Közeleg a Valentin Nap és a következő néhány nap kihívása egyértelmű: meg kell találnod a tökéletes ajándékot a TE Valentinodnak. Bár elsőre egyszerű feladatnak tűnhet, hamar lehetetlen küldetéssé válhat és végződhet egy last-minute, nem kívánatos ‘katasztrófában’. De nem ma! Lepd meg a Valentinod egy új napszemüveggel vagy síszemüveggel, esetleg egy stílusához illő dioptriás szemüveggel. 

RETRÓ KEDVELŐ

Néhány ember szeret időutazni. Vintage és old-school a becenevük. Nem lőhetsz mellé ezzel a kerek Ray Ban Ja-Jo napszemüveggel vagy ezzel a visszafogott, aranyszínű Dolce&Gabanna napszemüveggel. Ha a kedves barátnőd dioptriás szemüveget visel, akkor próbáld meg a LUNA by eyerim collection szemüvegmodellt - jó áron kapható és a minőségi lencsék is ingyenesek.

Retró kedvelő - Valentin-napi ajándék HÖLGYEK számára Ray Ban Ja Jo ovális napszemüveg

SPORTOS CSAJSZI

Az ő napja sportolás nélkül értelmetlen. Ha lelkes futó, akkor esetleg ez a Julbo sportszemüveg jó választás lehet. Egy síelő/snowboardozó lánynak mindenképpen egy Oakley FLIGHT DECK XM síszemüveget ajánlanánk a PRIZM technológiával. És a legjobb az, hogy ezek a szemüvegek OTG jelzésűek - azaz a dioptriás szemüveg fölött is kényelmesen viselhetőek.

Sportos csajszi - Valentin-napi ajándék HÖLGYEK számára Oakley Flight Deck XM síszemüveg

MINIMALISTA

Letisztult és egyszerű vonalakkal rendelkezik a Ray Ban Round Metal dioptriás szemüvege - kifejezetten olyan nőknek készült, akik szeretik a minimalista dizájnt. A minimalista végzet asszonyának van egy másik javaslatunk is a legújabb Marc Jacobs kollekcióból. És mellesleg nekünk is van egy ultra minimalista dioptriás szemüvegünk - a Lucky modell az eyerim collectionből, ami átlátszó kerettel rendelkezik.

Minimalista - Valentin-napi ajándék HÖLGYEK számára Ray Ban Round Metal dioptriás szemüveg

EXTRAVAGÁNS

A nők általában imádják a divatot és ehhez a napszemüvegek is hozzátartoznak. Az olyan hölgyeknek, akik szeretnek kitűnni a tömegből a Prada napszemüvegek jó választásnak bizonyulhatnak. A Miu Miu napszemüvegek híresek a francia stílusukról és a nem hétköznapi kereteikről, akárcsak ez. Ha párod szereti a szokatlan szemüvegeket, akkor ez a Chloe dioptriás szemüveg tökéletes választás lesz. 

Extravagáns - Valentin-napi ajándék HÖLGYEK számára Prada napszemüveg

SPORTRAJONGÓ

Egy sportembernek nem ajánlhatunk mást, mint egy teljes keretes Oakley Holbrook sportszemüveget, amely PRIZM technológiával készült. Másrészről árusítunk ultrakönnyű dioptriás szemüvegeket is, mint amilyen a JOHNY by eyerim collection modell is. Ez jó válaszás lehet azoknak, akik nem szeretnének semmit sem érezni, amikor szemüveget viselnek.

Sportrajongó - Valentin-napi ajándék szemüveg FÉRFIAK számára Oakley Holbrook napszemüveg

KLASSZIKUS

Egyszerre elegáns és trendi. Egy Ray Ban Clubmaster napszemüveg bármilyen öltözékhez illik, legyen az egy bőrdzseki vagy akár egy öltöny. Amennyiben inkább dioptriás szemüveget szeretnél vásárolni elérhető áron a lovagodnak, akkor ez a minimalista MARTIN by eyerim collection modell lesz a nagy Ő.Klasszikus - Valentin-napi ajándék szemüveg FÉRFIAK számára Martin by eyerim collection modell dioptriás szemüveg

DIVATRAJONGÓ

Ha legalább annyira (vagy akár jobban is) kedveli a divatot, mint te, akkor ez a Persol napszemüveg jó döntés lesz - minőségi alapanyagokból készült Olaszországban. Annak a férfinak, aki szeret a figyelem középpontjában lenni, ez a sárga Arnette napszemüveg is jó ötlet lehet. Egy Tom Ford dioptriás szemüveg ideális választás lesz a párodnak, ha szereti a különleges designer szemüvegeket.

Divatrajongó - Valentin-napi ajándék szemüveg FÉRFIAK számára Persol 649 SERIES napszemüveg

MŰVÉSZ

Rocker, festő, dizájner ... vagy akármi más, egy Ray Ban Round napszemüveg mindenkihez és minden stílushoz illik. Ez a fém Emporio Armani napszemüveg kivétels stílussal rendelkező férfiak számára készült. Ha álmaid férfijának dioptriás szemüveget kell viselnie, de valami különlegeset szeretne, akkor ez az átlátszó LUCID by eyerim collection modell tetszhet neki.

Művész - Valentin-napi ajándék szemüveg FÉRFIAK számára Ray Ban Round Flash Lenses napszemüveg

Szerelem van a levegőben és egy designer szemüveg fantasztikus ajándék lehet annak, akit szeretsz! Nézz körül az eyerim webshopjában további inspirációkért és válassz egy igazán trendi ajándékot a szerelmednek. Amennyiben segítségre lenne szükséged, keresd bátran a segítőkész és barátságos ügyfélszolgálatunkat - segíteni fognak abban, hogy megtaláld a tökéletes ajándékot.