20.1.2020 478 megtekintés 2 perc olvasás

2020-as Ray-Ban Kollekció: #ourtradition

A legjobb hagyományok akkor születnek, amikor nem számítasz rá, pont, mint ahogy az új Ray-Ban kollekció esetében is történt. A három új Ray-Ban #ourtradition modell legalább annyira egyedi, lebilincselő és tartós, mint amennyire a hagyományaink is.

A pillanatok, amelyek csak úgy megtörténnek és közelebb hoznak minket egymáshoz, mint valaha - ezek a hagyományaink. Fedezd fel a legújabb 2020-as Ray-Ban Kollekciót és szerezz inspirációt a 2020-as outfitjeidhez. Számtalan és különböző hagyomány létezik. Nincs ez máshogy azokkal a stílusokkal sem, amelyeket a 2020-as Ray-Ban válogatásban találhatsz meg.

Ray-Ban Olympian Aviator

Ragadd meg a pillanatot az Olympian Aviator modellel. Az Olympian Aviator napszemüveg a legújabb Ray-Ban kollekció része, amelyet férfiak és nők egyaránt viselhetnek (uniszex). Ez a letisztult, teljes-keretes modell a designer szemüvegek legújabb trendjeit követi és a pilóta keretnek köszönhetően az Olympian Aviator nagyszerű választás kerek, ovális vagy szögletes arccal rendelkező személyek számára. A fém keret tökéletes kinézetet kölcsönöz a szemüvegnek, mindemellett pedig különösen erőssé és ellenállóvá teszi azt.

Ray-Ban OLYMPIAN AVIATOR RB2219 napszemüveg 2020-as Kollekció #ourtradition szemüveg uniszex

Ray-Ban SQUARE II

Ideje szembenézni az előtted álló egész évvel. Ez sokkal jobb lesz egy új napszemüvegen keresztül, mint amilyen ez is! A Ray Ban Square II  napszemüveg az új Ray-Ban kollekció része, amelyet elsősorban nők számára terveztek. Ez a letisztult, teljes-keretes modell a legújabb trendeket követi és az oversize keretnek köszönhetően nagyszerű választásnak bizonyulhat kerek arccal rendelkező személyeknek és a retró hangulat rajongóinak.

Ray-Ban SQUARE II RB1973 napszemüveg 2020-as Kollekció #ourtradition szemüveg nőknek

Ray-Ban Olympian

Vess egy pillantást egy olyan ajándékra, amelyre nem számítottál. Ez a letisztult, teljes-keretes modell a 90-es évek inspirálta divatot követi, amelynek szögletes kerete tökéletes választássá teszi a Ray-Ban Olympian-t kerek és ovális arccal rendelkező személyek számára. Ez a retró modell elsősorban férfiaknak készült, de a nők is nyugodt szívvel hordhatják.

Ray-Ban OLYMPIAN RB311 napszemüveg 2020-as Kollekció #ourtradition szemüveg férfiaknak

Az események, amelyek véletlenül történnek meg és egy életen keresztül kísérnek el minket, alakítják az életünket évről évre - azok a pillanatok, amelyeket szeretnénk megünnepelni. Ezek a hagyományaink. Ha szerelembe estél az új 2020-as Ray Ban Kollekció egyik modelljeivel, akkor nézd meg az eyerim webshopját és találd meg magadnak a tökéletes darabot.

Andrea

Egyike vagyok a társalapítóknak. Erősségem a tartalomkészítés és közösségi média. Perverzül vonzódom a flamingókhoz és az utazáshoz. A legtöbb kreatív ötletem hosszú-hosszú hegyi vándorlások után születik és rajongok a művészetekért és fényképezésért.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
eyerim outlet: Hogyan légy stílusos, ha spórolsz?

Azt mondod, hogy szinte lehetetlen? Oh, te! Semmi sem lehetetlen. Olvass tovább és ismerd meg az eyerim outletnek nevezett csoda helyet.

Karácsonyi ajándék kalauz: A legjobb stílus, ami adható

A karácsonyi vásárlás közepette elveszettnek érzed magad? Itt is vagyunk, hogy segítsünk.

Hogyan vásárolj dioptriás szemüveget az interneten

Az online szemüvegvásárlás sokkal egyszerűbb, mint azt gondolnád. Főleg, ha elolvasod és követed az útmutatónkat!

VÉLEMÉNYEK