Ingyenes szállítás   |   30 napos visszaküldés

eyerim collection
Lucid Pink Screen Glasses

Várható kézbesítési idő: 2 - 3 munkanap

Egy méret (49/20/142)
Raktáron,
kiszállítás azonnal
Ez a termék azonnal kiszállítható! Ha munkanapokon a rendelésed délután 1 óráig leadod, a csomagod még aznap feladásra fog kerülni. Ellenkező esetben a rendelés a következő munkanapon kerül feladásra. Ez a termék azonnal kiszállítható! Ha munkanapokon a rendelésed délután 1 óráig leadod, a csomagod még aznap feladásra fog kerülni. Ellenkező esetben a rendelés a következő munkanapon kerül feladásra.

Beállított ár: 0,00 FT

In stock 14 990 FT

Beállított ár: 0,00 FT

Nem készítünk személy szabott dioptriás lencséket ehhez a modellhez, kizárólag a keret megvásárolható.
  • 100% pénzvisszafizetési garanciaTop
  • Ingyenes szállítás
  • 30 day returns

Részletek

Termék leírás

Az eyerim collection megfizethető áron nyújt minőséget. A viszonteladók kihagyásával képesek vagyunk a magas költségeket csökkenteni, ugyanakkor nem feledkeztünk meg a lencsék minőségéről. Hiszünk a spontán, mindenki számára egyszerű vásárlási élményben és az eyerim kollekciója pontosan erre lett kitalálva.

Ismerje meg a limitált kollekciós monitorszemüvegeket, amelyekbe azonnal szerelmes lesz. Nagyszerű hír, hogy az eyerim kollekció 5 legnépszerűbb szemüvege most már elérhető a nélkülözhetetlen, szemvédő változatban is, amely véd a káros kék fény ellen. Mindegy, hogy a klasszikus vagy a merész stílust kedveli, szögletes acetátkeretével, halvány rózsaszínű színével és minőségi, dioptria nélküli lencséivel a Lucid modell mindenki számára megfelelő. Az eyerim monitor szemüvegek a 400 és 450 nm közötti tartományban kiszűrik a kék fény 35%-át – a szeme hálás lesz Önnek ezért, ha képernyő előtt dolgozik. A tükröződésmentes és karcálló lencsék 100%-os UV elleni védelmet is biztosítanak, a szuperhidrofób rétegnek köszönhetően pedig nehezebben szennyeződnek, és a tisztításuk is egyszerűbb.

Description

MÉRETEK

  • Lens width: 49 mm 49 mm
  • Lens height: Sztandard Sztandard
  • Bridge: 20 mm 20 mm
  • Temple Length: 142 mm 142 mm

Az emberek nagy többségének az M-es a megfelelő méret. Valószínűleg számodra is ez lesz a megfelelő. Azonban, hogy meggyőződhess erről kövesd a következő trükköt, melyhez egy átlagos bankkártyára van szükséged:
a kártya túlnyúlik a szemeden

a kártya a szemed széléig ér

a kártya nem nem éri el a szemed szélét