Ingyenes szállítás   |   30 napos visszaküldés

eyerim family

Kira Kosonen

Kira Kosonen

DIVAT- ÉS ÉLETMÓD BLOGGER

Helsinki, Finnország

Kira az ELLE magazin számára blogolt, de most már a saját felületén teszi ezt meg. Kira blogja azoknak szól, akiket érdekel a divat és az egészséges életmód. Mivel imád utazni, ezért minden kalandos útjába is beleláthatsz. Facebookja és Instagramja.

Kira választása az eyerimen:" Miu Miu Noir MU13NS 1AB1A1

Sandra Willer

Sandra Willer

EGÉSZSÉGES ÉLETMÓD- ÉS FITNESZ BLOGGER

Koppenhága, Dánia

Sandra Dánia egyik top bloggere, aki nagyrészt a fitnesz, az egészséges életmód és a motiváció témaköreiben alkot. Sandra üzleti tanulmányokat folytat és bejárja a világot az élet szép dolgai után kutatva. Nézd meg a blogját blogját és az állatian népszerű Instagramját.

Sandra ezt választotta az eyerimen: Prada Triangle PR23QS 1AB0A7

The Czech Chicks

The Czech Chicks

DIVATBLOGGEREK

Prága, Csehország

Hanka és Veronika 4 éve indította el a czechchicks.com oldalt. Mára már több mint 18.000 napi olvasójuk, 55.000 Instagram követőjük és 16.000 Facebook rajongójuk van.

Hanka és Veronika választása az eyerimen: Miu Miu Noir MU10NS 7S00A0 & Ray-Ban RB3447 Round 001

Frida Cederholm

Frida Cederholm

DIVATBLOGGER

Stockholm, Svédország

Ruhaösszeállítások, hihetetlen vásárlási tippek, trendfigyelés, belsőépítészet és szépségápolás- erről szól Frida blogja. Számos inspiráló fotót találhatsz arról, hogy Frida hogyan kombinálja extravagáns Prada napszemüvegeit különböző outfitekkel itt és az Instagramon.

Frida választása az eyerimen: Prada Cinema PR09QS 2AU6S1

Zoltan Strcula

Zoltan Strcula

PROFI SNOWBOARDOS

Liptószentmiklós, Szlovákia

Zoltan 16 éves korában kezdett el snowboardozni, amit egyébként pályafutása legnagyobb sikerének tart. Akkor élvezi igazán a siklást, mikor nagyszerű emberek veszik körbe - a hangulat és a felejthetetlen pillanatok miatt.

Zoltan választása az eyerimen: Oakley Holbrook OO9102-01

Kira Eggers

Kira Eggers

MODELL, ÉTKEZÉSI TANÁCSADÓ ÉS FITNESZ BLOGGER

Koppenhága, Dánia

Kira Eggers egyike Dánia leghíresebb celeb bloggereinek, aki a Playboyos glamour modell karrierjéről ismert. Az eyerimtől származó ikonikus RB Aviatort viselve a Mont Blanc csúcsára is feljutott mostanában. Kövesd az ő történetét a blogján és Instagramon.

Kira választása az eyerimen: Ray-Ban RB3025 Aviator Flash Lenses 112/P9 Polarized

Aino Rossi

Aino Rossi

BEAUTY- ÉS DIVATBLOGGER/VLOGGER

Helsinki, Finnország

Aino 2008-ban egy hosszúra nyúlt halloweeni éjszakán kezdte el megosztani a gondolatait, érzéseit és ötleteit a blogján, amit élete egyik legjobb döntésének tart. Aino szereti a szarkasztikus humort, a Pepsi Maxot, főként divattal, szépségápolással, valamint belsőépítészettel foglalkozik. Nézd meg, hogy mit gondol a védjegyéül szolgáló Versace szemüvegéről ebben a bejegyzésben és az Instagramon.

Aino választása az eyerimen: Versace VE2160 125287

Miro Kozel

Miro Kozel

MŰVÉSZETI VEZETŐ

Pozsony, Szlovákia

Miro egy sikeres logótervező, akinek olyan nemzetközi marketing ügynökségekkel van tapasztalata, mint a Wiktor Leo Burnett és a LOWE GGK. Mielőtt az eyerim arculatának kialakításában és a honlap tervezésében segített volna, Miro többek között olyan cégek kampányainak volt kreatív kitalálója, mint az Orange, a Volkswagen, a Jeep/Fiat, az Audi és a Skoda. Számos tervezői díjat nyert, megannyi munkáját nemzetközileg publikálták.

Miro választása az eyerimen: Ray-Ban Justin RB4165 622/6G

Lukas Balocky

Lukas Balocky

Sminkmester

Prága, Csehország

Lukas profi sminkes és népszerű videóblogger. Gyakran megosztja a tippjeit, praktikáit és tapasztalatait az LB.Haute.Fashion nevű blogján. Ki ne hagyd ezt a lenyűgöző értékelő videót, amit az eyerimnak készített.

Lukas választása az eyerimen: Ray-Ban Clubmaster Wood RB3016M 118158 Polarized

Anna Wiklund

Anna Wiklund

DIVATBLOGGER

Stockholm, Svédország

Anna bohém bloggerként jellemzi magát, aki rajong a stylingért és a fotózásért. Számtalan inspiráló fotót találhatsz Annáról és az eyerimról szerzett hippi Miu Miu napszemcsijéről a blogján és az Instagramon.

Anna választása az eyerimen: Miu Miu Noir MU13NS 1AB1A1

Lucia Mistinova

Lucia Mistinova

KENUS

Nyitranovák, Szlovákia

Lucia családjában hosszú időre nyúlik vissza a sport szeretete. Tíz évesen ült először kenuba. Elmondása szerint egyből szerelembe esett ezzel a gyönyörű sporttal. A 2015-ös romániai Európa-bajnokságon mutatkozott be az eyerimről szerzett Oakley szemüvegében, ami a legújabb technikával készült polarizált lencséket tartalmazza, hogy tökéletes, tükröződésmentes látást biztosítson.

Lucia választása az eyerimről: Oakley Radar EV Path OO9208-08 Polarized

Lukas Bezila

Lukas Bezila

FÉNYKÉPÉSZ

Bécs, Ausztria

Lukas egy nagyon jó barátunk, aki eddig az összes eyerim termék fotózásában segített nekünk. Több évnyi bankszektorban eltöltött munka után Lukas rájött, hogy az irodai munka többé már nem felel meg az igényeinek és visszatért a régi nagy szerelméhez. A fotózás megtanította arra, hogy az álmok valóra válhatnak, ha igazán akarod őket és ma már elmondhatja, hogy igazán azt csinálja, amiért lelkesedik. Nézd meg a portfolióját és kövesd az utazásait a Facebookon.

Lukas választása az eyerimen: BOSS by Hugo Boss BOSS0686 HXK

Stefanija Vidzus

Stefanija Vidzus

DIVAT- ÉS ÉLETMÓD BLOGGER

Koppenhága, Dánia

Stefanija Vidzus PR asszisztensként dolgozik és Black Irony néven divatblogot vezet. Stefanija olyan szemüveget választott, ami a kortárs szemüvegdivat két vonulatát ötvözi – a tükröződő lencséket és a bársonyborítású keretet. És nagyon dögösen néz ki bennük. Nézz rá a blogján és az Instagramján.

Stefania választása az eyerimen: Ray-Ban Erika Velvet RB4171 60756G

Demotivacia

Demotivacia

Hivatásos Gyűlölő

Pozsony, Szlovákia

Több mint 200 ezer követővel a Demotivacia a legnépszerűbb Instagram fiók Csehországban és Szlovákiában. Ha hiányzik a demotiváció a mindennapjaidból ne habozz, iratkozz fel, hogy megkapd a napi adagodat. Mi az eyerimnél imádjuk ezt a fajta humort, online és offline egyaránt.

Demotivacia választása az eyerimen: Ray-Ban New Wayfarer Matte RB2132 601S78

Csatlakoznál a családhoz? Ne habozz kapcsolatba lépni velünk.

kapcsolat@eyerim.hu