Dübörög a nyár és úgy gondoltuk, hogy megkérdezzük a stílusos és ragyogó influencereinket a kedvenc napszemüvegeikről. Az előző blogban kipróbálták a Magic Mirror alkalmazásunkat és elmondták a tapasztalataikat róla, most pedig a legjobb napszemüvegeikről beszélgettünk.

Florina Toma

Florina egyben ingatlan ügyvéd és szezonális utazó (, aki már 34 országot meglátogatott!). Ez ám a multitasking! Ő, mint ahogy mi is, megérti a jó szemüvegek fontosságát (és nem csak akkor, ha a világraszóló Instagramján kell mutogatni).

Florina azt mondta, hogy az idei nyáron ebbe a nőies és gyönyörű Michael Kors Lugano napszemüvegbe lett szerelmes. Ez a napszemüveg szuper divatos és számtalan stílusú összeállításhoz viselhető. A következő képeken meg is tudod, hogy hogyan: Florina egy lágy tündéres ruhával kombinálta a hétköznapibb megjelenés érdekében. Ugyanakkor lehetséges az is, hogy egy ilyen Michael Kors szemüveget egy sportosabb összeállításban viseld, mondjuk egy bőrdzsekivel.

Florina Toma a román influencer Michael Kors Lugano napszemüveget visel

Fanni Weisz

Weisz Fanni egy magyar modell, influencer és lelkes utazó. Az Instagramján is láthatod, hogy kifinomult érzéke van a divathoz. Mindemellett pedig aktivista is, aki még egy bárt is nyitott siketnéma embereknek. Fanni a halló emberek számára is bemutatja a jelnyelv fontosságát, ezzel felhívva figyelmüket a siketekre. Munkái között szerepel egy siket emberek által működtetett bár is, amelyet azért hozott létre, hogy megmutassa, hogy nem is vagyunk annyira különbözőek.

Fanni idei kedvence a Ray-Ban Hexagonal napszemüvege. A Hexagonal modell a legújabb Ray-Ban kollekció egyik darabja és tökéletesen áll a szív alakú (,mint amilyen a Fannié is) arccal rendelkezők számára. A modell azt mondta, hogy szinte minden nap viseli ezt a szemüveget. Ez egy időtlen és divatos darab, ami minden összeállításhoz viselhető, még akár egy bikini mellé is.

Weisz Fanni a magyar modell és influencer Hexagonal Flat Ray Ban napszemüveget visel

Naty Kerny

Hacsak nem egy barlangban éltél eddig, akkor már bizonyára találkoztál Naty-val valamelyik előző blogunkban vagy legalább a csodás  Instagram oldalát láttad már. Naty hihetetlenül fotogén, néhányan azt is mondják, hogy olyan arca van, mint Kim Kardashian-nek. Mindemellett Naty rajong az utazásért, szereti a kutyákat, modellkedik és aktivista is, aki igyekszik kihangsúlyozni a slow fashion fontosságát és követi a környezetbarát trendeket.

Naty kedvenc napszemüvegmárkái az idei nyáron a Dior és a Prada. Állítása szerint nagyon nehéz volt csak egy darabot kiválasztani, de a nyertes végül... dobpergés… a Prada. El sem hiszed, de Naty-nak két nagyon hasonló Prada modellje is van, mert tökéletesen illenek az arcához és helyezkednek el az orrán. “Olyan kényelmesek, hogy alig érzed a viselésüket!” A semleges keret pedig illik mindegyik outfitjéhez és akár még ékszerként is tekinthetünk rá, nemde?

Naty Kerny a szlovák modell és influencer Prada napszemüveget visel

Hát ez volna, srácok. Reméljük tetszett ez a cikk és megtalálod a vadonatúj és trendi napszemüvegedet. Ha esetleg azon gondolkozol, hogy milyen szemüveg állna jól neked, akkor olvasd el az arcforma kalauzunk. Aztán pedig látogasd meg az eyerim webshopját és ragadd meg az új napszemüvegedet.