16.8.2019 14213 megtekintés 4 perc olvasás

Az eyerim.hu 3 legjobb sportszemüvege

Ha valóban komolyan veszed a kültéri szabadidős tevékenységeket, akkor tudod azt is, hogy mennyire fontosak a sportszemüvegek. Elvégre a vakító fény, a szél, a por, a homok, a sós víz és még sok más bosszantó dolog megnehezítheti azt, hogy egészséges, aktív és fitt legyél. Hogy milyen szemüveget válassz futáshoz, biciklizéshez, sífutáshoz vagy túrázáshoz?

1. Oakley Sutro: Sportszemüveg biciklizéshez

Oakley Sutro: Férfi Sportszemüveg Biciklizéshez    Oakley Sutro: Férfi Sportszemüveg Biciklizéshez

Azon tűnődtél, hogy milyen szemüveget válassz biciklizéshez? Nos, az Oakley Sutro szemüvege biciklizéshez egy nagyszerű választás, amelyben biciklizhetsz a városban, részt vehetsz egy hétvégi versenyen vagy békésen biciklizhetsz el a Vasárnapi kávédért. Mindamellett, hogy Jozef elsajátított egy csomó biciklis szlenget és rengeteg dolgot tud a biciklizésről, bevallotta azt is, hogy végtelenül imádja ezt az Oakley biciklis szemüveget, amelyeket ő is használ. Tudtad, hogy Egan Bernal - a 2019-es Tour de France nyertese - is Oakley Sutro szemüveget viselt a versenyen? Én nem tudtam. Viszont Jozef, a mi kis biciklistánk tudta. 

Oakley Sutro: Lásd a láthatatlant. 

Azt gondolod, hogy a biciklis szemüvegek kényelmetlenek a sisakod alatt? Annak ellenére, hogy a lencsék hatalmasak; a keret vékony, pehelykönnyű, de nagyon strapabíró. Nem is fogod érezni, hogy viseled a szemüveget. És a PRIZM™ technológia csak hab a tortán. Az Oakley Sutro sportszemüveg az egyik nagy durranása a 2019-es Oakley kollekciónak. Jobb, gyorsabb, merészebb. A teljesítmény fokozásának érdekében tervezve - Oakley Sutro, a 2019-es kollekcióból.

Oakley Sutro: Férfi Sportszemüveg Biciklizéshez

 

2. Julbo Aerolite: Sportszemüveg futáshoz

Julbo Monterosa: Női Sportszemüveg Futáshoz   Julbo Monterosa: Női Sportszemüveg Futáshoz

Mókás, feltűnő, elkápráztató - ilyen a mi Andrea-nk és a Julbo Aerolite női napszemüvege is. Tökéletesen illeszkedik az archoz egy laza munka-utáni kocogás alkalmával, vagy egy stresszoldó sprintelés közben. Nem számít, hogy milyen kültéri tevékenységet végzel, a Julbo futószemüvege tuti egy olyan darab, amire szükséged van.

Julbo: 1888 óta védi a szemeidet

Jules Baud, a Julbo márka megalkotója első szemüvegeit kristályvadászok számára készítette, akik szemei az erős hegyi fényviszonyoknak voltak kitéve. A Julbo híres az innovatív termékeikről és ez az első márka, ami piacra dobta a “gleccser” szemüvegeit az 1950-es években, manapság arról híresek, hogy sportszemüvegeik számos tevékenységhez használhatóak. A Julbo sportszemüvegek kényelmesek, nem esnek le a fejedről, számos merész és vibráló színben és stílusban kaphatóak és még egy kis történelem is áll mögöttük. Mi másra lenne szükséged egy sportszemüvegben?

 

Julbo Aerolite: Női Sportszemüveg Futáshoz

 

3. Oakley Wind Jacket: Sportszemüveg sífutáshoz

Oakley Wind Jacket: Férfi Sporszemüveg Sífutáshoz   Oakley Wind Jacket: Férfi Sporszemüveg Sífutáshoz

Az Oakley Wind Jacket sportszemüvegek elsősorban sífutáshoz készültek, de a barátunk Samuel -, aki egy nagyon okos ember és tudja, hogy nem szabad kárba veszni egy ilyen szemüveget - nyáron is használja. Télen sífutáshoz, nyáron pedig túrázáshoz és futáshoz használja. Ez a srác nem pazarolja a pénzt két szemüvegre, inkább vett egyet, de az nagyon jó. Micsoda kincs - mindkettőjük! Ezt te is megteheted az Oakley Wind Jacket-tel, sporszemüveg, amit mindenki akar és használ az évszaktól függetlenül.

Oakley Wind Jacket: Minden évszakban védelmezi szemeidet

Tudjuk - a legtöbb webshop szeret arra ösztönözni, hogy minden évszakban új szemüveget vásárolj. Nos, mi nem vagyunk ilyenek. Lény fenntartható. Vásárolj egyet, vagy akár két pár szemüveget is, de győződj meg arról, hogy a szemüveg visszafogott, strapabíró és használhatod egy ideig. Az Oakley szemüvegei pedig pontosan ilyenek. Ha nem vagy benne biztos, hogy eredeti Oakley szemüveget viselsz, akkor olvasd el ezt a cikket - nagyon sokat segít!

 

Oakley Wind Jacket: Férfi Sporszemüveg Sífutáshoz

Most már tényleg készen állsz a sportolásra! Porold le a biciklid, a futó- vagy túracipőd és indulás. Az új és tökéletes sportszemüvegeddel a világot is igazi színeiben láthatod. Tudod, hogy hova kell ehhez először ellátogadnod - az eyerim webshopjába. Csak keress rá a “sportszemüvegek” kifejezésre és élvezd az életet.

Patrícia

Az eyerimnél tartalom- és szövegírással töltöm napjaimat. Szeretem a japán konyhát, a virágokat és az egyszerűséget. Nem értek a divathoz, de pont ezért imádom. Korábban tanultam kínaiul, de "mindent vagy semmit" hozzáállásom mellett is csak a második évig jutottunk el együtt. Meglévő foggal születtem, három évesen tanultam meg olvasni, Seneca az örök plátói szerelmem, és nem bírom az esernyőket.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
eyerim presents: The investments that drive us forward

eyerim - the fastest growing e-shop in Central Europe got another investment, and we are eternally grateful. Find out how much, why even, what it means and more.

A TOP 6 STÍLUSOS DIOPTRIÁS SZEMÜVEG

Nézd meg a 2020-es év ellenállhatatlan és merész dioptriás szemüvegeit.

Hogyan ismerd fel az eredeti Persol napszemüvegeket

Egy újabb lépésről-lépésre haladó útmutatóval készültünk nektek ahhoz, hogy felismerjétek az eredeti szemüvegeket. Tudd meg, hogy hogyan tudod egy pillantásból megkülönböztetni a hamisítvány Persol szemüvegeket az eredetiektől.

VÉLEMÉNYEK