Ingyenes Házhozszállítás   |   30 napos visszaküldési garancia

kapcsolat@eyerim.hu

Bolle Emperor 21453

Bolle

Bolle Emperor 21453

 • Szállítás: INGYENES

 • Várható Kézbesítési Idő: Temporarily out of stock

 • Visszaküldési garancia: 30 nap

Out of stock 27 500 HUF

Beállított ár: 0,00 HUF

Ez a modell különböző színekben

Részletek

 • Márkák Bolle
 • A keret színe Fekete
 • Keret típus Single Lens
 • Lencse színe Lila
 • Keret típusa Teljes keretes
 • Alapanyag Műanyag
 • Kollekció Női, Férfi
 • Keret gyári színe Black / Red Heritage
 • Polarizált Nem
 • Lencse gyári színe Vermillon Gun
 • Modell Emperor 21453
 • Gyártási anyag Injected Polyamide

Termék leírás

A Bollé története Oyonnax településen, Franciaországban, egy kis házikóban kezdődött 1888-ban. Innen fejlesztette üzletét a Bollé család a világ egyik legjelentősebb prémium szemüvegmárkájává. A védjeggyé vált tökéletes illeszkedés, divat és kényelem kombinációja a legfrissebb és a technológiailag legfejlettebb termékeket eredményezi a piacon. A Bollé különösen jelentős a téli sportok, a kerékpározás és a szabadtéri életmódok piacán.

Síszemüvegek A Bolle Emperor 21453 szemüveg Bolle azon évtizedekre visszanyúló tapasztalatának kicsúcsosodását jelenti, amelyet a síszemüvegek gyártásában, tesztelésében és továbbfejlesztésében szerzett, profi sportolókkal együttműködve. Az áramvonalas keretgeometria páratlan látómezőt biztosít, és Bolle szemüvegeit tökéletesen kompatibilissá teszi minden nagyobb gyártó sisakjaival, beleértve a Bolle, Giro, Anon, K2 és Smith sisakokat. A beépített szellőztető ventilátorok garantálják a felsőfokú páramentesítő szellőzést, még a legmostohább körülmények esetén is.

A prémium kategóriás Bolle Vermillon Gun lencsék tökéletes választást jelentenek közepesen világos fényviszonyokhoz. Vermillon Gun lencséje 22% fényáteresztéssel bír, tehát a napfény 22% -át engedi át a lencsén . Fényáteresztésével kapcsolatos további információkért kattintson ide.


Alkalmazott lencsetechnológia:

Equalizer®
Az Equalizer® technológia hihetetlenül jó hatásfokú párásodásgátló jellemzőket biztosít. A két lencse közé tervezett, lélegző betét révén egy szellőztető rendszert használ a lencsék közötti légköri nyomás szabályzására, így kiküszöböli a nedvességet, illetve bármilyen páralecsapódást.

Carboglass
A külső lencsénél alkalmazott csúcstechnológiás szénüveg védőpáncél olyan tulajdonsággal bír, ami jelentős mértékben csökkenti a karcolásokat, emellett a lencsét és a szemüveg által adott képet kristálytisztán tartja.

Double lens
A kétrégű hőhatároló a hideg külső levegő, és az intenzív aktivitás által generált nedvesség között helyezkedik el, és megakadályozza a páralecsapódás kialakulását.

P-80+ layer anti fog
A belső lencsénél alkalmazott párásodásgátló bevonat megköti a nedvességet a lencse teljes felületén, emellett kiváló páramentesítő tulajdonságokkal bír, és tiszta látómezőt biztosít.

Flow-Tech Venting®
A Flow-Tech Venting® technológia szabályozza és optimalizálja a légáramlást a lencse belső felületén. A szellőztető rendszerek csökkentik a nedvesség felhalmozódásának esélyét, illetve a párosodást, és biztosítják a hibátlan látást.


Alkalmazott kerettechnológia::

Tripple density foam
A vegyes sűrűségű habszivaccsal megerősített ultrapuha mikroszálas anyag mindig kényelmes és magabiztos viseletet biztosít.

Rögzítőrendszer
A Bolle rögzítőrendszerének köszönhetően a szemüveg mindig szorosan illeszkedik az ön arcához, és tökéletesen ott is marad, a legújabb sisakokkal együtt viselve is.

Wide field of view
A széles látómező gondokosdik a lehető legnagyobb periférikus látásról, amely kifejezetten fontos szlalomozás közben, illetve, ha a hegytetőről szeretne gyönyörködni a kilátásban.

Siliconised strap
A szilikontartalmú szíj a szemüveget a lehető legjobban a sisakon tartja.


Vásárolja meg Bolle Emperor 21453 szemüvegét az eyerim-nél most rögtön, és ingyen szállítjuk ki azt az ön címére az összes tartozékot tartalmazó eredeti védőcsomagolásában.

Sizes

A síszemüvegek nagy része hagyományos (M) méretű, és általában univerzálisan használhatók felnőttek és tinédzserek által egyaránt. Ez a méret a vásárlók nagy részének megfelelő, így nagyon valószínű, hogy Önnek is jó választást jelent.

A nagy méretű (L) szemüvegek szélesebb, magasabb és mélyebb kerettel bírnak, nagyobb fejméretekhez.

A kis méretű (S) típusok viszont keskenyebb, rövidebb, és kevésbé mély keretet kaptak. Ezek gyermekek és tinédzserek, illetve kisebb fejméretű felnőttek számára ajánlhatók.