Ki merészelte azt mondani, hogy egy dioptriás szemüvegnek unalmasnak kell lennie? Adj egy esélyt mindegyik formának! Egészen addig nem lehetsz biztos abban, hogy valami jól fog állni rajtad, amíg nem győződsz meg róla te magad is. Tudjuk, hogy közeleg a nyári szezon, de ettől még nem feledkezhetsz meg a látásodról. Amennyiben dioptriás szemüveget kellene hordanod, de még nem találtad meg a tökéletes darabot önmagad számára, akkor most megmutatjuk neked a 2020-es év 6 legjobb formáját.

PIROS KERETEK

Jakub Bezák a Moncler piros keretes dioptriás szemüvegét viseli

Friss hírek: a piros TRENDI ebben a szezonban, és ebbe a dioptriás szemüvegek keretei is beletartoznak. A Vogue piros keretei zöld utat jelentenek az abszolút divatos megjelenéshez. Ez a trend minden arcformához tökéletes és ahogy látjátok, a srácok is pont olyan jól tudják viselni ezt a piros Versace keretet, mint a lányok.

BROWLINE KERETEK

Natália Pažická és Naty Kerny browline keretes dioptriás szemüvegeket viselnek

Éld át a retro hangulatot ezzel a Nike browline szemüveggel! Az 1950-es és 60-as évek csak erről a bizonyos Safilo keretről keretről szóltak és most 2020-ben újra ez dominálja a kifutókat. A browline szemüvegek különösen jól állnak azoknak, akiknek szív alakú- vagy ovális arcformájuk van.

MERÉSZ KEREK KERETEK

Jakub Bezák egy merész és kerek Polo Ralph Lauren dioptriás szemüveget visel

Felejtsd el a diszkrét, alig észrevehető kereteket - helyette próbáld ki ezt a merész Ray-Ban szemüveget, amely az idei szezonnak megfelelően sötét és zömök. Ha olyan típusú ember vagy, aki szeret veszélyesen élni, akkor ezek a Polaroid szemüvegek neked lettek kitalálva - függetlenül az arcformádtól.

PILÓTA

Natália Pažická Miu Miu pilóta dioptriás szemüveget visel

Polaroid pilóta dioptriás szemüvegek? Igen, jól hallottad, már nem csak az ilyen típusú napszemüvegek a népszerűek. A forma már az 1950-es évek óta jelen van és még manapság is rendelkezik legalább eggyel szinte mindenki. Szögletes és kerek arccal rendelkező fashionisták: szerezzetek be egyet! Például ez a Carrera szemüveg valami fenomenális.

OVERSIZED

Oversized fekete keretes dioptriás szemüvegek

Túlméretezett retro szemüvegek után kutatsz? Akkor jó helyen jársz, mert számos olyan márka termékét forgalmazzuk, akik mint a Jimmy Choo vagy a Fendi készítettek oversized dioptriás szemüvegeket. Minden arcformához illenek és mindig nagyon divatosak.

SZOKATLAN KERETEK

Szokatlan dioptriás szemüvegkeretek Marc Jacobs-tól

Válj a stílusos szemüvegek császárává. Ne légy szégyenlős, inkább próbálj ki olyan extravagáns formákat, mint ez a Marc Jacobs szemüveg vagy, mint ez a modell a Max Mara-tól. Ezek a szemüvegek fantasztikusan állnak nőknek és férfiaknak egyaránt.

Ha nem vagy benne biztos, hogy az általad kiválasztott szemüvegek jól állnának-e, akkor felpróbálhatod őket a Magic Mirror segítségével az eyerim webshopjában. Egyszerű, stresszmentes, csak egy webkamerára vagy egy képre van szükséged. Esetleg megnézheted az útmutatónkat az arcformákról.