A sokak által kedvelt Ray-Ban márka rengeteg ikonikus (mint például a Wayfarer vagy a Clubmaster) szemüveget adott a világnak. A Ray-Ban szemüvegek mindig fiatalosak és divatosak, miközben időtlen megjelenést kölcsönöznek viselőjüknek. Az idei évben egy gyönyörű kollekcióval jöttek ki, ami az életet és a fantasztikus személyiséged minden egyes aspekusát ünnepli. Nézd csak meg.

Légy törékeny. Légy magabiztos. Légy szenvedélyes. Az idei nyár arról szól, hogy minden egyes pillanatot a lehető legjobban kiélvezzünk és, hogy fejest ugorjunk az életbe. Ahogy azt már észrevehetted, mi itt az eyerimnál folyamatosan arról prédikálunk, hogy légy önmagad. És bizonyos szempontból a Ray-Ban 2019-es kollekciója is pontosan erről szól. Dőlj hátra, lazulj el és nézd meg a kedvenc darabjainkat a kollekcióból.

#Légy törékeny a Shape családdal

Ray Ban HEXAGONAL

Érezd magad rocksztárnak és nézz is ki úgy. Ez a Ray-Ban hexagonális napszemüveg könnyen viselhető, nagyon kényelmes és mindig készen áll arra, hogy odavonzza mások tekintetét. Ezek a divatot diktáló szemüvegek a legújabb fotokróm Evolve lencséket tartalmazzák. A finoman kidolgozott keretek rézzel vannak díszítve, ami tökéletes lehet napközben vagy akár egy esti kiruccanáshoz is.

Napszemüvegek Ray-Ban Hexagonal Evolve kolekció 2019-es

Ray-Ban OVAL FLAT

Nem fogod diktálni a divatot, ha félsz feltűnő lenni és valami újat kipróbálni. Fejezd ki a kreativitásod egy ilyen különleges Ray Ban Ovális kerettel. A Ray-Ban Evolve-ot követve, az új fotokróm lencsék egy ikonikus modell színes újragondolásai. Készülj fel a pózolásra ebben a rézkeretes szemüvegben, amely két méretben is kapható.

Napszemüvegek Ray-Ban Oval Evolve 2019-es kolekció

#Légy magabiztos a Wings családdal

Ray-Ban WINGS II

A lapos szárakkal és a lapos dupla híddal ez a Ray-Ban Wings napszemüveg letisztult megjelenést tesz lehetővé. A sima, szögletes fémkeret és a Wings logóval ellátott tükröződő lencsék együttesen egy emlékezetes napszemüveget alkotnak.

Napszemüvegek Ray-Ban Wings II 2019-es kolekció

Ray-Ban WINGS

Legeltesd a szemeidet a Wings-en, a legújabb ikonikus formánkon. Egyenesen a 80-as évekből, a Wings visszatért a lapos szárakkal és a lapos híddal. Ezt koronázza meg az egyrészes orrtámasz és a legendás Wings logó, amely a lencséken található meg. Szerezd meg visszafogott vagy átmenetes lencsékkel a Ray-Ban védjegyévé vált színkombinációkban.

Napszemüvegek Ray-Ban Wings 2019-es kolekció

#Légy szenvedélyes a Wayfarer családdal

Ray Ban Wayfarer II

Ez a letisztult keret a Wayfarer ikonikus megjelenését felhasználva hozza el a modern időket. A vékony acetát keret és a vékony szárak miatt a Wayfarer II hűvös kifinomultságot kölcsönöz viselőjének, amelyet a zöld vagy barna lencsék és a figyelmet-megragadó Evolve átmenet hangsúlyoz ki.

Napszemüvegek Ray-Ban Wayfarer II 2019-es kolekció

Ray-Ban Meteor Classic

Mint ahogy a hullócsillagok, úgy a Meteor is hatással van az emberre. Ez a fekete vagy havana színben elérhető időtlen darab ultramodern, letisztult kerettel rendelkezik, amely fényesen csillogó, átlátszó acetátból készült. A 60-as évek ihlette Ray-Ban Meteor szemüveg vintage hangulatot sugároz, miközben egy igazán merész megjelenést kölcsönöz a viselőjének. Klasszikus washed, evolve és polar washed lencsékkel kapható. 

Napszemüvegek Ray-Ban Meteor Classic 2019-es kolekció

Mint mindig, a Ray-Ban most sem okozott csalódást, sőt inkább az ellenkezője történt: sikerült egy újabb gyönyörű kollekciót megalkotniuk. A napszemüvegek színesek és mindegyik darabban van valami egyedi - pont, mint benned. A (hihetetlenül jól megtervezett) szemüvegektől csak a mögöttük álló gondolat a szebb. Ez a kollekció azt sugallja, hogy alakítsunk ki mély kapcsolatokat másokkal és fedezzük fel együtt mindazt, amit az élet kínál. Légy büszke arra, hogy te megmutatod azt, hogy ki is vagy valójában. Légy büszke és izgatott attól, hogy élsz. Légy #proudtobelong. Légy ÖNMAGAD. Imádjuk. Találd meg a tökéletes Ray-Ban szemüveget magadnak az eyerim webshopjában.