Ingyenes Házhozszállítás   |   30 napos visszaküldési garancia

CARRERA

1956-ban egy osztrák sportszemüveg specialista indította útjára a márkát. A Carrera egy olyan márka volt, amely szemüvegeket kínált (főként téli-) sportoláshoz. Manapság már minden olyannal rendelkeznek, amire szükségük van. Innovatív anyagok (mint például az általuk szabadalmaztatott Optyl műanyag), egy lelkes híresség és, ami a legfontosabb - fantasztikus termékek. Függetlenül attól, hogy sportos vagy-e vagy sem, a Carrera bizonyára rendelkezik a megfelelő szemüveggel számodra. Győződj meg róla magad is.

2019-ES TAVASZI/NYÁRI KOLLEKCIÓ

A Carrera-t mindannyian egy ikonikus márkaként, egy legendaként ismerjük. Az idei tavaszi/nyári szezonban a minőségi és egyedi termékeiket egy új szintre emelik és kombinálják őket a legújabb trendekkel. Ha még nem birtokolsz egyetlen Carrera szemüveget sem, akkor szerintünk itt az ideje, hogy beszerezz egyet!


VÁSÁROLJ MOST

MIÉRT A CARRERA?

Amikor az esztétika találkozik a funkcionalitással. A Carrera használja ikonikus márkajelzéseit, ilyen például a "zászló" jel és annak az öt színes sávja. A Carrera tudja, hogy milyen márkát képviselnek és most végre megérkeztek, hogy ezt neked is megmutassák.
Nagyszerűen viselhető, minőségi anyagokból készült szemüvegeket kombinálnak pazar designokkal. Válassz alkalomnak megfelelő lencséket: az UV védelemtől a Polarizáltig, a Carrera szemüvegek minden tevékenységhez alkalmazhatók. És tökéletesek vezetéshez is, ami természetes, hiszen a márkát a névrokon autóverseny inspirálta. Védd a szemeidet és légy közben hihetetlenül vagány.

Próbáld ki a Carrera #DRIVEYOURSTORY kollekciót egy hasonlóan vagány 15% kedvezménnyel!/b> Kód: CAR15

Új dioptriás szemüveg után kutatsz? Próbáld ki a Carrera 2019-es tavaszi/nyári kollekcióját.

Carrera Dioptriás Szemüvegek

Készülődsz a nyárra? Próbáld ki a Carrera 2019-es tavaszi/nyári kollekcióját.

Carrera Napszemüvegek

Próbáld fel a kedvenc darabjaidat a webkamerád segítségével!

Carrera - Virtuális próba

MIÉRT VÁLASSZA AZ EYERIMET

ENGEDÉLYEZETT VISZONTELADÓ

30 NAPOS VISSZAKÜLDÉSI GARANCIA

TÖBB MINT 80 MÁRKA

INGYENES SZÁLLÍTÁS