Ahogy beköszönt a hideg, sokan úgy döntenek, hogy szabadidejüket a lejtőkön töltik, kombinálva a testmozgást és a hó adta örömöket. Akár síelsz, snowboardozol vagy csak élvezed a hegyi kilátást, a síszemüvegek elengedhetetlenek. Alig várod, hogy végre kivegyél pár napot és elindulhass síelni vagy snowboardozni? Olvasd el ezt a cikket és tudd meg, hogy mely síszemüvek a legjobbak a jelenlegi kínálatból és miért kellene megfontolnod legalább egy beszerzését.

Elmúltak azok a napok, amikor csak azért viseltünk síszemüveget, mert ez a megszokott viselet, ami távol tartja a havat a szemeinktől miközben zúzunk (vagy legalábbis próbálkozunk vele) a lejtőkön. Miért? A manapság létező kiváló technológiáknak köszönhetően a síszemüvegek sokkal többet nyújtanak, mint puszta védelem. Vettük a bátorságot és kiválasztottuk a legjobbak legjobbjait: a 2018/2019-es téli szezon slágereit, a síszemüvegeket, amik után te is sóvárogni fogsz.

Oakley Flight Deck Prizm

Őszintén szólva nem tudjuk, hogy mit csináltunk mielőtt felbukkant az Oakley a színen és forradalmasított mindent a PRIZM ™ technológiával. Más blogbejegyzésekben már írtunk róla, de röviden összefoglaljuk: a PRIZM ™ egy olyan technológia, amely a környezetnek megfelelően korrigálja a látást sportolás közben. A PRIZM ™ javítja az észlelőképességet, megakadályozza a felesleges fény szembe jutását és növeli a kontrasztot. A téli sportok űzése közben ennek az úttörő technológiának köszönhetően látni fogod az összes olyan apró részletet a havas tájban, amit amúgy nem látnál.
Ezek a síszemüvegek bármilyen időjárásban tökéletesen teljesítenek és hihetetlen perifériás látást biztosítanak a keret nélküli kialakításuknak köszönhetően.

Mint a világelső az innovatív, csúcstechnológiás sportszemüvegek terén, az Oakley profi sportolókkal működik együtt évek óta. A legnagyobb eredményeik közé tartoznak ezek a csodálatos síszemüvegek. Nem csoda, hogy már két szezon óta az ügyfeleink kedvencei!

Oakley Airbrake XL

Az ügyfeleink egy másik nagy kedvence az Oakley Airblake XL. Mint ahogy azt a neve is mutatja, ez a síszemüveg nagyobb méretű. Ellenállóképessége még a legkedvezőtlenebb időjárási körülmények között is változatlan, az igazat megvallva abszolút főnyeremény ez a síszemüveg. Igen, ez is alkalmazza a PRIZM ™ technológiát. Ezen felül kapsz hozzá egy másik lencsét is, amely az eredetitől eltérő időjárási körülményekhez lett készítve. Annak érdekében, hogy a használat az eddigieknél is könnyebbé váljon, az Oakley kifejlesztett egy másik forradalmi technológiát, ami nem más, mint a SWITCHLOCK ™. Ez lehetővé teszi a lencsék zökkenőmentes cseréjét, ami ideális a síelők és a snowboardosok számára, akiknek gyorsan kell alkalmazkodni a változó fényviszonyokhoz. Tartsd tisztán a látásod, teljesíts jobban és légy biztonságban: ez az Oakley Airbrake XL.

Oakley Line Miner

Ez lassan kezdhet nagyon repetitívnek tűnni, de minden Oakley síszemüveg fantasztikus a maga saját, egyedülálló módján. A PRIZM ™ segítségével nem kell profi síelőnek/snowboardosnak lenned ahhoz, hogy a lejtőkön úgy viselkedj és úgy nézz ki, mintha az lennél. A tradicionális síszemüvegek csak rontottak a látáson, ezzel szemben az Oakley Line Miner nem párásodik, javítja a teljesítményt és megbízható. Ahogyan a fent említett modellek, úgy ez is hatalmas látómezőt biztosít. Ráadásul, ha ez nem lenne elég: az Oakley Line Miner tökéletes OTG szemüveg - az OTG azt jelenti, hogy szemüveg fölött is viselhető. Úgy tűnik, hogy a készítők mindenre gondoltak. Szóval, ha a sportoláshoz dioptriás szemüveget kellene viselned, akkor ez tökéletes választás lehet számodra! A legtöbb sisakkal és szemüvegkerettel kompatibilis.  Az Oakley Line Miner teljesen új szintre emeli az élményeket.

Ha még mindig nem vagy meggyőzve, akkor próbálj ki egy Oakley A-Frame-et. Éleslátást biztosít és nem párásodik. Tökéletes.

Bolle Tsar

Nem minden szól az Oakley-ről. Bemutatjuk a Bolle-t, ami a minőségi szemüvegek legjelentősebb gyártóinak egyike. A Tsar modell a zord körülmények között is ellenálló, a MODULATOR ™ lencséknek köszönhetően elnyeli a fényt. Ez a hi-tech síszemüveg rendkívül ellenálló a párával szemben, van egy speciális bevonata, amely megakadályozza azt, hogy a lencse karcolódjon, valamint garantálja a tökéletes látást a lejtőkön. Ráadásul rendkívül kényelmes és mindenféle sisakkal kompatibilis. Mi mást akarhatnál?

uvex downhill 2000 S FM

Végül, de nem utolsósorban: az uvex ezen modellje decentralizált lencsével büszkélkedhet, amely lehetővé teszi a tökéletes látást még a legrosszabb körülmények között is. Nem is beszélve a rendkívül tartós görbült lencséről, ami akár a -40 fokos hőmérsékletet is kibírja és kiválóan teljesít közben. A SUPRAVISION® technológiának köszönhetően az uvex biztosítja, hogy bármi is történjen a lejtőkön, a látásod akkor is kristálytiszta és páramentes maradjon. Nem meglepő, hiszen évtizedes tapasztalatuk van, amióta csak megjelentek a sportolók és a többi ember egyaránt szereti őket. Csak egy olyan márka, amely valóban törődik ügyfeleivel készít olyan elképesztően jó minőségű síszemüveget, mint amilyen ez. Ráadásul jópofa, friss és minden felszereléssel jól néz ki. Mire vársz?

Most, hogy elolvastad ezt a cikket, feltehetően eleget tudsz a síszemüvegek minden lehetséges pozitívumáról és azt is, hogy hogyan tudják a síelés/snowboardozás élményét még jobbá tenni. Szóval miért nem nézed meg a gyűjteményünk és fontolod meg, hogy befektetsz egy minőségi sportszemüvegbe az idei télen? Ha már a lejtőkön vagy és akkor jössz rá, hogy az időjárás és a fényviszonyok nem elég kedvezőek, már túl késő lesz. Fogadd meg ezt a tanácsot tőlünk, velünk már volt ilyen. Éppen ezért az eyerim honlapja tárt karokkal vár, ha szükséged van rá. Biztosan képes leszel megtalálni a tökéletes síszemüveget velünk. 

Egy jó síszemüveg = kellemes időtöltés.