Valentin Nap. Néhány embernek az év legromantikusabb napja. Másoknak csak egy újabb csütörtök. Nem számít, hogy szingli vagy vagy már megtaláltad az igazit, fogadni mernénk, hogy néha megfeledkezel a legfontosabb személyről. ÖNMAGADRÓL.

A kedvenc ételed elkészítése vacsorára, egy nyugis nap, a kedvenc edzésed megcsinálása, a tökéletes szemüveg megvásárlása… tedd, amit jónak látsz, de töltsd az időt önmagad megjutalmazásával. Elvégre nem erről szól a Valentin nap - arról, hogy szeretsz valakit? Miért ne kezdenéd a dolgot önmagadnál? Megérdemled. Egy kellemes kis valentin-napi meglepetéssel készültünk, hogy a tökéletes ajándék kiválasztása magadnak vagy a szeretteid számára egyszerű és gyors legyen.

4 szemüvegmárka, 4 újabb indok, hogy szerelmes legyél:

MINIMALISTA KOMONO

Az egyszerűségben rejlik az abszolút kifinomultság. Meglepően spontán, minimalista és figyelemfelkeltő. A Komono tökéletes választás lehet számodra, ha szeretnéd különlegesnek érezni magad minden nap. Próbáld ki. Oké?

STÍLUSOS RAY-BAN

A kiemelkedő stílusával, minőségi termékeivel és generációkon átívelő őszinteségével a Ray-Ban méltán lett az elsőszámú szemüvegmárka. Egész egyszerűen nincs jobb tőle. Tényleg. És ezt te sem fogod máshogy gondolni. Szerezz stílust idén.

 

MERÉSZ MIU MIU

Hölgyek a Föld kerekén, figyeljetek! Az idei Valentin nappal elljött az ideje annak, hogy azzá a találékony, önálló és erős nővé váljatok, aki bennetek él. A Miu Miu az avantgárd, játékos és szofisztikált testvére a kiemelkedő Prada szemüvegeknek.

OKOS PERSOL

Légy olyan, mint a Persol, ember. Légy bölcs. Légy büszke. Légy valódi. Légy egyedi. Semmi sem fogható a kézzel készített Persol szemüvegekhez, higgy nekünk. Gyönyörű vagy, szóval…

Nos, részünkről ennyit szerettünk volna mondani a Valentin napról. Ha nem vagy benne biztos, hogy az általad kiválasztott szemüvegek jól állnának a csinos kis arcodhoz, akkor próbáld fel a Virtuális Próba segítségével. Egyszerű és stresszmentes, csak egy webkamerára vagy egy fényképre van szükséged hozzá. Nem tudod, hogy milyen arcformád van? Nézd meg ezt a cikket az arctípusokról és válaszd ki a tökéletes szemüveget magadnak. Most pedig indulás és érezd jól magad az eyerimmel. Minden rajtad múlik innentől.