Csak nem egy divatrajongó vagy, aki némi nyári inspirációra vágyik? Vagy nem is igazán érdekel a divat, de épp valami ütős (illetve praktikus) napszemüvegre vágysz? Két kedvenc szlovák influencerünk megosztotta a kedvenc nyári stílusait veletek. Olvassátok el srácok, mindketten istenien néznek ki és ti is így lesztek ezzel.

AZ ÉVSZAK STÍLUSAI

Nem igazán számít a trend, amit te választasz az lesz az évszak stílusa – legalábbis mi ebben hiszünk. Ez azonban nem jelenti azt, hogy nem inspirálódhatnánk egy kicsit azáltal, hogy megismerjük a bloggereink kedvenceit a hónapban.

Díszes napszemüvegek

Oversized Jewelled Gucci Sunglasses in Havana Frame Colour with Brown Lenses for Women.  Oversized Jewelled Gucci Sunglasses in Havana Frame Colour with Brown Lenses for Women.

Naty Kerny egy szlovák Instagrammer. Gyönyörű, merész, az érzéke a divathoz annyira hihetetlen, hogy sokan megirigyelhetnék, és fogadunk, hogy ez így is van (mi legalábbis mindenképpen így vagyunk ezzel). Ez a díszes Gucci napszemüveg fantasztikusan mutat rajta, nemde? Ezt nyilatkozta: "Bár borsos árért, de rendkívül stílusos és fényűző ez a kollekció a Gucci-tól. Ez a darab tökéletes választás, ha szeretnéd hírességnek érezni magad. Senki sem tudja majd levenni a szemét rólad!” Mi mást kellene még tudnod? Fogadj meg egy jótanácsot valakitől, aki ért a divathoz!

Hullámzó darabok

Cat-eye Miu Miu Sunglasses in Gold Frame Colour with Grey Lenses for Women.  Cat-eye Miu Miu Sunglasses in Gold Frame Colour with Grey Lenses for Women.

Ha elolvastad az előző, tavasszal megjelent Bloggerek Kalauzát, akkor már megismerkedhettél a szépséges bloggerünkkel, Natalia Pazicka-val. Csodájára járunk a stílusának és a bátorságának, ha divatról van szó! Ő választotta ezt a Miu Miu szemüveget, amit egy egy nagyon letisztult, fehér hétköznapi összeállítással egészített ki. Hogy miért pont ezt a darabot választotta Naty? "Összevetve a márka többi darabjával, a színösszeállítása ennek a Miu Miu szemüvegnek kifejezetten klasszikusnak mondható. Azonban ezt jól ellensúlyozzák a szemüveg cicás „vonulatai”! Ha ki kellene választanom egy szemüveget, amit utána életem végéig hordanom kellene, ez lenne az. Számomra az extravaganciát és az örökkévalóságot jelképezi.”

AZ ÉVSZAK SZÍNEI

Azon tűnődsz, hogy melyik szín az igazán felkapott mostanában? Engedd meg, hogy a Nataliak megmutassák, hogy milyen szemüvegeket kell hordanod ahhoz, hogy lélegzetelállító légy.

Piros single-lens szemüvegek

Single Lens Versace Sunglasses in Pink Frame Colour with Pink Lenses for Women.  Single Lens Versace Sunglasses in Pink Frame Colour with Pink Lenses for Women.

Őszintén szólva nincs jobb módja annak, hogy felvillanyozd a már amúgy is kellemes, nyári megjelenésed, mint egy olyan divatos darab viselése, amit Natalia választott. Meg is magyarázta: "Többé ne rózsaszín szűrőn keresztül szemléld a világot, válassz helyette inkább pirosat!  A színes, illetve a nagyon vékony napszemüvegek közkedveltek 2018 nyarán. Ezek a piros Versace szemüvegek tökéletesen kiegészítenek minden sportos/boyfriend outfitet." Azonban ne hidd azt, hogy ez lesz az egyetlen Versace szemüveg, amit imádni fogsz! Lesd meg mindet az eyerim honlapján, és válaszd ki a legmegfelelőbb darabot a formás kis arcodhoz.

Többszínű napszemüvegek

Oversized Dolce&Gabbana Sunglasses with Multicoloured Frame and Blue Lenses for Women.   Oversized Dolce&Gabbana Sunglasses with Multicoloured Frame and Blue Lenses for Women.

Nem számít mennyire vagy késésben vagy egy baráti kávézásra vagy egy rendkívül fontos munkahelyi találkozóra, ne hagyd otthon a kedvenc napszemüvegedet! És ha az ráadásul olyan elegáns, letisztult és csinos, mint ez a Dolce & Gabbana, amit Natallipa választott akkor biztosan ragyogni fogsz minden szituációban. "Ha színösszeállításokról van szó a Dolce & Gabbana mindig nagyszerű.”  Nagy rajongója vagyok a minimalizmusnak és ezek az összeállításaimban is visszaköszönnek, utolsó simításként nagyszerű egy ilyen napszemüveget használni kiegészítőnek, hogy egy kicsit feltűnőbb légy.” Megértettük!

AZ ÉVSZAK ALAKZATAI

A kerek, szögletes, téglalap alakú vagy pilóta szemüvegek közül te melyiket választanád? A bloggereink már előálltak a választásaikkal, neked is menni fog?

Cat-eye napszemüvegek

Cat-eye Miu Miu Sunglasses in Blue Frame Colour with Grey Lenses for Women.  Cat-eye Miu Miu Sunglasses in Blue Frame Colour with Grey Lenses for Women.

Keresed a tökéletes napszemüveget, amely méltó módon kihangsúlyozza azt, hogy milyen stílusos és csábító vagy? Itt volna az, amit Naty az általa választott Miu Miu-ról mondott: "Ezzel a Miu Miu napszemüveggel meg lesz az olaszos szexepilje az összeállításaidnak. Ha ezt viseled minden férfi térdre fog borulni előtted!” Most őszintén, nem néz ki csodálatosan? Nem találunk rá szavakat!

Kerek napszemüvegek

Round Ray-Ban Sunglasses in Brown Frame Colour with Pink Lenses for Women.   Round Ray-Ban Sunglasses in Brown Frame Colour with Pink Lenses for Women.

"Ez a Ray-Ban Ja-Jo szemüveg tuti választás mindazoknak, akik lazábbnak szeretnének tűnni. Annyira vidámak és aranyosak, hogy biztosan könnyű lesz őket kombinálni mindenfélével. A döntés a tiéd!” Nem is csoda, hogy Natallipa mindig olyan könnyed és divatos – mindig tudja, hogy mi áll a legjobban neki! Egy Ray-Ban vagy egy jópofa rózsaszín szemüveg mindig nagyszerű választás a nyárra, és valószínűleg mindegyik egyformán jól fog állni rajtad.

A nyár az évszak, amit mindannyiunknak meg kell próbálni élvezni – napozz egy kicsit, szerezz emlékeket és új ötleteket. Ha legalább annyira érdekel a divat, mint minket, akkor bizonyára imádod az idei nyár trendjeit.

Ha nem vagy benne biztos, hogy melyik szemüveg a legjobb választás számodra, olvasd el az Arcforma Kalauzunk, hogy megtaláld a hozzád legjobban illő darabokat. Oh, és annak ellenére, hogy nem akarjuk elrontani a forró és valószínűleg izzadsággal teli nyári hangulatod tudd, hogy közeleg az ősz! Szóval készülj fel az őszi divatra azzal, hogy ezt a cikket is elolvasod, tömve van fantasztikus outfitekkel. Addigra mi is visszatérünk egy újabb Blogger Kalauzzal.

Nem számít, hogy mit diktál a divatipar, mi arra vagyunk kíváncsiak, hogy te mit szeretsz! Mondd el a komment szekcióban.