Ingyenes szállítás   |   30 napos visszaküldés

eyerim collection
Martin Havana Matte Screen Glasses

Várható kézbesítési idő: 3 - 4 munkanap

Egy méret (48/19/145)
Raktáron,
kiszállítás azonnal
Ez a termék azonnal kiszállítható! Ha munkanapokon a rendelésed délután 1 óráig leadod, a csomagod még aznap feladásra fog kerülni. Ellenkező esetben a rendelés a következő munkanapon kerül feladásra. Ez a termék azonnal kiszállítható! Ha munkanapokon a rendelésed délután 1 óráig leadod, a csomagod még aznap feladásra fog kerülni. Ellenkező esetben a rendelés a következő munkanapon kerül feladásra.

Beállított ár: 0,00 FT

In stock 14 990 FT Lencsékkel Lencsékkel

Beállított ár: 0,00 FT

  • 100% pénzvisszafizetési garanciaTop
  • Ingyenes szállítás
  • 30 day returns

Részletek

Termék leírás

Az eyerim collection megfizethető áron nyújt minőséget. A viszonteladók kihagyásával képesek vagyunk a magas költségeket csökkenteni, ugyanakkor nem feledkeztünk meg a lencsék minőségéről. Hiszünk a spontán, mindenki számára egyszerű vásárlási élményben és az eyerim kollekciója pontosan erre lett kitalálva.

Ismerje meg a limitált kollekciós monitorszemüvegeket, amelyekbe azonnal szerelmes lesz. Nagyszerű hír, hogy az eyerim kollekció 5 legnépszerűbb szemüvege most már elérhető a nélkülözhetetlen, szemvédő változatban is, amely véd a káros kék fény ellen. Mindegy, hogy a klasszikus vagy a merész stílust kedveli, kerek acetátkeretével, havannabarna színével és minőségi, dioptria nélküli lencséivel a Martin modell mindenki számára megfelelő. Az eyerim monitor szemüvegek a 400 és 450 nm közötti tartományban kiszűrik a kék fény 35%-át – a szeme hálás lesz Önnek ezért, ha képernyő előtt dolgozik. A tükröződésmentes és karcálló lencsék 100%-os UV elleni védelmet is biztosítanak, a szuperhidrofób rétegnek köszönhetően pedig nehezebben szennyeződnek, és a tisztításuk is egyszerűbb.

Description

MÉRETEK

  • Lens width: 48 mm 48 mm
  • Lens height: Sztandard Sztandard
  • Bridge: 19 mm 19 mm
  • Temple Length: 145 mm 145 mm

Az emberek nagy többségének az M-es a megfelelő méret. Valószínűleg számodra is ez lesz a megfelelő. Azonban, hogy meggyőződhess erről kövesd a következő trükköt, melyhez egy átlagos bankkártyára van szükséged:
a kártya túlnyúlik a szemeden

a kártya a szemed széléig ér

a kártya nem nem éri el a szemed szélét