Sokoldalú és vidám kollekció: élénk színű lencsék, szép formák, divatos formatervezés és ultrakönnyű alapanyagok. Adj a stílusodnak extra eredetiséget.

A Polaroid már régóta az egyik kedvenc szemüveg márkánk. Az új, 2020-as kollekció miatt a márka iránti szeretetünk még erősebb. Az élénk színek, kortárs formák és ultrakönnyű alapanyagok kombinációjával a Polaroid olyan szemüveg kollekciót alkotott, mely meghaladja az eddig látottakat. Ne feledjük el - a szabadalmaztatott polarizált lencsék kiváló védelmet nyújtanak a szemednek.

ÉLÉNK SZÍNEK

Az élénk színpaletta és játékos formák kombinációját nem hagyhatod ki. Meglepően kényelmes - ez a kollekció elegánssá és eredetivé teszi megjelenésed.

Polaroid 2020 - Tavaszi/Nyári kollekció, POLARIZÁLT napszemüveg eyerim Polaroid PLD6097/S PJP/XN Polaroid 2020 - Tavaszi/Nyári kollekció, POLARIZÁLT napszemüveg eyerim Polaroid PLD6108/S HK8/KL

JÁTÉKOSAN KÖNNYŰ

Az ultrakönnyű kerettel és meglepő részletekkel ellátott napszemüvegek fiatalos és excentrikus stílust kölcsönöznek. A könnyű fém szárak és színes Polaroid embléma extra részletei a modernitásnak. 

Polaroid 2020 - Tavaszi/Nyári kollekció, POLARIZÁLT napszemüveg eyerim Polaroid PLD6114/S 35J/0F Polaroid 2020 - Tavaszi/Nyári kollekció, POLARIZÁLT napszemüveg eyerim Polaroid PLD6113/S 92Y/DL

VÉGTELENÜL SZÓRAKOZTATÓ

Mi az egyedülálló gyermek kollekció kulcsfontosságú összetevői? Óvatos kialakítás és rugalmasság. Győződj meg róla, hogy gyermeked elkerülje a kényelmetlenséget és mindig stílusos és legfőképp védett maradjon a szikrázó napsütésben.

Polaroid 2020 - Tavaszi/Nyári kollekció, POLARIZÁLT gyermek napszemüveg eyerim Polaroid Junior PLD8038/S 35J/M9 Polaroid 2020 - Tavaszi/Nyári kollekció, POLARIZÁLT gyermek napszemüveg eyerim Polaroid Junior PLD8039/S 010/C3

Rendben, itt az idő, hogy ne untassunk tovább a Polaroidról alkotott ódáinkkal. De lenne még egy őszinte javaslatunk: most, hogy már elolvastál mindent, amit csak lehetett erről a kollekcióról, mi lenne, ha közelebbről is vetnél rá egy pillantást? Ha tetszik amit látsz - a pletykák szerint az eyerim webshopjában mindegyik modellt megtalálod.