17.8.2019 2531 megtekintés 3 perc olvasás

SEE IT IN PRIZM: 2019-ES OAKLEY KOLLEKCIÓ

Az Oakley mindig is vezető szerepet töltött be a sportoláshoz szükséges lencsék technológiai fejlesztésében. A PRIZM technológia létrehozásával-, ami csodálatosan finomhangolja a látást a sport-specifikus környezethez - új szintre emelték a nap- és síszemüvegek gyártását.

    2019-es Oakley Kollekció: Sutro sportszemüveg biciklizéshez Mercenary sportszemüveg Forager sportszemüveg futáshoz, biciklizéshez, túrázáshoz

Az Oakley több, mint 20 éve mutatta be az Oakley Prizm™ lencse-technológiát. Ez a technológia lehetővé teszi a látás finomhangolását ahhoz a környezethez, ahol sportolsz, ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a lencsék felerősítik a színeket és segítenek abban, hogy hatékonyabban és biztonságosabban tudj sportolni. Az idei évben az Oakley továbbfejlesztette ezt ez egyedi technológiát és megalkotta az új kollekcióját. A Prizm™ lencsék arra lettek tervezve, hogy kihangsúlyozzák a színeket, kontrasztokat és a részleteket.

SUTRO KOLLEKCIÓ- see the invisible

2019-es Oakley Kollekció: Sutro sportszemüveg biciklizéshez2019-es Oakley Kollekció: Sutro sportszemüveg biciklizéshez

Merész kinézet és fokozott látás, az új Sutro lehetővé teszi azt, hogy olyan dolgokat is láss, amit mások nem. Utca vagy a pálya, semmi nem tarthat vissza. A teljesítmény fokozásának érdekében lett kifejlesztve biciklistáknak, a Sutro merész és sokoldalú külsőt kölcsönöz viselőinek, amelyet a biciklin vagy arról leszállva is magabiztosan viselhetnek. Az ellenálló, egész napos kényelmet biztosító és pehelykönnyű O Matter ™ keret és a verejtékezés közben is jól tapadó Unobtainium ™ orrtámasz lehetővé teszik azt, hogy a szemüveg biztosan a helyén maradjon. 

 

MERCENARY KOLLEKCIÓ – see possibilities

2019-es Oakley Kollekció: Mercenary sportszemüveg2019-es Oakley Kollekció: Mercenary sportszemüveg

A Mercenary Oakley™ szemüvegek feltűnőek és javítják a sport-teljesítményt a letisztult, dupla-hidas szerkezettel és a nagy, lekerekített lencsékkel és a beépített innovációkkal. A modern, minimalista stílus az előbb említett letisztult, dupla-hidas szerkezetnek és a nagy látóteret biztosító lencséknek köszönhető.

 

FORAGER KOLLEKCIÓ – see playgrounds

2019-es Oakley Kollekció: Forager sportszemüveg futáshoz, biciklizéshez, túrázáshoz2019-es Oakley Kollekció: Forager sportszemüveg futáshoz, biciklizéshez, túrázáshoz

Az Oakley® Forager egy napszemüveg, amely fokozza a teljesítményt futás, biciklizés, gördeszkázás vagy túrázás közben. A dupla-híddal, a divatos kerek lencsékkel és a pehelykönnyű O Matter™ anyagból készült kerettel a Forager egy kiemelkedően stílusos darab, amely arra lett tervezve, hogy a mindennapi kalandok során a társad legyen. Kerek lencsék beépített borítással és retencióval az abszolút védelemért, az arcod biztonsága érdekében.

Nincs olyan szó vagy kép, amely be tudná mutatni a „Prizm lencse” élményt, ezt meg kell tapasztalni! Csak lásd a lehetőségeket, a láthatatlant és a játékosságot. Lásd a PRIZM-mel. Nézd meg az Oakley kollekcióját az eyerim webshopjában.

Branislav

Az eyerim társalapítója vagyok - minden ami brandinghez és UX-hez kapcsolódik, az én napi asztalom. Szeretem a sportot és filozófát kombinálni - mindig van egy-két könyv az asztalomon közel az edzőtermi belépőmhöz. Utálom a galambokat és a szemüveget. Pedig az orvos azt mondta, viselnem kéne.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Valentin Nap: Légy önmagad

Légy magabiztos. Légy szexi. Légy ÖNMAGAD.

Fesztiválhangulat: A Pohoda Fesztivál Top 5 Napszemüvege

Készen állsz a fesztiválszezonra? Mindenidők 5 legjobb szemüvegtredjével biztosak vagyunk benne, hogy az leszel. Olvasd el.

Milyen napszemüveg talál az arcformájához - OVÁLIS ARC

Előfordult már, hogy hosszú órákat töltött azzal, hogy vajon melyik napszemüveg illik az arcformájához a legjobban? Az arcformájához illő napszemüveggel lenyűgöző megjelenést tudhat magáénak! Tudta, hogy könnyen meghatározhatja, hogy melyik napszemüveg illik leginkább az arcformájához? Ha nem, akkor ma szerencséje van! Tekintse meg heti útmutatónkat, amelyben elmagyarázzuk, hogy milyen arcformához milyen szemüveg talál. Ovális arcformájúak, figyelem!

VÉLEMÉNYEK