A divathetek mindig nagy eseménynek számítanak. Akár rajongsz a divatért, akár nem, biztosan hallottál már a divathetekről - mindenhol találkozhatsz velük. Hihetetlen új trendek, földöntúli kifutók bukkannak fel, ráadásul az összes híresség, influencer és divatblogger összegyűlik ezen az eseményen, hogy bepillantást nyerhessen abba, hogy mi lesz a következő nagy divat, amiért mindenki meg fog őrülni a következő hónapokban. Arra gondoltunk, hogy olyan embereket fogunk megkeresni, akik inspiráltak minket a kifutók világán kívül is - a utcai stílusok legendáit. Gyere és nézd meg őket, mindannyian fantasztikusan néznek ki!

NEW YORK-I DIVATHÉT: Haute Couture 2019

Az idei legelső divathét abban a városban volt, ami sosem alszik - az egyedüli és megismételhetetlen New Yorkban. Tömve volt a legfrissebb divatokkal és megkérdőjelezhetetlenül stílusos emberekkel. Arra gondoltunk, hogy a következő képeken keresztül próbáljuk meg átadni a város hangulatát.

#1 

New York Divathét 2019, Őszi/Téli kollekció, szögletes Polaroid Szemüvegek Fekete SzÍnben

Ez a fickó valami hihetetlen. Szinte érezni lehet New York városát rajta keresztül! Elegáns, mégis hétköznapi és a következő szezonok egyik legnagyobb szemüvegdivatját választotta - a fekete szögletes napszemüveget. Ez a Polaroid szemüveg szinte ugyanúgy néz ki, nemde? Ha szögletes keretek után kutakodsz, akkor ez vagy ez is jó választás lehet számodra.

#2

New York Divathét 2019, Őszi/Téli kollekció, Ray-Ban Kerek Napszemüvegek

Mint egy földreszállt angyal! A szezontól és az aktuális trendektől függetlenül a fehér mindig ragyogó szín. Nem számít, hogy milyen outfitet választasz, a kiegészítőket sohasem mellőzheted! És egy szemüvegnél jobb dolgot nem is tudnál választani. A kerek szemüvegek nem mennek még sehova sem, drágáink! Mint például ez a kerek Ray-Ban napszemüveg! Ha nem jönne be, akkor inkább próbáld fel ezt a Tommy Hilfiger szemüveget vagy ezt a Marc Jacobs darabot.

#3

New York Divathét 2019, Őszi/Téli kollekció, Marc Jacobs Aviator Dioptriás Szemüveg

Aprólékos. Okos. Sikkes. Kiemelkedően természetes és nyugodt. Így tudnánk jellemezni a gyönyörű hölgyet. Az aviator dioptriás szemüveg pedig megkoronázza az egészet! Az eyerim webshopjában megtalálhatjátok ezt a Marc Jacobs szemüveget, amely nagyon hasonlít arra, ami a képen van. Esetleg nézd meg ezt a Dior keretet, ezt a Guess vagy ezt a Ray-Ban szemüveget. Bízz bennünk, a te kinézetedet is teljessé fogja tenni.  

LONDONI DIVATHÉT: Haute Couture 2019

London varázslatos. Nincs még egy olyan hely, mint London köszönhetően a történelmi és modern épületek kombinációjának, a kultúrák, vélemények és stílusok kavalkádjának.

#1

London Divathét 2019, Őszi/Téli kollekció, Giorgio Armani Aviator Napszemüveg

Maga a letisztultság! Elegáns és kecses, pont mint ahogy (valószínűleg) minden londoni kinéz. A 90-es években nagy népszerűségnek örvendtek a pilóta szemüvegek és a következő szezonokban újra vissza fog térni!  Próbáld ki ezt a Ray-Ban vagy ezt a Michael Kors napszemüveget és instant fantasztikusan fogod érezni magad. 

#2

London Divathét 2019, Őszi/Téli kollekció, Vogue Gigi Hadid Napszemüveg, BOSS by Hugo Boss Napszemüveg

Power couple. Couple goals. Van más menő módja is annak, hogy jellemezzünk egy olyan párost, amelynek mi is a részei szeretnénk lenni? Mindenesetre el kell ismerni, hogy lenyűgözően néznek ki. Az egymáshoz passzoló színek és a passzoló szemüvegek egyszerűen csodásak. Ez a Vogue x Gigi Hadid szemüveg van a nőn és ez a BOSS by Hugo Boss van a férfin. De megnézheted ezt az aprócska kollekciót is! Szerezzétek meg és menjetek ki az utcára a párotokkal, bizonyára ti is legalább annyira menők lesztek, mint ez a kettő. 

#3

London Divathét 2019, Őszi/Téli kollekció, Ralph Lauren Single-lens Napszemüveg

Miért néz ki mindenki ennyire könnyednek Londonban annak ellenére, hogy mindenhova rohannak? Oda kellene költöznünk? Az segítene? Valószínűleg nem. Ez a bájos lány neutrális színeket választott, nagyon letisztult és csinos és aztán BUMM! Felvett egy világoszöld felsőt és egy single-lens napszemüveget! Ő aztán tudja miről van szó. Ez a Ralph Lauren single-lens napszemüveg nagyon hasonlít rá! De itt van ez a Diesel vagy ez a Versace darab is.

MILÁNÓI DIVATHÉT: Haute Couture 2019

Ciao, Milánó, te gyönyörűség! Minden évben szerelembe esünk veled. Néhány ok emellett...

#1

Milánó Divathét 2019, Őszi/Téli kollekció, Oversized Dolce & Gabbana Napszemüveg

Isteni ez a fekete-fehér kombináció. Egy visszafogott frizura és monokróm, elegáns kiegészítők - és már kész is van. Az Oversized napszemüvegek soha nem mennek ki a divatból. Praktikusak, csodálatosan néznek ki, elegánsak és nem utolsó sorban időtlenek. A Dolce&Gabbana oversized szemüvegei soha nem okoztak még csalódást. Vagy nézd csak meg ezt a Prada vagy ezt a Giorgio Armani darabot, biztosan meg fogod találni az igazit!  

#2

Milánó Divathét 2019, Őszi/Téli kollekció, Emporio Armani Aviator Napszemüveg

Micsoda gyöngyszem. Mintha egyenesen a Matlock sorozatból lépett volna ki. Ez a srác aztán tényleg kigondolta minden egyes részletét az outfitjének és imádjuk is az apró részleteket! Ez az Emporio Armani napszemüveg tuti, hogy rajtad is hihetetlenül fog állni! Vagy inkább ezek a Gucci darabok? Te döntesz.

#3

Milánó Divathét 2019, Őszi/Téli kollekció, Giorgio Armani Cat-eye Szemüveg

Mindig odavagyunk, ha látunk egy jó ballonkabátos összeállítást! Szinte elkap a nosztalgia ettől a Gadget nyomozó stílustól! Ez a lány minden várakozásunkat felülmúlja - elvégre mindannyian egyetérthetünk abban, hogy nem mindenki tud ilyen magabiztosan kinézni egy csillogó ballonkabátban! Ha ráadásul még a megfelelő szemüveggel is kiegészíted, akkor aranyat érsz. Valami olyannal, mint ez a Giorgio Armani szemüveg vagy ez a másik a Web-től. Sok sikert!

PÁRIZSI DIVATHÉT: Haute Couture 2019

Párizs- a szerelem, a divat, a croissant, a hihetetlen építészet és az egyediség városa. A párizsi divathét mindig hatalmas esemény, különösen ebben a bájos városban. Hogy kiknek az utcai viselete tetszett a legjobban? Tarts velünk.

#1

Párizs Divathét 2019, Őszi/Téli kollekció, Cat-eye Fossil Napszemüveg Feketében

Elegáns, egyedi, szexi és érett - a stílus, ami mindenkihez passzol, de nem mindenki elég bátor hozzá. Ennek a hölgynek azonban sikerült és egyértelműen jobban is ismeri önmagát az átlagnál. Egészítsd ki az öltözéket ezzel a sötét Fossil napszemüveggel és figyeld meg, hogy más fényben fogsz látni mindent. (KOMOLYAN ÍGY LESZ! A szemüveg miatt, más fényben fogod látni a dolgokat, hahaha. Érted? Nem? K, szia.)

#2

Párizs Divathét 2019, Őszi/Téli kollekció, Szögletes Diesel Napszemüveg

Ez így Párizs egy képben összefoglalva - átlagos, de mégis olyan szép! Ha szeretnél annyira lazán és stílusosan kinézni, mint ez lány itt, akkor csak keresd meg a megfelelő szemüveget. Már említettük a fentiekben, hogy a szögletes napszemüvegek nagyon pörögnek az idei évben és ez a díva tisztában is van ezzel. Erre a Diesel napszemüvegre, vagy erre a Komono darabra hasonlító szemüveget választott. Te melyiket választanád?

#3

Párizs Divathét 2019, Őszi/Téli kollekció, Moschino Napszemüveg

A farmer az új fekete. Egy meleg garbóval és egy figyelemfelkeltő sportos szemüveggel kiegészítve már mehetsz is a dolgodra. Ezt ez a srác is tudja, szóval egy feltűnő szemüveget választott, ami erre vagy erre a Moschino, vagy erre a Tommy Hilfiger darabra hasonlít. Imádjuk. 

Remélhetőleg az idei divathetekről szóló iromány legalább egy kicsit szórakoztató és inspiráló volt - elvégre ez volna a cél. Csak add önmagad és mindig olyan ruhákat, könyveket, munkát, stílust, szemüvegeket válassz, amit igazán szeretsz. Eszméletlenül nagy változást fog okozni önmagadban és az önbecsülésedben! Gondoltuk jó ha tudod, hogy fantasztikus ember vagy, még akkor is, ha nem jársz divathetekre és nem követed a divatot. Oké? Most pedig indulás az eyerim webshopjába! Jó hely.