A Valentin-nap egyre inkább közeleg, és a következő napok legnagyobb kihívása nyilvánvaló: megtalálni a tökéletes ajándékot a szerelmének. Ami eleinte gyerekjátéknak tűnhet, később egy utolsó pillanatos rohanássá válhat, az eredmény pedig végül úgynevezett “katasztrófa” lesz. Szerencsére itt vagyunk, hogy segítsünk! Lepje meg párját egy új designer napszemüveggel, ami pont jól jön a tavaszi szezon előtt, vagy válasszon egy neki való stílusú dioptriás napszemüveget. Amennyiben inspirációra van szüksége, tekintse meg Valentin-napi választékunk kiemelt darabjait ajándékkatalógusunkban.

Adjon nem várt ajándékot

A klasszikus dolgok nem unalmasak, és a jó ízlés egyenlő az igaz szerelemmel. Játsszon a hagyományok szerint, és nem lőhet mellé. Ha barátnőjének napszemüveget keres, szívből ajánljuk a Ray-Ban Erika modellt, egy időtlen klasszikust, ami több, mint 10 színváltozatban elérhető. Minden modern hölgynek van egy belőle! Ha inkább dioptriás szemüveget szeretne, kiválasztottuk azt, amely egyaránt képviseli az eleganciát és a jó ízlést, ez pedig a Vogue VO5151 2533. A sima forma és semleges, opálos homokszín együtt gyönyörűen fest majd a barátnője, vagy felesége arcán!

Tipy na Valentínsky darček

Mi lehetne jobb ajándék a párjának, aki szereti a klasszikus dolgokat, és a remek napszemüvegeket, egy meleg, organikus anyagból készített keretnél? A Kerbholz Albert Rosewood napszemüvegeket a legfinomabb fából gyártották, amely a klasszikus Wayfarer minőséget, és letisztult tervezést képviseli. Hagyományos dioptriás szemüveget is kínálunk élete férfijának, mégpedig a Persol Classics P03012 modellt. A napszemüvegek piacán már több, mint 100 éve jelen lévő Person olasz minőséget nyújt, és a legkifinomultabb szívek igényeit is kielégíti. A Persol Classics esetében semmi nem hiányzik - klasszikus forma, színek, és hangulat jellemzi.

Tipy na Valentínsky darček

Ajándékozzon önbizalmat

A randi estéje gyakran megkövetel némi bátorságot, így azon vásárlóink számára is készültünk kínálattal, akik kellően merészek. A hölgyek folyton szerelmesek a divatba, és ez a napszemüvegek terén sincs másképp. A laza Marc by Marc Jacobs MMJ476/S modell a tükrös lencséivel fenekestül felforgatja majd imádottja életét. Ha pedig divatrajongó párja számára a tökéletes választást keresi, szívből ajánljuk a Prada PR15TV napszemüveget. A keret kellőképpen könnyű az egész napos viselethez, divatos kettős híddal rendelkezik, és garantálja az olasz minőséget, valamint a lenyűgöző stílust. Ki mondta, hogy csak az ördög viselhet Pradát?

Tipy na Valentínsky darček

A legújabb divatot és trendeket követő férfi esetében az ajándékvadászat szintén nem a legegyszerűbb. Hallott már a Ray-Ban Blaze kollekcióról? Ezt mindenképpen érdemes megtekintenie közelebbről! A Ray-Ban Blaze Clubmaster szemüveg színtiszta innováció, amely letisztult és modern formával viszi tovább az ikonikus Clubmaster formát, és le mernénk fogadni, hogy párja mind a 6 színben szeretné ezt magáénak tudni! Ha a napszemüvegek terén a divatot helyezi előtérbe a funkcionalitással szemben, ajándékozhat neki “kompromisszumos” megoldást, ugyanis a Persol PO3143V Calligraphy Edition modell mindkettőben otthon van. Ez a különleges kollekció bámulatos színkombinációkat használ, ami nem a gyenge szívűeknek való, és egy csipetnyi bátorságot is igényel viselője részéről.

Tipy na Valentínsky darček

Ajándékozzon időtlent

Retro, időtlen, old-school - hívják bárhogy is, egyes emberek egyszerűen odáig vannak az időutazásért! Ha élete hölgye szereti a retro divatot, nem az ultra laza, feltűnő Aviator napszemüvegeket ajánljuk számára. Helyette tekintse meg ezt a gyönyörű, virágmintás Dolce&Gabbana DG4270 modellt, hát nem bájos? Fantasztikus Valentin-napi ajándék. Inkább dioptriás szemüveget szeretne? Ne aggódjon, erre is van megoldásunk. Ez a Ray-Ban RX702 pontosan úgy fest, mintha egy régi amerikai filmből lépett volna elő, és biztosak vagyunk benne, hogy szíve hölgyének nagyon tetszeni fog! 8 színben érhető el, amelyek közül a kedvencünk mindenképpen a rózsaszínű, amely aranyszínű részletekkel bír a hídon, és a szárakon.

Tipy na Valentínsky darček

Ha párja férfi, és szereti beásni magát a retro divatba, emellett ismeri annak jelentését is, semmiképpen nem ajánlanánk számára mást, mint a Persol PO9649S napszemüveget. Ezek a Person Vintage Celebration Special Edition kollekció részei, amely ízig-vérig retro érzetű, és a Persol védjegyének számító tökéletes stílust és minőséget képviseli. Retro stíluslú dioptriás szemüvegek terén pedig szívből ajánljuk Valentin-napra ezt a Dolce&Gabbana DG3270 modellt. Old-school Clubmaster-szerű keretének, érdekes színkombinációjának (semleges szürke és barna), valamint a legjobb anyaghasználatnak köszönhetően az ön Valentinját szinte össze lehet majd téveszteni egy ‘60-as évekbeli üzletemberrel!

Tipy na Valentínsky darček

A szerelem a levegőben lebeg, és a designer szemüvegek fantasztikus ajándékot jelentenek a szerelme számára! További inspirációért tekintse meg Valentin-napi ajándékkatalógusunk teljes kiadását itt, és válassza ki kedvenc darabját kézzel válogatott Valentin-napi kollekciónkból.

Szeretettel, eyerim