6.5.2019 3869 megtekintés 5 perc olvasás

Találd meg önmagad az eyerimmel: Egy gyors útmutató

Megtalálni önmagad nem tűnik egy egyszerű melónak. És egyébként is kinek van erre ideje? Nézd meg ezt a pár, nagyon professzionális, rövidke tippet arról, hogy hogyan áshatsz a lelked mélyére, hogy megtalálhasd a tökéletes választ a ‘Ki is vagyok én valójában?’ típusú komplex és egzisztenciális kérdésre. A válasznak köze van a napszemüvegekhez. Természetesen.

Mit is jelent “megtalálni önmagad” vagy “önmagadat adni”? Őszintén, ki tudja? Túl vagyunk néhány egésznapos mély kutatómunkán, amit azért végeztünk, hogy valami hasznosat és értelmeset tudjunk mondani neked, ami segíthet abban, hogy megtaláld önmagad, vagy legalább közelebb kerülj hozzá. El kell ismerjük, hogy nem találtunk olyan cikket, ami ne lenne nyálas vagy kínosan szomorú.

Annak ellenére, hogy mi is egy kicsit kínosak és nyálasak vagyunk időnként, meglepő módon, a márkánk nem ezt képviseli. Szóval inkább azt kérdeztük meg magunktól, hogy “Hogyan találná meg valaki önmagát az eyerimen?” és ez már egy egészen más kérdés! A napszemüvegek egy teljesen új emberré tudnak varázsolni! Nincs válaszod arra a kérdésre, hogy megtaláltad-e már önmagad, pedig mindenki szerint itt az ideje? Kit érdekel? Csak vedd fel a kedvenc napszemüveged és hagyd, hogy azt lássák aki vagy! Mégis ki mondja meg, hogy minden nap ugyanazt az énedet kell mutatnod?

Találd meg önmagad az eyerimen

Légy az, aki lenni szeretnél. Ne félj más lenni. Emlékezzenek rád azért, amiket teszel. Nem számít, ha minden függ a hangulatodtól vagy attól, hogy milyen szemüveget veszel fel reggel - így vagy jó nekünk!

A tökéletes színlelők

Könnyebb mondani, mint megcsinálni - igen, tudjuk. Ezért is készültünk néhány ismert példával arról, hogy hogy is megy ez igazából a legstílusosabb hírességeknek. Bár nem tudjuk, hogy ezek az imádnivaló emberek tudják-e, hogy kik ők valójában, de legalábbis nagyszerű munkát végeznek abban, hogy eljátsszák azt.*
Lássuk…

STÍLUSOS

Találd meg önmagad az eyerimen Hogyan légy stílusos

Mi ez az csapat korosodó ipse, kérdezed? Így tűnhet első pillantásra, de az elbűvölő Audrey Hepburn-nek, az örökké sármos Johnny Depp-nek és a szuper-befolyásos Drake-nek van egy közös vonása (itt egy mondat, amit soha nem gondoltunk volna, hogy használni fogunk): mindig stílusosak és elegánsak! A maguk saját, tökéletes módján

Találd meg önmagad az eyerimen a Just Cavalli JC908S 21C Napszemüveggel Fehér és Szürke SzínbenTaláld meg önmagad az eyerimen a G-Star Raw-val Kék és Ezüst SzínbenTaláld meg önmagad az eyerimen a Ray-Ban RB3595 901380 napszemüveggel Arany és Zöld Színben

Próbáld ki a Varázstükröt

 

MERÉSZ

Találd meg önmagad az eyerimen Hogyan légy merész

Lehet, hogy nem vagy olyan bevállalós, mint Elton John a mindennapokban, de miért is ne próbálnál ki valami a megszokottól eltérőt néha? Ki mondja meg, hogy csak unalmas fekete napszemüvegeket hordhatsz?(Ne vegyétek sértésnek. Anna Wintour, őszintén imádunk!) Fűszerezd meg egy kicsit! Nincsenek határai és hihetetlenül jó érzés tud lenni. Ha szeretnéd kipróbálni a szemüvegeket mielőtt megrendelnéd az eyerim webshopjából, akkor próbáld ki a hihetetlen Varázstükör alkalmazásunkat. Tényleg (virtuális) csodát művel.

Találd meg önmagad az eyerimen a Marc Jacobs MARC355/S KB7/UZ Napszemüveggel Szürke és Piros SzínbenTaláld meg önmagad az eyerimen a Chloe CE745S 272 Napszemüveggel Lila és Barna SzínbenTaláld meg önmagad az eyerimen a Miu Miu MU04TS 54Z139 Napszemüveggel Szürke és Átlátszó Színben

Próbáld ki a Varázstükröt

 

MEGELŐZIK A KORSZAKUKAT

Találd meg önmagad az eyerimen Hogyan lásd a jövőt

James Dean, Gigi Hadid és A$AP Rocky. *elájul* Ömm, igen, emberek, nem tudunk ennél attraktívabb triót elképzelni. Mi az, ami közös bennük? Mindhárman korai hírnökei a divatnak és mindig lenyűgöznek mindenkit a szemüvegválasztásaikkal. Ezt te is megteheted! Csak válassz valamit, amit mindenki más fél hordani, oké? Később megköszönheted nekünk.Találd meg önmagad az eyerimen a Persol PO3199S 1079R5 Napszemüveggel Havana és Szürke színbenTaláld meg önmagad az eyerimen a Vogue LAFAYETTE GIGI HADID 2019 COLLECTION VO4138S 352/11 Napszemüvegével Fekete SzínbenTaláld meg önmagad az eyerimen a Dsquared2 MILES DQ0304 98N Napszemüveggel Zöld Színben

Próbáld ki a Varázstükröt

 

Elismerjük -egyikünk sem egy Tony Robbins vagy Michael Scott, ha mély, az egzisztenciát megkérdőjelező kérdésekről van szó. Szóval a végső tanácsunk ez lenne: Csak légy önmagad és hagyd, hogy mindenki lássa is azt! Akár napszemüvegekről, akár ruhákról, akár arról a fura zenéről van szó, amit szeretnél hallgatni, soha ne félj megmutatni, hogy ki is vagy valójában. És szerintünk ez az egyik első lépés ahhoz, hogy megtaláld önmagad. De a napszemüvegek is biztosan működnek.

*Őszintén bocsánatot kérünk mindenkitől, aki nem ért egyet a választott hírességekkel.

Patrícia

Az eyerimnél tartalom- és szövegírással töltöm napjaimat. Szeretem a japán konyhát, a virágokat és az egyszerűséget. Nem értek a divathoz, de pont ezért imádom. Korábban tanultam kínaiul, de "mindent vagy semmit" hozzáállásom mellett is csak a második évig jutottunk el együtt. Meglévő foggal születtem, három évesen tanultam meg olvasni, Seneca az örök plátói szerelmem, és nem bírom az esernyőket.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
4 dolog amit tudnod kell, mielőtt visszaküldöd a rendelésed

Mielőtt úgy döntesz, hogy visszaküldöd a rendelésed, arra kérünk, hogy olvasd el az alábbi 4 tippet amivel időt takaríthatsz meg.

Go. Explore. See.: Istanbul

Üdvözöljük Go. Explore. See. Tekintse meg. című sorozatunkban. Fedezzük fel együtt bolygónk szépségét, miközben vizuálisan elkísérjük a világ részeire.

A legjobb utcai stílusok 2019 divatheteiről: New York, London, Milánó, Párizs

A 2019-es Őszi/Téli divathetek már végetértek. Hogy nekünk mi tetszett a legjobban? Természetesen az utcai divat!

VÉLEMÉNYEK