A téli divat nagyon trükkös tud lenni. A komfortos, rétegesen öltözködő fashionista vagy, vagy inkább a rettenthetetlen, akkor-is-kint-lesz-a-bokám-ha-hideg-van típus? Nem számít melyik csoportba tartozol, soha nem szabad elfelejtkezni a jó kiegészítők erejéről. Fogadni mernénk, hogy tudod is, hogy mi a kedvenc kiegészítőnk, nemde?

AZ ÉVSZAK STÍLUSAI

A napszemüveg - természetesen ez a legnagyobb kedvencünk a kiegészítők világában! Mert télen is süt a nap, ugye tudod? Itt vannak azok az abszolút téli darabok, amelyeket a hihetetlenül stílusos bloggereink választottak ki számodra.

Klasszikus napszemüvegek

Squared Dior sunglasses in black for men.

Michal mindig hihetetlenül ízléses! Ez a letisztult, elegáns outfit olyan, mintha csak egy üzletember álmaiból származna. “A fekete-fehér nagykabát mindig olyan érzéssel tölt el, mintha egy James Bond filmből léptem volna ki. Elegáns, mégis modern. Ezt a nagyszerű összeállítást egészítettem ki egy Dior squared kerettel.” mondta. Imádjuk!

Nőies napszemüvegek

Single lens Versace sunglasses in black for women.

“Így kell kinéznie egy csodálatos nőies kompozíciónak! Ez a modell egy másik világba repít el minket! A Versace design ezzel a fényes kabáttal kombinálva ezt az amúgy is ultra- modern kinézetet lélegzetelállítóvá teszi.” mondta Naty Kerny, a gyönyörű sztárunk. És nekünk is el kell ismerni, hogy elképesztően stílusosan néz így ki. Hajrá csajszi! 

Egyszerű napszemüvegek

Squared, oversized Miu Miu sunglasses in black for women.

Az a megtiszteltetés ért minket, hogy végre kijelenthetjük, hogy a mi szeretett Natallipa-nk a legnagyobb Miu Miu rajongó, valószínűleg az egész földkerekségen. Ha találkozol vele valahol, fogadni mernénk, hogy épp az egyik kedvenc Miu Miu-ját viseli! “A Miu Miu egy olyan márka, amely azoknak készült, akik szeretnek a részletekre odafigyelni és mindig valami újra szomjaznak. Minden kollekciójukban meglepnek valami újjal és izgalmassal.” mondta.

AZ ÉVSZAK SZÍNEI

A legjobban egy színes kerettel lehet feldobni a téli összeállításaidat idén. Nem hiszed? Nos, nézd csak meg ezeket! 

Ragyogó napszemüvegek

Valamit nagyon jól csinálhat ez a Miu Miu szemüveg, ha két divatinspirálónk is ugyanazt a modellt választotta! Őrület! Csak ennyit mondanánk erről, gyönyörködj a hihetetlen (és sokszínű) stílusban.

Naty Kerny

Unisex single lens Miu Miu sunglasses in grey and lime.

“A neon trend visszatért! Én magam választottam ki ezt a kortárs Miu Miu darabot. Ehhez a szemüveghez eléggé merésznek kell lenned, a rap sztár Cardi B is viselte már.”

Natallipa

Unisex single lens Miu Miu sunglasses in grey and lime.

“Azt kívánom, hogy bárcsak több ember kaparná össze a bátorságát és viselnének olyan dolgokat, amiért rajonganak. Akár egy ilyen fantasztikus napszemüveg is elég lehet.” 

Gesztenyebarna napszemüvegek

Aviator Dolce&Gabbana sunglasses in tortoise shell and brown for men.

“A színes levelek, az ősz és a barna kabátom szerintem nagyon illenek egymáshoz. A “tigris mintás” keret és a barna lencse teszi a Dolce&Gabbana-t olyanná, amiről már annyira jól ismerjük.” Teljes mértékben egyetértünk Michallal. Fiatal, pontosan tudja, hogy miről beszél, nézz csak rá! Jesszus, néha tényleg azt kívánjuk, hogy bárcsak az ő helyében lehetnénk.

AZ ÉVSZAK FORMÁI

Ha annyira nem rajongsz a színes darabokért az évnek ebben a szakaszában, akkor is tudsz egy kicsit játszadozni a hihetetlen mennyiségű formával, ami fellelhető a szemüvegek világában. Jobb, ha már most nekifogsz, RENGETEG van belőlük.

Cat-eye napszemüvegek

Cat-eye Vogue Gigi Hadid sunglasses in gold for women.

Egész egyszerűen sosem elég a cat-eye szemüvegekből! Vannak oversized darabok, vékonyabb vagy kisebb darabok. Naty Kerny tisztában van azzal, hogy mi a divatos, szóval hallgasd csak meg: “Minőségi és stílusos keretek - ezt jelenti számomra a Vogue. Nagyszerű marketing lépés volt a részükről, amikor Gigi Hadidot kérték fel a kampányukhoz - legalábbis engem meggyőzött erről a Vogue cat-eye szemüvegről!” Igazad van, Naty! Ki az, akit ne inspirálna Gigi Hadid? 

Meglepő darabok

Jewelled Miu Miu sunglasses in silver and orange for women.

“Szenvedélyes Miu Miu napszemüveg gyűjtő vagyok! (De még mennyire, hogy az vagy!) De el kell ismerjem, hogy ez a kedvencem! Bármit egyedivé tud varázsolni.” mondta Natallipa, aki a Miu Miu márka arca lett számunkra. Micsoda összeállítás! Hogyan találja ki ezeket a kombinációkat? Hihetetlen micsoda díva ez a lány!

Kerek napszemüvegek

Round Tom Ford sunglasses in orange and black for men.

Kényelmes pulcsi. Megnyerő haj. Figyelemre méltó napszemüveg. Cuki arc. Mindig stílusos. Hirtelen már nem is tudunk összetett mondatokat használni. Jobb is, ha ezúttal Michal-ra figyeltek és nem ránk: “Itt vannak a hideg napok és minden, amire vágyok egy meleg és kényelmes pulóver. Hogy egy kicsit mégis kitűnjek a tömegből, mindig egy kicsit “kirívó” szemüveget választok, akárcsak ez.”

Közeleg a karácsony - a legjobb időpont arra, hogy megajándékozd önmagad. És te nagyon megérdemled! Az eyerim honlapján a legnagyszerűbb szemüvegeket találhatod meg, tudtad? Mi lesz a kedvenc téli darabod? Ha nem vagy biztos abban, hogy melyik szemüveg illene a legjobban hozzád nézd meg ezt az arcforma kalauzt. Ez az első alkalom, hogy online vásárolsz? Akkor nézd meg ezt is. Ne becsülj alá semmit idén karácsonykor, oké?