biztosít minden EU-s országba. A 30 napos visszavásárlási garanciával rizikó nélkül vásárolhatsz. Minden termék 100%-ig eredeti és 2 éves garanciával jár.

Miért vásárolj online szemüveget?

Online szemüveget vásárolni nem csak biztonságos, hanem különösen kényelmes. De a legfontosabb az, hogy a designer- és dioptriás szemüvegek vásárlása az eyerimen akár 60%-kal is olcsóbb lehet, mint a rendes üzletekben.

Továbbá nincs olyan hagyományos üzlet, ami vetekedhetne a széles választékunkkal. Még a legnagyobb offline üzletek is átlagban maximum 500 párt tartanak raktáron. Az eyerim többszáz terméket árul, ami minden nap frissül, így sosem maradsz le a legfrissebb kollekciókról.

Hogyan tudok fizetni?
  • Hitelkártyával / bankkártyával - elfogadunk Visa, MasterCard és American Express kártyákat is
  • Fizetés utánvétellel
  • BitCoin - fiatalok vagyunk és innovatívak, ezért a világ vezető digitális pénznemét is elfogadjuk

Az eyerimen történő online fizetés villámgyors és abszolút biztonságos. Minden tranzakció egy titkosított kiszolgálón megy keresztül, piacvezető biztonsági- és csalásmegelőzési rendszereket használunk.

Amint kész a rendelésed, kapni fogsz egy visszaigazoló e-mailt és egy nyugtát a tranzakcióról.

Eredetiek a szemüvegek?

Igen, minden kétséget kizáróan.

Minden eyerimen árusított termék 100%-osan eredeti. Minden egyes modell az eredeti csomagolásában, az összes kiegészítőjével együtt kerül feladásra. Ha a gyártó mellékelt eredetiségi igazolást, akkor az is a csomagban lesz.

Az eyerim hivatalos viszonteladója a Ray-Ban-nek és a honlapunkon megtalálható többi márkának. Közvetlenül a szemüvegipar piacvezetőivel dolgozunk, mint például a Luxottica vagy a Saflo, amelyek évek óta olyan márkák olasz gyártói, mint a Ray-Ban, Oakley, Prada, Tommy Hilfiger, Michael Kors és még sokan mások. Tudj meg többet erről.

Továbbá csapatunk több mint 3 éve Európa-szerte gondozza az emberek szemeit, és több mint 80 világszerte ismert márkájú napszemüveget és szemüvegkeretet kínál. Ez, -legalábbis ebben hiszünk- nem lenne lehetséges, ha hamis termékeket árusítanánk számodra, nemde? Az eyerimnél keményen dolgozunk azon, hogy 100%-os elégedettséget biztosítsunk, és nem ígérünk semmi egyebet a vásárlóink számára, mint minőséget, magas színvonalat és kiváló szolgáltatást.

Honnan tudom, hogy jó a szemüveg mérete?

Néhány alapvető szabály ismerete megkönnyíti és élvezetessé teszi a tökéletes pár kiválasztását.

Az eyerim többféle keresési szűrőt biztosít, hogy megkönnyítse a választást, de legfontosabb faktor, amit érdemes figyelembe venni az az arcforma:

A kerek arcforma szélessége és magassága általában megegyező, lekerekített állkapoccsal és szintén kerek arcsontokkal. Az orcák teltebbek és a homloknál szélesebbek. Négyzetes kereteket ajánlunk, lehetőleg erős vonalakkal, hogy vizuálisan lágyítsák az arccsontjaid. Egy félkeretes szemüveg nagyszerű választás lehet, hogy vizuálisan megnyújtsa az arcod.

A szögletes arcforma esetén az arccsontok, a homlok és az áll hasonló szélességű. Próbáld ki a kör alakú kereteket, az ovális kereteket vagy a macskaszem kereteket, amik jótékony hatással vannak az áll vonalára. Ha mégis szögletes keretet szeretnél, akkor ügyelj rá, hogy a szélek lekerekítettek legyenek.

Ha az arcod inkább hosszúkás, mint széles (magas a homlokod, magasan van az arccsontod és lekerekített állvonalad van), akkor olyan keretekkel kell próbálkoznod, amiknek maximálisan fed a lencséje. A túlméretezett keret tökéletes választás számodra. Ez szélesebb arc illúzióját kelti és segít tagolni a hosszúkás arcot.

A szív alakú, vagy másik nevén háromszög alakú arcokat a széles homlok és a kis áll jellemzi. Válassz szögletes vagy négyszögletes kereteket, hogy kiegyensúlyozd az arcvonásaidat.A kerek és az ovális formák is jól állnak az ezzel az arctípussal rendelkezők számára.

Az ovális arcforma esetén az arccsont egy kicsit szélesebb, mint a homlok és az áll, egy tojás alakjára hasonlít. Az ovális arc tekinthető tökéletes formájúnak és a legtöbb keretstílus jól áll rajta. Nyugodtan kísérletezz a különböző formákkal. Fontos tényező azonban a méret.

Ne feledd, ha bármilyen technikai kérdésed lenne, vagy stílustanácsra lenne szükséged rendelkezésedre állunk itt: kapcsolat@eyerim.hu

Van a szemüvegekre garancia?

Igen. Az eyerim a saját 2 éves garanciáját biztosítja minden termékre.

Minden gyártó eltérő garanciális feltételeket kínál. Egyes márkák esetében ez az idő mindösszesen 6 hónap, míg másoknál akár 24 hónap is lehet. Az eyerimnél mi szeretnénk megkímélni attól, hogy ilyenekkel kelljen törődnöd. Ezért kínáljuk a saját, 2 éves garanciánkat, minden megszorítás nélkül.

A garancia kiterjed minden gyártási hibára* kivétel nélkül. A garancia nem terjed ki a keretet vagy a lencséket ért mindennapi viselésből adódó sérülés, elhasználódás (például karcolások) és bárminemű kár, ami a termék helytelen használatából vagy balesetből adódik.

Annak érdekében, hogy meg tudjuk vizsgálni, hogy a hiba garanciális-e, kérjük, küldj képeket és leírást a hibáról a kapcsolat@eyerim.hu e-mail címre és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.

* A gyártási hiba egy adott termék a gyártási folyamat során felmerülő hibája, a gyártó által előírt szabványoknak való nem megfelelése (hibás zsanérok, elszíneződés, stb.). A gyártási hibákba nem tartoznak bele a tervezési hibák, amik inkább a terméktervezésnek tulajdoníthatók, mint a gyártási folyamatnak.

Hogyan viseljem gondját a szemüvegemnek?

A prémium napszemüvegek, dioptriás szemüvegek és a síszemüvegek gondos kezelést igényelnek.

A helytelen bánásmód karcos lencséhez vezethet, amely rontja a látás minőségét. A legegyszerűbb módja a sérülések megakadályozásának, ha a szemüveged mindig a védőtokban tartod.

A tisztításhoz puha szemüvegtörlő kendőt és szemüveglencsék tisztítására szánt tisztító folyadékot vagy előnedvesített lencsetisztító kendőcskét használj. Soha ne használj zsebkendőt, papírtörlőt vagy ruhát, mert a bennük lévő por és a cérnaszálak megkarcolhatják a lencsét. Kerüld a szappan, sampon, háztartási mosó- és különösen az ablakmosó szereket. Ezek olyan agresszív anyagokat tartalmazhatnak, amelyek megbontják a lencsék bevonatát.

Honnan ismerem fel a hamisított napszemüvegeket?

A hamis replikákat azzal a szándékkal árulják, hogy kihasználják az imitált termékek sokkal magasabb árát.

Míg a hamis órák vagy kézitáskák viszonylag kis veszélyt jelentenek a vásárló számára, a hamis napszemüvegek rendkívül veszélyesek is lehetnek. Mivel olcsó anyagokból készülnek, kevés esetben felelnek meg a biztonsági előírásoknak és gyakran hiányzik az a bevonat, ami kiszűri a káros UV sugárzást, ami károsítja a szemed. A hamis szemüveg viselése gyakran még akár rosszabb is lehet a szemed számára, mint ha semmit sem viselnél.

A kiválósághoz való elkötelezettség az eyerim DNS-ébe van ágyazva. Minden általunk forgalmazott termék eredeti, nagyrészt Olaszországban (Ray-Ban, Prada, Persol,...) vagy az USA-ban (Oakley) gyártott és olyan fejlett lencsetechnológiát használ, ami a káros UV sugarak 100%-át kiszűri.

Az eyerimen való vásárlás garancia a valódi termék vásárlására. De ha máshol próbálnál szerencsét, van néhány dolog, amire érdemes ügyelni:

  • Ár. A márkás napszemüvegek megérik az árukat. Az eyerimen igyekszünk a lehető legalacsonyabb árakat kínálni. Ha bárhol találsz olyan árat, ami sokkal alacsonyabb vagy "túl szép, hogy igaz legyen", az valószínűleg hamisítvány.
  • Részletek. Minden eredeti szemüveg csúcsminőségű anyagokból, a legpontosabb gyártási folyamatokkal készül. A szárak pántjait egy darab fémből öntik. Csavarokkal kell a szemüveghez csatlakozniuk, nem ragasztva vagy a műanyagot megolvasztva. A márka emblémája a szárak oldalán dombornyomott, nem nyomtatott.
  • Modell szám. A bal szár belső oldalán mindig szerepel a modellszám és a méretinformációk. A betűméretnek, sortávolságnak vagy elrendezésnek egységesnek és jól olvashatónak kell lennie még olyan különösen vékony fém szárak esetén is, mint a Ray-Ban Aviatoré.
  • Színezet. A műanyag keretek vagy egy darab szerves acetátból kerülnek kivágásra vagy fröccsöntött előre festett műanyagból készülnek. Ha átvágod a keretet, akkor a műanyag színének belül is olyannak kell lennie, mint kívül. Az eredeti napszemüvegeket sosem festik.
  • Csomagolás. Az eredeti napszemüvegek mindig olyan márkázott dobozban találhatóak, amin szerepel vonalkód, gyártói információ és modellszám.
  • Súly. Amikor egy eredeti napszemüveget fogsz a kezedben, érezned kell a súlyát. Tömörnek, jelentőségteljesnek kell érezned, nem könnyűnek és törékenynek. Ha úgy tűnik, hogy nem akadályozná meg, hogy néhány papírlapot elfújjon alóla a szél, akkor nagy esély van rá, hogy nem igazi.
  • Matrica. Ha van matrica a lencsén, akkor nem szabad maga után nyomot hagynia a lencsén, amikor lehúzod. A matrica csak a statikus energiával tapad, nem ragasztóanyaggal.