10.10.2019 6049 megtekintés 1 perc olvasás

Ünnepeljük együtt a Látás Világnapját!

A Látás Világnapját évente egyszer, október második csütörtökén ünneplik. Az eseményt az IABP (International Agency for the Prevention of Blindness, Nemzetközi Vakságmegelőző Ügynökség) koordinálja a VISION 2020 globális kezdeményezés keretében, amelynek során a vakság és a látási nehézségek kerülnek előtérbe. Idén a Látás Világnapja 2019. október 10-re esik!

A Látás Világnapja minden évben felhívja a vaksággal és a látássérüléssel kapcsolatos tudatosság növelésének fontosságára, mivel ez az egyik legnagyobb nemzetközi közegészségügyi kérdés. Világszerte mintegy 285 millió ember él látássérüléssel vagy vaksággal, pedig a látáskárosodások 80%-a elkerülhető lenne. Ünnepelje velünk ezt a napot, és kapcsolódjon be az Instagramon folyó nyereményjátékunkba! 

Ennek tiszteletére néhány érdekes tényt osztunk meg az önhöz hasonló emberek látásával kapcsolatban. Beleesik valamelyik kategóriába?

World Sight Day 2017

Mert a szeme megérdemli a védelmet.

Andrea

Egyike vagyok a társalapítóknak. Erősségem a tartalomkészítés és közösségi média. Perverzül vonzódom a flamingókhoz és az utazáshoz. A legtöbb kreatív ötletem hosszú-hosszú hegyi vándorlások után születik és rajongok a művészetekért és fényképezésért.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
eyerim collection: Az új kedvenc szemüvegeid

Az eyerim elkészült az új minőségi és megfizethető szemüveg-kollekciójával. Az eyerim collection megérkezett, szóval nézzük is meg, hogy miről van szó.

Movember: Szemüvegek bajszokkal

Arra készül, hogy lazítson egyet jól ápolt bajusza kíséretében? Ne feledjen hozzá beszerezni egy tökéletesen illeszkedő szemüveget!

eyerim tippek: Hogyan javíts a látásodon

Úgy érzed, mintha az évek múltával a látásod egyre rosszabb lenne? Megérkeztünk, hogy ellássunk néhány tanáccsal arra vonatkozóan, hogy hogyan tudsz javítani a látásodon és hogyan tudod gondját viselni annak a gyönyörű szempárnak.

VÉLEMÉNYEK