Ingyenes Házhozszállítás   |   30 napos visszaküldési garancia

Bolle
Emperor 21453

Várható kézbesítési idő: Ideiglenes készlethiány

Out of stock 30 900 FT 26 890 FT

Beállított ár: 0,00 FT

  • Ingyenes szállítás

    A szállítás teljesen díjmentes az összes EU-tagállamba. További információért kattintson ide

  • UTÁNVÉTES FIZETÉS

    Fizessen akkor, ha az árucikkek már a küszöbe előtt vannak! További információért kattintson ide

  • Minősített viszonteladó

    Az eyerim a weboldalon elérhető összes márka hivatalos online viszonteladója. A gyártókkal és a márkákkal közvetlenül együtt dolgozunk. Tudjon meg többet.

inspiráció

Ez a modell különböző színekben

Részletek

Termék leírás

A Bollé története Oyonnax településen, Franciaországban, egy kis házikóban kezdődött 1888-ban. Innen fejlesztette üzletét a Bollé család a világ egyik legjelentősebb prémium szemüvegmárkájává. A védjeggyé vált tökéletes illeszkedés, divat és kényelem kombinációja a legfrissebb és a technológiailag legfejlettebb termékeket eredményezi a piacon. A Bollé különösen jelentős a téli sportok, a kerékpározás és a szabadtéri életmódok piacán.

Síszemüvegek A Emperor 21453 szemüveg Bolle azon évtizedekre visszanyúló tapasztalatának kicsúcsosodását jelenti, amelyet a síszemüvegek gyártásában, tesztelésében és továbbfejlesztésében szerzett, profi sportolókkal együttműködve. Az áramvonalas keretgeometria páratlan látómezőt biztosít, és Bolle szemüvegeit tökéletesen kompatibilissá teszi minden nagyobb gyártó sisakjaival, beleértve a Bolle, Giro, Anon, K2 és Smith sisakokat. A beépített szellőztető ventilátorok garantálják a felsőfokú páramentesítő szellőzést, még a legmostohább körülmények esetén is.

A prémium kategóriás Bolle Vermillon Gun lencsék tökéletes választást jelentenek medium-bright fényviszonyokhoz. Vermillon Gun lencséje 22% fényáteresztéssel bír, tehát a napfény 22% -át engedi át a lencsén . Fényáteresztésével kapcsolatos további információkért kattintson ide.


Vásárolja meg Bolle Emperor 21453 szemüvegét az eyerim-nél most rögtön, és ingyen szállítjuk ki azt az ön címére az összes tartozékot tartalmazó eredeti védőcsomagolásában.

ALKALMAZOTT TECHNOLÓGIÁK
Equalizer®

Az Equalizer® technológia hihetetlenül jó hatásfokú párásodásgátló jellemzőket biztosít. A két lencse közé tervezett, lélegző betét révén egy szellőztető rendszert használ a lencsék közötti légköri nyomás szabályzására, így kiküszöböli a nedvességet, illetve bármilyen páralecsapódást.

Carboglass

A külső lencsénél alkalmazott csúcstechnológiás szénüveg védőpáncél olyan tulajdonsággal bír, ami jelentős mértékben csökkenti a karcolásokat, emellett a lencsét és a szemüveg által adott képet kristálytisztán tartja.

Double lens

A kétrégű hőhatároló a hideg külső levegő, és az intenzív aktivitás által generált nedvesség között helyezkedik el, és megakadályozza a páralecsapódás kialakulását.

P-80+ layer anti fog

A belső lencsénél alkalmazott párásodásgátló bevonat megköti a nedvességet a lencse teljes felületén, emellett kiváló páramentesítő tulajdonságokkal bír, és tiszta látómezőt biztosít.

Flow-Tech Venting®

A Flow-Tech Venting® technológia szabályozza és optimalizálja a légáramlást a lencse belső felületén. A szellőztető rendszerek csökkentik a nedvesség felhalmozódásának esélyét, illetve a párosodást, és biztosítják a hibátlan látást.

Tripple density foam

A vegyes sűrűségű habszivaccsal megerősített ultrapuha mikroszálas anyag mindig kényelmes és magabiztos viseletet biztosít.

Rögzítőrendszer

A Bolle rögzítőrendszerének köszönhetően a szemüveg mindig szorosan illeszkedik az ön arcához, és tökéletesen ott is marad, a legújabb sisakokkal együtt viselve is.

Wide field of view

A széles látómező gondokosdik a lehető legnagyobb periférikus látásról, amely kifejezetten fontos szlalomozás közben, illetve, ha a hegytetőről szeretne gyönyörködni a kilátásban.

Siliconised strap

A szilikontartalmú szíj a szemüveget a lehető legjobban a sisakon tartja.

Sizes

A síszemüvegek nagy része hagyományos (M) méretű, és általában univerzálisan használhatók felnőttek és tinédzserek által egyaránt. Ez a méret a vásárlók nagy részének megfelelő, így nagyon valószínű, hogy Önnek is jó választást jelent.

A nagy méretű (L) szemüvegek szélesebb, magasabb és mélyebb kerettel bírnak, nagyobb fejméretekhez.

A kis méretű (S) típusok viszont keskenyebb, rövidebb, és kevésbé mély keretet kaptak. Ezek gyermekek és tinédzserek, illetve kisebb fejméretű felnőttek számára ajánlhatók.