Ha tartós és jó minőségű síszemüveget szeretnél, az Oakley mindig jó választás. Néhányatokat azonban biztosan összezavar az itt említett két modell és meg is értjük, hogy miért. Az Oakley Flight Deck és az Oakley Flight Deck XM nagyon hasonlít egymásra. Van egyáltalán különbség közöttük? Igen, van. A lentiekben ki is fejtjük.

Oakley Flight Deck x Oakley Flight Deck XM - mi a különbség közöttük? Oakley síszemüvegek az eyerimen

Alapvetően a fő különbség a két népszerű síszemüveg között a méret. Mindkettő szegély nélküli kerettel és szférikus lencsékkel rendelkezik, amely extra széles látóteret biztosít, a PRIZM technológiával készült lencsék pedig fokozzák a kontrasztot, hogy bármilyen tempó, szín vagy egyéb részlet esetén is fel tudd venni a versenyt a lejtőkön. Amennyiben azon gondolkozol, hogy hogyan tudnád kiválasztani a tökéletes síszemüveget, olvasd el a Hogyan válasszon síszemüveget c. blogunkat. 

Mellesleg a Flight Deck és a Flight Deck XM is elérhető Asian fit kiadásban is. Az Asian fit síszemüvegek jobban ki vannak párnázva az orr körüli résznél, hogy jobban illeszkedjenek a kevésbé hangsúlyos orrnyergekhez is. 

OAKLEY FLIGHT DECK

Az Oakley Flight Deck szemüveget hamarabb dobták piacra. A keret egyedi geometriája széles látómezőt tesz lehetővé, ráadásul az Oakley síszemüvegek más gyártók -, mint például a Bolle, Giro, Anon, K2 vagy a Smith - sisakjaival is tökéletesen kompatibilisek. A beépített szellőző pedig még a legzordabb körülmények között is megakadályozza a párásodást. Az Oakley Flight Deck elsősorban férfiaknak készült, de nők számára is nagyszerű, ha azok nagyobb méretű arccal vagy fejjel rendelkeznek.

Oakley Flight Deck síszemüveg 2019 Oakley Flight Deck x Oakley Flight Deck XM - mi a különbség közöttük? Oakley síszemüvegek az eyerimen

OAKLEY FLIGHT DECK XM

Oakley Flight Deck XM-et 2015-ben kezdték el árusítani. Az XM rövidítés jelentése Extra Medium - egy kicsit nagyobb, mint a közepes méret, de kisebb, mint a Flight Deck. Ezek is tökéletesen használhatók más gyártók, mint a Bolle, Giro, Anon, K2 vagy a Smith sisakjaival. Az Oakley Flight Deck XM lencséinek belső oldala páramentesítő-réteggel van bevonva, amely szintén megakadályozza a párásodást. Az Oakley Flight Deck-kel ellentétben ez főként nőknek készült, de a kisebb méretű fejjel rendelkező férfiak is nyugodtan viselhetik.

Oakley Flight Deck XM síszemüveg 2019 Oakley Flight Deck x Oakley Flight Deck XM - mi a különbség közöttük? Oakley síszemüvegek az eyerimen

Röviden összefoglalva, az Oakley Flight Deck és a Oakley Flight Deck XM közötti különbség a méretben keresendő. Nagyon fontos megemlíteni, hogy mindkét síszemüveg megvásárolható PRIZM lencsékkel is. Amennyiben még mindig bizonytalan vagy, a valaha volt legbarátságosabb és legsegítőkészebb ügyfélszolgálatunk örömmel siet a segítségedre. Amennyiben nem vagy biztos benne, hogy az Oakley lesz a neked megfelelő márka, nézd meg a többi síszemüveget és sportmárkát is az eyerim webshopjában. A síszemüvegek széles választéka vár rád. Boldog telet mindenkinek!