Ingyenes Házhozszállítás   |   30 napos visszaküldési garancia

Briko
Nyira 2001M30 - A86 - BM2

Várható kézbesítési idő: Ideiglenes készlethiány

Out of stock 29 590 FT

Beállított ár: 0,00 FT

  • Ingyenes szállítás

    A szállítás teljesen díjmentes az összes EU-tagállamba. További információért kattintson ide.

  • UTÁNVÉTES FIZETÉS

    Fizessen akkor, ha az árucikkek már a küszöbe előtt vannak! További információért kattintson ide.

  • Minősített viszonteladó

    Az eyerim a weboldalon elérhető összes márka hivatalos online viszonteladója. A gyártókkal és a márkákkal közvetlenül együtt dolgozunk. Tudjon meg többet.

Részletek

Termék leírás

Blue Mirror (BM2)
NÉV
SZÍN
IDŐJÁRÁSI VISZONYOK
VLT
Blue Mirror (BM2)
Kék
Kék
Hó & köd / Napfény és felhők
18-43%

A prémium kategóriás Briko Blue Mirror (BM2) lencsék tökéletes választást jelentenek félhomály / közepesen világos fényviszonyokhoz. Blue Mirror (BM2) lencséje 18-43% fényáteresztéssel bír, tehát a napfény 18-43% -át engedi át a lencsén .

A csomag nem tartalmaz pótlencséket.

ALKALMAZOTT TECHNOLÓGIÁK
Blue Light Mission
Minden Briko lencse csökkenti a káros kék fény sugárzást a látási kontraszt növelése érdekében, így teszi a síelési élményt még élvezetesebbé. A lencsén látható Blue Light Protetto jelzés a garancia a Briko által biztosított védelemre.
Bumper System
A Bumper System rendszerhez készült szemüvegek kerete rendkívül puha. A keretszerkezetet olyan átlós, rugalmas hidak alkotják, amelyek frontális ütközés esetén összeomlanak, így segítik megvédeni az arcot a kemény behatásoktól.
Flexa System
Az ilyen szemüvegkeret remekül igazodik használója arcához, amely főképp a puha poliuretán anyagnak köszönhető, továbbá az érintkezési pontokon alkalmazott ergonómikus bevágások is segítenek a különféle testi adottságoknak való megfelelésben.

A MÁRKÁRÓL

A Briko egy 1985-ben, Milánóban alapított márka, ahol a Scuderia láng még mindig ég, köszönhetően a nagyszerű és egyedi sportolóknak: például az olyan síelőknek, mint Alberto Tomba, Marc Girardelli, Lasse Kjus vagy Deborah Compagnoni. A Briko küldetése, hogy energiáját belevigye termékeibe, így ikonikus felszereléseket állíthat elő azon sportolók számára, akik kompromisszumoktól mentes teljesítményt és biztonságot igényelnek.

Síszemüvegek A Nyira 2001M30 - A86 - BM2 szemüveg Briko azon évtizedekre visszanyúló tapasztalatának kicsúcsosodását jelenti, amelyet a síszemüvegek gyártásában, tesztelésében és továbbfejlesztésében szerzett, profi sportolókkal együttműködve. Az áramvonalas keretgeometria páratlan látómezőt biztosít, és Briko szemüvegeit tökéletesen kompatibilissá teszi minden nagyobb gyártó sisakjaival, beleértve a Bolle, Giro, Anon, K2 és Smith sisakokat. A beépített szellőztető ventilátorok garantálják a felsőfokú páramentesítő szellőzést, még a legmostohább körülmények esetén is.


Vedd meg a Briko Nyira 2001M30 - A86 - BM2-et most az eyerimen és ingyen szállítjuk egyenesen az ajtódhoz az eredeti védőcsomagolásában.

MÉRETEK

A síszemüvegek nagy része hagyományos (M) méretű, és általában univerzálisan használhatók felnőttek és tinédzserek által egyaránt. Ez a méret a vásárlók nagy részének megfelelő, így nagyon valószínű, hogy Önnek is jó választást jelent.

A nagy méretű (L) szemüvegek szélesebb, magasabb és mélyebb kerettel bírnak, nagyobb fejméretekhez.

A kis méretű (S) típusok viszont keskenyebb, rövidebb, és kevésbé mély keretet kaptak. Ezek gyermekek és tinédzserek, illetve kisebb fejméretű felnőttek számára ajánlhatók.