Ingyenes Házhozszállítás   |   30 napos visszaküldési garancia

Bolle
Scarlett 21321

Várható kézbesítési idő: Ideiglenes készlethiány

Out of stock 24 690 FT

Beállított ár: 0,00 FT

 • Ingyenes szállítás

  A szállítás teljesen díjmentes az összes EU-tagállamba. További információért kattintson ide.

 • UTÁNVÉTES FIZETÉS

  Fizessen akkor, ha az árucikkek már a küszöbe előtt vannak! További információért kattintson ide.

 • Minősített viszonteladó

  Az eyerim a weboldalon elérhető összes márka hivatalos online viszonteladója. A gyártókkal és a márkákkal közvetlenül együtt dolgozunk. Tudjon meg többet.

További színek

Részletek

 • Márkák Bolle
 • A keret színe Fehér
 • Keret formája Single Lens
 • Lencse színe Kék
 • Keret típusa Teljes keretes
 • Alapanyag Műanyag
 • Kollekció Női
 • Keret gyári színe Shiny White Night
 • Polarizált Nem
 • Lencse gyári színe Aurora
 • Modell Scarlett 21321
 • Gyártási anyag Injected Polyamide

Termék leírás

Aurora
NÉV
SZÍN
IDŐJÁRÁSI VISZONYOK
VLT
Aurora
Kék
Kék
Napfény és felhők
22%

A Bolle Aurora lencsék minden körülmények között (beleértve a legszélsőségesebbeket is) kiválóan teljesítenek. Aurora lencséje 22% fényáteresztéssel bír, tehát a napfény 22% -át engedi át a lencsén amely a fényviszonyoknak megfelelően azonnal megváltozik, így biztosítva az optimális láthatóságot és védelmet. Fényáteresztésével kapcsolatos további információkért kattintson ide.

A csomag nem tartalmaz pótlencséket.

ALKALMAZOTT TECHNOLÓGIÁK
MODULATOR™
A MODULATOR™ 2.0 fényszabályzó lencsének köszönhetően a legszélsőgesebb körülmények között is jól láthatja majd a terepet. Ez a lencse gyorsabb aktiválódást (gyorsabb elsötétedést/kivilágosodást) nyújt, a hőmérséklettől függetlenül.
Carboglass
A külső lencsénél alkalmazott csúcstechnológiás szénüveg védőpáncél olyan tulajdonsággal bír, ami jelentős mértékben csökkenti a karcolásokat, emellett a lencsét és a szemüveg által adott képet kristálytisztán tartja.
Double lens
A kétrégű hőhatároló a hideg külső levegő, és az intenzív aktivitás által generált nedvesség között helyezkedik el, és megakadályozza a páralecsapódás kialakulását.
P-80+ layer anti fog
A belső lencsénél alkalmazott párásodásgátló bevonat megköti a nedvességet a lencse teljes felületén, emellett kiváló páramentesítő tulajdonságokkal bír, és tiszta látómezőt biztosít.
Flow-Tech Venting®
A Flow-Tech Venting® technológia szabályozza és optimalizálja a légáramlást a lencse belső felületén. A szellőztető rendszerek csökkentik a nedvesség felhalmozódásának esélyét, illetve a párosodást, és biztosítják a hibátlan látást.
Double density foam
Az ultrapuha polár mikroszálakat közepes sűrűségű habszivaccsal erősítették meg a kényelmes és magabiztos viselet érdekében.
Rögzítőrendszer
A Bolle rögzítőrendszerének köszönhetően a szemüveg mindig szorosan illeszkedik az ön arcához, és tökéletesen ott is marad, a legújabb sisakokkal együtt viselve is.
Siliconised strap
A szilikontartalmú szíj a szemüveget a lehető legjobban a sisakon tartja.

A MÁRKÁRÓL

A Bollé története Oyonnax településen, Franciaországban, egy kis házikóban kezdődött 1888-ban. Innen fejlesztette üzletét a Bollé család a világ egyik legjelentősebb prémium szemüvegmárkájává. A védjeggyé vált tökéletes illeszkedés, divat és kényelem kombinációja a legfrissebb és a technológiailag legfejlettebb termékeket eredményezi a piacon. A Bollé különösen jelentős a téli sportok, a kerékpározás és a szabadtéri életmódok piacán.

Női síszemüvegek A Scarlett 21321 szemüveg Bolle azon évtizedekre visszanyúló tapasztalatának kicsúcsosodását jelenti, amelyet a síszemüvegek gyártásában, tesztelésében és továbbfejlesztésében szerzett, profi sportolókkal együttműködve. Az áramvonalas keretgeometria páratlan látómezőt biztosít, és Bolle szemüvegeit tökéletesen kompatibilissá teszi minden nagyobb gyártó sisakjaival, beleértve a Bolle, Giro, Anon, K2 és Smith sisakokat. A beépített szellőztető ventilátorok garantálják a felsőfokú páramentesítő szellőzést, még a legmostohább körülmények esetén is.


Vedd meg a Bolle Scarlett 21321 Photochromic-et most az eyerimen és ingyen szállítjuk egyenesen az ajtódhoz az eredeti védőcsomagolásában.

MÉRETEK

A síszemüvegek nagy része hagyományos (M) méretű, és általában univerzálisan használhatók felnőttek és tinédzserek által egyaránt. Ez a méret a vásárlók nagy részének megfelelő, így nagyon valószínű, hogy Önnek is jó választást jelent.

A nagy méretű (L) szemüvegek szélesebb, magasabb és mélyebb kerettel bírnak, nagyobb fejméretekhez.

A kis méretű (S) típusok viszont keskenyebb, rövidebb, és kevésbé mély keretet kaptak. Ezek gyermekek és tinédzserek, illetve kisebb fejméretű felnőttek számára ajánlhatók.