1.3.2019 2524 megtekintés 1 perc olvasás

Nemzetközi Nőnap 2019: Légy A NŐ

Nagyon különleges nap a március 8-a. Ez az a nap, amikor a világon élő és az életedben szerepet játszó, merész, erős, buzgó, lendületes és félelmet nem ismerő nőket ünnepeljük. Mindenki életében van egy ilyen nő: ez lehet a rettenthetetlen édesanyád, a drága nagymamád, az elragadó kedvesed vagy te, a nő, aki megérdemelné az egész világot. Gyere és csatlakozz az eyerimhez a lélegzetelállító nők ünneplésében.

A szemüvegek fontosabbak, mint az elsőre gondolnád! Ezek a divatvilág alulértékelt kiegészítői. Pedig valójában nincs jobb tőlük! Magabiztossá, különlegessé, titokzatossá vagy csak simán őrülten kívánatossá tudnak varázsolni pillanatok alatt. Az eyerimnél dolgozó összes hölgy összefogott az előző hónapban, hogy kiválassza a kollekciónk abszolút gyöngyszemeit annak érdekében, hogy te is megtapasztalhasd a kedvenc kiegészítőnk megkérdőjelezhetetlen erejét.

Cat-eye szemüvegek

Nemzetközi Nőnap 2019: Légy A NŐ Cat Eye Szemüvegek

Elegáns, időtlen és tökéletes minden végzet asszonya számára. Ha szeretnéd megragadni az emberek figyelmét bármerre is jársz, akkor a cat-eye szemüvegek neked lettek kitalálva. Nagyszerű választás kerek, ovális vagy szív alakú arccal rendelkezők számára.

Apró szemüvegek

Nemzetközi Nőnap 2019: Légy A NŐ Apró Szemüvegek

Manapság az apró szemüvegek hódítanak az utcákon. Viseld ezt az ikonikus stílust úgy, mint a modellek vagy a filmsztárok és legyél te a környék legtrendibb lánya. Tökéletes kerek és ovális arccal rendelkezők számára.

Keretnélküli szemüvegek

Nemzetközi Nőnap 2019: Légy A NŐ Keretnélküli Szemüvegek

A keretnélküli szemüveg örök: bármilyen outfittel viselheted, egyszerűen nem lőhetsz vele mellé. Futurisztikusak, de mégis ízlésesek, ezek azok a veszedelmes szemüvegek, amelyeket biztosan birtokolni akarsz. Nagyszerű választás, ha kerek vagy szív alakú az arcod.

Oversized szemüvegek

Nemzetközi Nőnap 2019: Légy A NŐ Oversized Szemüvegek

Adj egy kis titokzatosságot a megjelenésedhez, akárcsak az örökké csinos Jackie O tette az 50-es és 60-as években. A kerek, ovális és szív alakú arcokat tökéletesen kiegészítik az oversized keretek.

Ó, ha véletlenül nem lennél biztos abban, hogy milyen arcformád van neked vagy az életed nőjének, akkor nézd meg az Arcforma Kalauzunk

Nos, ennyit akartunk. Mind tudjuk, hogy a nők képesek bármit elérni - erősek és ügyesek, okosak és gondoskodók, makacsak, de kedvesek. A Nemzetközi Nőnap a legjobb alkalom arra, hogy emlékeztessük őket mindezekre! Mondjátok el nekik, hogy mennyire örültök nekik és hogy mennyire nagyszerűek. Mi mindenképpen ezt fogjuk tenni.

Yassaman

Egyike vagyok az eyerim társalapítóinak és célom, hogy túléljek a Marketing világában. Állok elébe, hogy figyelmetekbe ajánljak pár szuper könyvet vagy a nyakamba vegyem Európát. Egyszer sikerült megsemmisítenem egy teljes disznócsontot kevesebb mint 30 perc alatt és azoknak, akik nem tudják a nevemet helyesen kiejteni, azoknak maradok 'Yass'.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Go. Explore. See.: Istanbul

Üdvözöljük Go. Explore. See. Tekintse meg. című sorozatunkban. Fedezzük fel együtt bolygónk szépségét, miközben vizuálisan elkísérjük a világ részeire.

Movember: Szemüvegek bajszokkal

Arra készül, hogy lazítson egyet jól ápolt bajusza kíséretében? Ne feledjen hozzá beszerezni egy tökéletesen illeszkedő szemüveget!

Hogyan válasszon síszemüveget

Napos vagy ködös, csodálatosan tiszta, vagy barátságtalan időjárás: a síszemüveg létfontosságú kiegészítő a szeme védelméhez a lejtőkön. Hogyan válassza ki a megfelelőt?

VÉLEMÉNYEK