15.9.2017 7135 megtekintés 2 perc olvasás

Napszemüveg az arcformádhoz: SZÖGLETES ARCFORMA

Szia! Alig egy hete adtunk tanácsokat arról, hogyan választhatod ki a legmegfelelőbb és legstílusosabb napszemüveget az arcformádhoz. Reméljük, tanácsainkat néhányan alkalmazni is tudtátok. Nos, ha nem, akkor talán ma szerencséd van – ha szögletes arcforma néz vissza rád a tükörből!

De először lássuk, hogy az arcod valóban szögletes-e. Őszintén szólva, egyedül elég nehéz ezt megállapítani, de ha betartod a tanácsainkat, könnyű dolgod lesz! Olvasd el az alábbi rövid leírást, és ha a lista minden pontja egészen bizonyosan érvényes rád, akkor valószínűleg jó helyen jársz:

• Az arcod hosszúkás és vékony

• Az arc hossza egyértelműen meghaladja a szélességét

• Az arccsont többnyire egy vonalban van az állkapoccsal és a halántékkal

• Az állkapcsod vonala egyenletes és finom vonású, az állad akár hegyes is lehet

Az ovális és a szögletes arcformát azonban nem könnyű megkülönböztetni egymástól. Általában beválik, ha az ember ellenőrzi, hogy az arcvonala félkörhöz hasonlít-e. Ha igen, egyértelműen ovális arcformáról van szó! Ellenkező esetben szögletes arcformáról beszélünk. Görgess le, és számos, kizárólag ehhez az arcformához összegyűjtött ötletet találsz!

NŐK

A Liv Tyler elbűvölő arcformájához hasonló arcformával rendelkező hölgyek ösztönösen a nagyobb méretű, statement típusú modellekhez nyúlnak, hogy kiegyensúlyozzák az arc arányait. És igazuk van: a túlméretes napszemüveg egyértelműen kötelező darabnak számítanak!

Ami a keret formáját illeti, a legjobb a négyszögletes vagy a kerek formájú keret. A wayfarer trapéz alakú formája kiemeli viselőjét a tömegből, és vizuális szélesíti az arccsontot. Ha elég merész vagy, próbálkozhatsz az örök kedvenc aviator típusok valamelyikével. A trendi clubmaster vagy a macskaszem alakú keretek szépen kiemelik az arcvonaladat, és rendkívüli eleganciát kölcsönöznek a megjelenésednek! 

Sunglasses for your face shape rectangle faces women

FÉRFIAK

A férfiaknak szánt kollekciók gyakran jóval szegényesebbek, azonban ebben az esetben ez nem igaz! A négyszögletes keretek vagy a wraparound típusú, körben szegéllyel ellátott keret tökéletes választás egy alkalmi megjelenésre. A romantikusabb, színes lencsék és a velük kontrasztos merész, sötét vonalak még menőbb külső kölcsönöznek a viselőjüknek. A stílusosabb megjelenést kedvelő férfiaknak a kerek, félszegéllyel ellátott clubmasters keretet ajánljuk. Ha elegáns alkalmi öltözéket, netán öltönyt viselsz vele, mindenki megfordul utánad az utcán!

Általános szabály, hogy érdemes kerülni a keskeny kereteket, mert esetlenül mutatnak. A sötét színű, túlméretes modellek azonban láthatóan szélesebbé teszik a keskeny csontjaidat, és lenyűgöző megjelenést biztosítanak! 

Sunglasses for your face shape rectangle faces men

Elegáns, szexi, menő vagy bolondos – minden stílus megtalálja a hozzá illő, színes vagy hagyományos fekete kereteket. Próbáld fel őket virtuális szemüvegpróbánk segítségével! Próbáld fel magad, vagy kérd meg egy barátodat, hogy mondjon véleményt. Még mindig nem találtál megfelelőt? A jövő heti cikkünkben a kerek arcformához adunk tippeket. Hamarosan megint találkozunk!

Ivana

Az ügyfélszolgálat vezetője vagyok - egyike a legkorábbi eyerim csatlakozóknak. Manapság sokat blogolok, ahol ki tudom élni a kreativitásom és a szenvedélyem a fényképezésért és művészetekért. Franci bulldog mániás vagyok és minden máshoz ami Skandináviával van kapcsolatban.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Találd meg önmagad az eyerimmel: Egy gyors útmutató

Hogyan ne félj megmutatni a szenvedélyedet vagy az igaz énedet a világnak? Lehet, hogy nem is olyan nehéz! Tudj meg többet.

Segítség a valódi Ray-Ban napszemüvegek felismeréséhez

A Ray-Ban szemüvegek, amiket az eyerim webshopjában látsz eredetiek vagy hamisítványok? Ezt és ehhez hasonló dolgokat találhatsz, ha tovább olvasol.

Milyen napszemüveg talál az arcformájához - OVÁLIS ARC

Előfordult már, hogy hosszú órákat töltött azzal, hogy vajon melyik napszemüveg illik az arcformájához a legjobban? Az arcformájához illő napszemüveggel lenyűgöző megjelenést tudhat magáénak! Tudta, hogy könnyen meghatározhatja, hogy melyik napszemüveg illik leginkább az arcformájához? Ha nem, akkor ma szerencséje van! Tekintse meg heti útmutatónkat, amelyben elmagyarázzuk, hogy milyen arcformához milyen szemüveg talál. Ovális arcformájúak, figyelem!

VÉLEMÉNYEK