Ingyenes Házhozszállítás   |   30 napos visszaküldési garancia

kapcsolat@eyerim.hu

eyerim család

Kira Kosonen

Kira Kosonen

Divat és életvitel blogger

Helsinki, Finnország

Kira az ELLE magazin számára blogolt, de most már a saját felületén teszi ezt meg. Kira blogja azoknak szól, akiket érdekel a divat és az egészséges életmód. Mivel imád utazni, ezért minden kalandos útjába is beleláthatsz. Az ő Facebook oldala és Instagram oldala.

Kira választása az eyerimen:" Miu Miu Noir MU13NS 1AB1A1

Sandra Willer

Sandra Willer

Egészség és Fitnesz Blogger

Koppenhága, Dánia

Sandra Dánia egyik top bloggere aki nagyrészt fitnesz, egészséges életmód és motivációs témakörökben ír. Sandra üzleti tanulményokat folytat és az élet szép dolgainak keresése közben bejárja a világot. Nézd meg a blogját és az állatian népszerű Instagramját.

Sandra ezt választotta az eyerimen: Prada Triangle PR23QS 1AB0A7

The Czech Chicks

The Czech Chicks

Divat bloggerek

Prága, Csehország

Hanka és Veronika 4 éve indította el a czechchicks.com oldalt. Mára már több mint 18.000 napi olvasójuk és 55.000 Instagram követőjük és 16.000 Facebook rajongójuk.

Hanka és Veronika választása az eyerimen: Miu Miu Noir MU10NS 7S00A0 & Ray-Ban RB3447 Round 001

Frida Cederholm

Frida Cederholm

Divat blogger

Stockholm, Svédország

Ruha összeállítások, hihetetlen vásárlási tippek, trend figyelés, de belső építészet és szépségápolás is - erről szól Frida blogja. Számos inspiráló fotót találsz itt, ahol Frida ízlésesen kombinálja extravagáns Prada napszemüvegeit különféle öltőzék ötlettel itt, és az Instagramon.

Frida választása az eyerimen: Prada Cinema PR09QS 2AU6S1

Zoltan Strcula

Zoltan Strcula

Profi snowboardozó

Liptószentmiklós, Szlovákia

Zoltan 16 éves korában kezdett snowboardozni, amit egyébként karrierje legnagyobb sikerének tart. Akkor szeret a legjobban siklani, amikor nagyszerű emberek veszik körbe - az atmoszféra és a felejthetetlen pillanatok miatt.

Zoltanválasztása az eyerimen: Oakley Holbrook OO9102-01

Kira Eggers

Kira Eggers

Modell, Étkezési tanácsodó és Fitnesz Blogger

Koppenhága, Dánia

Kira Eggers egyike Dánia leghíresebb celeb bloggereinek, aki a Playboyban megjelent glamour modell karrierjéről lehet ismerni. Az eyerimtől származó ikonikus RB Aviatort viselve a Mont Blanc csúcsát is elérte mostanában. Kövesd az ő történetét a blogján és Instagramon.

Kira választása az eyerimen: Ray-Ban RB3025 Aviator Flash Lenses 112/P9 Polarized

Aino Rossi

Aino Rossi

Szépségápolás és Divt Blogger/Vlogger

Helsinki, Finnország

Aino egy 2008-as hosszúra nyúlt Halloweeni éjszakán kezdte el megosztani a gondolatait, érzéseit és ötleteit a blogján, amit élete egyik legjobb döntésének tart. Aino szereti a szarkasztikus humort, a Pepsi Maxot és főként férfi divattal és szépségápolással, valamint belsőépítészettel foglalkozik. Nézd meg mit gondol a személyi ismertetőjegyként szolgáló Versace szemüvegéről ebben a bejegyzésben és az Instagramon.

Aino választása az eyerimen: Versace VE2160 125287

Miro Kozel

Miro Kozel

Art Director

Pozsony, Szlovákia

Miro egy sikeres logo tervező akinek van tapasztalata nemzetközi marketing ügynökségekkel mint a Wiktor Leo Burnett és a LOWE GGK. Mielőtt az eyerimnek kezdett segíteni a cég arculatának kialakításában és a honlap tervezésében, Miro volt a kreatív kitalálója több kampányának olyan cégeknek, mint az Orange, Volkswagen, Jeep/Fiat, Audi, Skoda és sok másik. Számtalan díjat nyert és a munkáit számos helyen publikálták nemzetközileg.

Miro választása az eyerimen: Ray-Ban Justin RB4165 622/6G

Lukas Balocky

Lukas Balocky

Sminkmester

Prága, Csehország

Lukas egy profi sminkes és népszerű videoblogger. Gyakran megosztja a tippjeit, hasznos fogásokat és tapasztalatait a blogján LB.Haute.Fashion. Ki ne hagyd ezt a lenyûgöző videós értékelést amit az eyerimnek készített.

Lukas választása az eyerimen: Ray-Ban Clubmaster Wood RB3016M 118158 Polarized

Anna Wiklund

Anna Wiklund

Divat Blogger

Stockholm, Svédország

Anna bohém bloggerként jellemzi magát, aki rajong a stylingért és a fotózásért. Számtalan inspiráló fotót találsz Annáról az ő hippi Miu Miu napszemcsijében, amit az eyerimtől szerzett be a blogján és az Instagramon.

Anna választása az eyerimen: Miu Miu Noir MU13NS 1AB1A1

Lucia Mistinova

Lucia Mistinova

Professzionális Kenus

Nyitranovák, Szlovákia

Lucia családjában hosszú időre nyúlik vissza a sport szeretete. Tíz évesen ült először kenuba. Elmondása szerint egyből szerelembe esett ezzel a gyönyörű sporttal. A 2015-ös romániai Európa Bajnokságon mutatkozott be az eyerimről szerzett Oakley szemüvegében, amin a legújabb polraizálási technikát használják, hogy tökéletes, tükröződésmentes látást biztosítson.

Lucia választása az eyerimről: Oakley Radar EV Path OO9208-08 Polarized

Lukas Bezila

Lukas Bezila

Professzionális fotográfus

Bécs, Ausztria

Lukas egy nagyon jó barátunk aki eddig az összes eyerim termék fotózásában segített nekünk. Több év banki szektori munka után Lukas rájött, hogy az irodai munka többé már nem elégíti ki és visszatért a régi szerelméhez. A fotózás megtanította arra, hogy az álmaid valóra válhatnak ha igazán akarod őket és most elmondhatja, hogy igazán azt csinálja amiért lelkesedik. Nézd meg a portfoliúját és kövesd az utazásait a Facebookon.

Lukas választása az eyerimen: BOSS by Hugo Boss BOSS0686 HXK

Stefanija Vidzus

Stefanija Vidzus

Divat és életvitel blogger

Koppenhága, Dánia

Stefanija Vidzus PR asszisztensként dolgozik és Black Irony néven divatblogot vezet. Stefanija olyan szemüveget választott ami a kortárs szemüveg divat két vonulatát ötvözi - tükröződő lencsék és bársony borítású keret. És nagyon dögösen néz ki bennük. Nézz rá a blogján és az Instagramján.

Stefania választása az eyerimen: Ray-Ban Erika Velvet RB4171 60756G

Demotivacia

Demotivacia

Hivatásos Gyűlölő

Pozsony, Szlovákia

Több mint 200 ezer követővel Demotivacia a legnépszerűbb személyes Instagram fiók Csehországban és Szlovákiában. Ne habozz követni, ha egy kis demotivációra vágysz, hogy megkapd a napi adagodat. Mi az eyerimnél imádjuk ezt a humort, mind online mind offline.

Demotivacia választása az eyerimen: Ray-Ban New Wayfarer Matte RB2132 601S78

Csatlakoznál a családhoz? Ne habozz kapcsolatba lépni velünk.

kapcsolat@eyerim.hu