Ebben a hónapban a portfóliónk egyik új márkáját mutatjuk be, a minőségre, a természet szeretetére és a szenvedélyre épülő KERBHOLZ szemüvegkereteket. Az időtlen és meleg hatású anyagok, alternatív ötletek és páratlan viselet kedvelői számára ez a márka kötelező darab. Fedezzük fel együtt a KERBHOLZ történetét!

„Minden jó történet egy bolondos ötlettel kezdődik.”

A KERBHOLZ története 2011-ben indul. A márka két alapítója, Matthias és Moritz Közép-Amerikában történő utazásai során újból felfedezte a fa iránti szenvedélyüket. Útjuk során gyakran botlottak ebbe a mindennapi tárgyakban tükröződő kellemes, mindig meleg és szerves anyagba. Ekkor támadt az az ötletük, hogy a fának újjá kell élednie az utcai viseletben. A barátaik segítségével, és persze rengeteg vörösbor, izgalom, könnyek és szenvedély révén végül megszületett a Kerbholz. 2012 óta a Kerbholz fából készült, kiváló minőségű karórákat, napszemüveg- és szemüvegkereteket készít. A kézműves termékek természetes fa, vulkanikus bazalt és pamutacetát felhasználásával készülnek. A Kerbholz márkát már a kezdetektől a fenntarthatóság, a letisztult kidolgozás és a minőség határozza meg. 

kerbholz sunglasses online

Honnan származik a márka neve?

Azt hiszem, hogy a Kerbholz saját leírása mutatja be ezt a legjobban: „Egy Kerbholz-termék jelen van a különleges pillanatainkban és tapaszatalatainkban. A fába vágott képzeletbeli bevágásokat az anyag patinája jelképezi.” A gyártók úgy vélik, hogy termékeik a viselők élettörténetével válnak egyedivé, és a termék létrehozása – egy olyan terméké, amelynek viselése örömet szerez – motiválja őket.

kerbholz eyewear sunglasseskerbholz sunglasses glasseskerbholz eyewear sunglasses acetate

Fenntarthatóság

A Kerbholz-termékek gyártása során kiemelt fontosságot kapnak a felhasznált erőforrások. A márka újraerdősítési projekteknek nyújt adományokat, és minden eladott termékkel hozzájárulnak a fenntarthatóbb életmódhoz!

A Kerbholz cellulóz-acetát szemüvegek életciklusa

Kerbholz sunglasses eye glasseskerbholz eyewear sunglasses

A Kerbholz minőséget, letisztult dizájnt és ökológiai alternatívát kínál a kortárs divathoz képest. Örömünkre szolgált a márka történet megosztása olvasóinkkal, és megtiszteltetés számunkra, hogy hozzájárulhatunk a vállalkozás növekedéséhez. Fedezze fel ezt a márkát, és válassza hűséges társaként. Az első öt megrendelő 20%-os KEDVEZMÉNYT kap minden Kerbholz-napszemüvegre (kód: KERBHOLZ20), és későn érkezőknek pedig október végéig 10%-os KEDVEZMÉNYT adunk (kód: KERBHOLZ10). Élvezze ki az őszi nap utolsó sugarait!