Meglátogattad a szemészed aki felírt neked egy dioptriás szemüveget? Ha azon töprengsz, hogy hol vásárold meg, olvasd el az online dioptriás szemüveg vásárlást előnyeit.

Ha az online vásárlás mellett döntöttél, gratulálunk a remek döntéshez. Ne aggódj, a dioptriás szemüveg online megvásárlása nagyon egyszerű, csak töltsd ki a dioptriás adataid online és válassz egy szemüvegkeretet amely elnyerte a tetszésed. A jól képzett ügyfélszolgálatunk örömmel segít neked az adatok megadásában és a megfelelő keret kiválasztásában is.

Kiválasztottam a keretet, hogyan tovább?

Első lépésként megtekintheted a lencséink kínálatát. Az eyerim-en három lehetőség van:

egyfókuszú szemüveglencsék (a távollátás és rövidlátás korrigálására tervezték)
multifokális / progresszív lencsék (korrigálja a távollátást és rövidlátást is egy szemüvegben. Elősegíti az éleslátást minden távolságban. Ezek a lencsék kizárólag az eyerim collection modellek esetében elérhetőek)
divat lencsék dioptria nélkül (tiszta lencsék melyek nem rendelkeznek dioptriás értékkel, amelyek javítják a látást)

eyerim collection modell ANDREA, dioptriás szemüvegek, online vásárlás, eyerim blog

Ezt követően, ki kell töltened egy online receptet, melyben megadhatod a dioptriás adataid (dioptria, cilinder, fok) és a pupillatávolságot (PD). Az utóbb említett PD előfordulhat, hogy hiányozni fog az orvosod receptjéről, de ne aggódj, van pár útmutatónk, hogy hogyan mérheted meg a PD értéked otthon.

Dioptriás lencsék jobbá tétele

Az eyerim-en, a legjobb prémium lencséket kínáljuk vásárlóinknak. A lencsék karcállóak, víz- és szennyeződés álloák, tükröződésmentes és 100% UV szűrő réteggel is rendelkeznek. A dioptria és a keret alapján, kiválasztjuk a megfelelő lencse vastagságot az eyerim collection esetében; a designer márkáknál, saját magadnak választhatod ki a lencsék vastagságát. Lehetőséget kínálunk arra is, hogy jobbá tedd a dioptriás szemüveged különböző tulajdonságokkal.

dioptriás szemüvegek Versace, eyerim, online vásárlás, eyerim blog, szemüvegek nőknek, szemüvegek férfiaknak

Például, rendelkezünk kék fény elleni védelemmel, mely megvédi a szemeidet az olyan digitális kijelzők káros fényétől, mint a képernyő, okostelefon vagy TV. A kék fény hatásai közé tartozik a fejfájás, szemfájdalom, homályos látás valamit az álmatlanság. Ha azon szerencsések közé tartozol akiknek nincs szüksége dioptriás szemüvegre, de napi szinten számítógéppel dolgozol, csak annyit kell tenned, hogy dioptria nélküli divat lencséket választasz és hozzáadod a kék fény elleni védelmet.

Ha sok időt töltesz a szabadban, a dioptriás napszemüveg egy remek választás lehet számodra. A dioptriás napszemüvegek kombinálják a dioptriás szemüveg és napszemüvegek funkcióit: a látás jávítását és UV védelmet. A dioptriás napszemüvegek három színben elérhetőek: szürke, barna és zöld.

Sok embert összezavarnak a dioptriás napszemüvegek és a fotokróm lencsék. A fotokróm lencsék fényre sötétedő tulajdonsággal rendelkeznek. A közvetlen napfényben besötétednek és beltérben újra átlátszóvá válnak. Ezek a lencsék ideálisak azok számára, akik már unják a dioptriás szemüveg és napszemüveg cserélgetését. Kétféle színben elérhetőek ezek a lencsék, szürkében és barnában.

Továbbá kínálunk polarizált bevonatot, mely extra védelmet nyújt a vakító fényvisszaverődések ellen az olyan felületekről, mint utak, hó vagy a víz. A polarizált szemüvegek (vagy lencsék) ideális választás sportolóknak vagy sofőröknek. Három színben kaphatóak - szürke, barna és zöld.

polarizált dioptriás szemüvegek, polarizáció, eyerim, dioptriás szemüvegek, online vásárlás, eyerim blog

A utolsó lehetőségként az eyerim collection esetében engedd meg, hogy bemutassuk neked a tükrös lencséket. Stílusos dioptriás szemüvegek? Nem probléma. Válaszd a tüköréteget és amely feldobja az outfited és több védelmet biztosít, mivel a lencsék sötétebbek így több fényt vernek vissza. A tükrös lencsék akár ötféle színben is elérhetőek: ezüst, arany, zöld, kék és piros.

Szánd rá az időt a megfelelő lencsék kiválasztására, elvégre a szemeid egészségéről van szó. A legjobb minőségű lencsére van szükség a megfelelő védelem és látás érdekében - pontosan ez az amit az eyerim webshopjában találsz. Akár egy márkás szemüvegről vagy a megfizethető eyerim collection modellekről legyen szó.