A legjobb hagyományok akkor születnek, amikor nem számítasz rá, pont, mint ahogy az új Ray-Ban kollekció esetében is történt. A három új Ray-Ban #ourtradition modell legalább annyira egyedi, lebilincselő és tartós, mint amennyire a hagyományaink is.

A pillanatok, amelyek csak úgy megtörténnek és közelebb hoznak minket egymáshoz, mint valaha - ezek a hagyományaink. Fedezd fel a legújabb 2020-as Ray-Ban Kollekciót és szerezz inspirációt a 2020-as outfitjeidhez. Számtalan és különböző hagyomány létezik. Nincs ez máshogy azokkal a stílusokkal sem, amelyeket a 2020-as Ray-Ban válogatásban találhatsz meg.

Ray-Ban Olympian Aviator

Ragadd meg a pillanatot az Olympian Aviator modellel. Az Olympian Aviator napszemüveg a legújabb Ray-Ban kollekció része, amelyet férfiak és nők egyaránt viselhetnek (uniszex). Ez a letisztult, teljes-keretes modell a designer szemüvegek legújabb trendjeit követi és a pilóta keretnek köszönhetően az Olympian Aviator nagyszerű választás kerek, ovális vagy szögletes arccal rendelkező személyek számára. A fém keret tökéletes kinézetet kölcsönöz a szemüvegnek, mindemellett pedig különösen erőssé és ellenállóvá teszi azt.

Ray-Ban OLYMPIAN AVIATOR RB2219 napszemüveg 2020-as Kollekció #ourtradition szemüveg uniszex

Ray-Ban SQUARE II

Ideje szembenézni az előtted álló egész évvel. Ez sokkal jobb lesz egy új napszemüvegen keresztül, mint amilyen ez is! A Ray Ban Square II  napszemüveg az új Ray-Ban kollekció része, amelyet elsősorban nők számára terveztek. Ez a letisztult, teljes-keretes modell a legújabb trendeket követi és az oversize keretnek köszönhetően nagyszerű választásnak bizonyulhat kerek arccal rendelkező személyeknek és a retró hangulat rajongóinak.

Ray-Ban SQUARE II RB1973 napszemüveg 2020-as Kollekció #ourtradition szemüveg nőknek

Ray-Ban Olympian

Vess egy pillantást egy olyan ajándékra, amelyre nem számítottál. Ez a letisztult, teljes-keretes modell a 90-es évek inspirálta divatot követi, amelynek szögletes kerete tökéletes választássá teszi a Ray-Ban Olympian-t kerek és ovális arccal rendelkező személyek számára. Ez a retró modell elsősorban férfiaknak készült, de a nők is nyugodt szívvel hordhatják.

Ray-Ban OLYMPIAN RB311 napszemüveg 2020-as Kollekció #ourtradition szemüveg férfiaknak

Az események, amelyek véletlenül történnek meg és egy életen keresztül kísérnek el minket, alakítják az életünket évről évre - azok a pillanatok, amelyeket szeretnénk megünnepelni. Ezek a hagyományaink. Ha szerelembe estél az új 2020-as Ray Ban Kollekció egyik modelljeivel, akkor nézd meg az eyerim webshopját és találd meg magadnak a tökéletes darabot.