Az eyerim csapata idén nemcsak azért utazott Párizsba, hogy találkozzon a partnerekkel, és kapcsolatokat ápoljon. Célunk a független gyártók, mesteremberek és tehetséges tervezők megkeresése volt. Érdekes és rendkívül izgalmas volt találkozni azokkal, akik a lelküket is beleteszik a termékeikbe, tökéletesen megjelenítve márkájuk üzenetét. 

Mit gondolnak munkatársaink a SILMO 2017-es kiadásáról...

(Adam) „Számomra a SILMO az egyik legcsodálatosabb élmény volt. Rengeteg inspiráló emberrel találkozhattam, akik egy egyszerű ötlet alapján indultak el, amelyet az évek során a legapróbb részletekig kidolgoztak a tökéletesség megvalósítása érdekében. Olyan hely a vásár, ahol a divat találkozik a dizájnnal és a technológiával, és csodálatos élményt szerez a szemnek.”

(Branislav) „A SILMO különlegessége, hogy a független márkákkal való találkozás és a történeteik megismerése révén emberivé teszi a vásárt. Bizonyos márkák létrejötte pusztán véletlenszerű, mások a családi hagyományt viszik tovább. Közös bennük azonban a termékeik iránti szenvedély és odaadás, és a szemüvegek iránti hatalmas lelkesedés."

(Luca) „Hihetetlen élmény volt egy ilyen rendkívüli vásár kellős közepén lenni, és elbeszélgetni a világ legmenőbb és legegyedibb független márkáinak alapítóival és létrehozóival. Eszméletlen érzés volt látni a változást, és azt, hogy a szemüvegek világa hogyan találkozni az online világgal, kapcsolatokat hozva létre szerte a világon."

Számunkra az eyerim a szakmai életünk, az időnk és az erőfeszítéseink gyümölcsét jelenti, és ezért éreztük úgy, hogy valódi barátokkal találkoztunk. Büszkén jelentjük be, hogy hamarosan bemutatjuk ezen egyedi, a világ minden tájáról érkező tervezők történeteit, egzotikus kollekcióik pedig pusztán néhány kattintással, otthona kényelméből megvásárolhatók majd a webáruházunkban. Addig is bepillantást adunk a SILMO idei kínálatába. Higgyék el, hihetetlen volt! 

SILMO Paris 2017 sunglasses eye glasses collection SILMO Paris 2017 sunglasses eye glasses fairSILMO Paris 2017 sunglasses eye glasses fairSILMO Paris 2017 sunglasses eye glasses fairSILMO Paris 2017 sunglasses eye glasses fairSILMO Paris 2017 sunglasses eye glasses fairSILMO Paris 2017 sunglasses eye glasses fairSILMO Paris 2017 sunglasses eye glasses fairSILMO Paris 2017 sunglasses eye glasses fairSILMO Paris 2017 sunglasses eye glasses fairSILMO Paris 2017 sunglasses eye glasses fairSILMO Paris 2017 sunglasses eye glasses fairSILMO Paris 2017 sunglasses eye glasses fairSILMO Paris 2017