10.10.2019 7335 megtekintés 1 perc olvasás

Ünnepeljük együtt a Látás Világnapját!

A Látás Világnapját évente egyszer, október második csütörtökén ünneplik. Az eseményt az IABP (International Agency for the Prevention of Blindness, Nemzetközi Vakságmegelőző Ügynökség) koordinálja a VISION 2020 globális kezdeményezés keretében, amelynek során a vakság és a látási nehézségek kerülnek előtérbe. Idén a Látás Világnapja 2019. október 10-re esik!

A Látás Világnapja minden évben felhívja a vaksággal és a látássérüléssel kapcsolatos tudatosság növelésének fontosságára, mivel ez az egyik legnagyobb nemzetközi közegészségügyi kérdés. Világszerte mintegy 285 millió ember él látássérüléssel vagy vaksággal, pedig a látáskárosodások 80%-a elkerülhető lenne. Ünnepelje velünk ezt a napot, és kapcsolódjon be az Instagramon folyó nyereményjátékunkba! 

Ennek tiszteletére néhány érdekes tényt osztunk meg az önhöz hasonló emberek látásával kapcsolatban. Beleesik valamelyik kategóriába?

World Sight Day 2017

Mert a szeme megérdemli a védelmet.

Andrea

Egyike vagyok a társalapítóknak. Erősségem a tartalomkészítés és közösségi média. Perverzül vonzódom a flamingókhoz és az utazáshoz. A legtöbb kreatív ötletem hosszú-hosszú hegyi vándorlások után születik és rajongok a művészetekért és fényképezésért.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Hogyan ismerd fel az eredeti Persol napszemüvegeket

Egy újabb lépésről-lépésre haladó útmutatóval készültünk nektek ahhoz, hogy felismerjétek az eredeti szemüvegeket. Tudd meg, hogy hogyan tudod egy pillantásból megkülönböztetni a hamisítvány Persol szemüvegeket az eredetiektől.

6 ok a szemorvos azonnali meglátogatására

A helyes időben szerzett segítség megmentheti önt a további látásproblémáktól. Az alábbi 6 jel arra utal, hogy azonnali szemvizsgálatra lehet szüksége.

Valentin-napi ajándékkatalógus - ajándékozzon felejthetetlent

Ünnepelje szerelmét egy tökéletes, maradandó ajándékkal! Válasszon napszemüveget vagy dioptriás szemüveget Valentin-napi ajándékkatalógusunkból, és adjon neki felejthetetlen ajándékot.

VÉLEMÉNYEK