24.7.2020 984 megtekintés 2 perc olvasás

Brand bemutató: GUESS szemüvegek

Azoknak akik szeretik az időtlen és ízléses, merész ötleteket és páratlan divatot - a GUESS márka kötelező. Merüljük bele együtt a GUESS történetébe.

Rövid történelem

A GUESS alapítói, a Marciano testvérek 1981-ben elhagyták Franciaországot, hogy megvalósítsák az amerikai álmot. Az első kollekciót pár óra alatt elkapkodták és egy új divat legenda született. A GUESS a fiatalos, kalandos és szexi életmód örök szimbóluma.

Most

A GUESS szemüveg kollekciója divatos napszemüvegeket és szemüvegeket kínál a szexi és magabiztos nők számára. Könnyen viselhető keretek eredeti stílusban, ahol a márka ikonikus elemeni könnyedén felismerhetőek. A vonzó és csábító nőies formákat klasszikus, időtálló és modern formában ábrázolt minták mellett mutatják be.

ARANYOZOTT BOHO HANGULAT

GUESS, Alexy Vivien, Guess GU7636 32C napszemüveg, eyerim, eyerim blog, napszemüvegek

A teljes keretes arany napszemüveget a bohém és hippi korszak ihlette. A semleges barna lencsék könnyen kombinálhatóak bármilyen outfithez, de vezetéshez is nagyszerű, mivel nem torzítja a környező színeket. Az atipikus Guess napszemüveg a gravírozott G betűvel a kereten határozottan felkelti mindenki figyelmét.

FUTURISZTIKUS KÉK TÜKRÖZŐDŐ NAPSZEMÜVEG

GUESS, Weiss Fanni, Guess GU7677 02X napszemüveg, eyerim, eyerim blog, napszemüvegek

A Single lens keret a világos kék lencsékkel kövei az aktuális trendet. Remek illik az utcai divathoz és a sportos outfithez is egyaránt. A rozsdamentes acél anyaga tartós és egyben hipoallergén. Ezek a Guess napszemüvegek nagyszerűek azok számára, akik ovális, négyzet vagy szív alakú arcformával rendelkeznek.

PASZTELL DIOPTRIÁS SZEMÜVEG

GUESS, Luci Ferikova, Guess GU3045 081 dioptriás szemüveg, eyerim, eyerim blog, dioptriás szemüveg

A Guess nem feledkezett meg róla, hogy egy trendi lila keret is helyet kapjon a portfólióban. Ez a minimalista dioptriás szemüveg roppant könnyű így alig észrevehető a viselése. A félig átlátszó pasztell keret jó választás lehet a szív vagy szögletes arcformához, elsősorban azok számára, akik szeretnek kiemelkedni a tömegből.

A Guess mindenkit megpróbál elérni, aki valami szokatlan és időtlen dolgot keres. Reméljük, hogy megihletett ez a csodálatos amerikai márka és megtaláltad a tökéletes napszemüveget vagy dioptriás szemüveget az eyerim webshopjában.

Andrea

Egyike vagyok a társalapítóknak. Erősségem a tartalomkészítés és közösségi média. Perverzül vonzódom a flamingókhoz és az utazáshoz. A legtöbb kreatív ötletem hosszú-hosszú hegyi vándorlások után születik és rajongok a művészetekért és fényképezésért.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
A 2018-as divathét legjobb utcai összeállításai

A divathetek a divatvilágban dolgozók számára kiemelt jelentőséggel bírnak, mi pedig itt vagyunk, hogy kivigyünk önt az utcára, mielőtt a divatshow-mánia elkezdődne.

az eyerimre most is számíthatsz

Mindannyian ebben a helyzetben vagyunk. Együtt meg tudjuk csinálni!

2020-as Ray-Ban Kollekció: #ourtradition

Új év, új Ray-Ban kollekció! Az új kollekció nagyon különleges, középpontjában a hagyományok fontossága és hordereje áll. Olvass tovább, hogy többet is megtudj róla.

VÉLEMÉNYEK