15.9.2017 7923 megtekintés 2 perc olvasás

Napszemüveg az arcformádhoz: SZÖGLETES ARCFORMA

Szia! Alig egy hete adtunk tanácsokat arról, hogyan választhatod ki a legmegfelelőbb és legstílusosabb napszemüveget az arcformádhoz. Reméljük, tanácsainkat néhányan alkalmazni is tudtátok. Nos, ha nem, akkor talán ma szerencséd van – ha szögletes arcforma néz vissza rád a tükörből!

De először lássuk, hogy az arcod valóban szögletes-e. Őszintén szólva, egyedül elég nehéz ezt megállapítani, de ha betartod a tanácsainkat, könnyű dolgod lesz! Olvasd el az alábbi rövid leírást, és ha a lista minden pontja egészen bizonyosan érvényes rád, akkor valószínűleg jó helyen jársz:

• Az arcod hosszúkás és vékony

• Az arc hossza egyértelműen meghaladja a szélességét

• Az arccsont többnyire egy vonalban van az állkapoccsal és a halántékkal

• Az állkapcsod vonala egyenletes és finom vonású, az állad akár hegyes is lehet

Az ovális és a szögletes arcformát azonban nem könnyű megkülönböztetni egymástól. Általában beválik, ha az ember ellenőrzi, hogy az arcvonala félkörhöz hasonlít-e. Ha igen, egyértelműen ovális arcformáról van szó! Ellenkező esetben szögletes arcformáról beszélünk. Görgess le, és számos, kizárólag ehhez az arcformához összegyűjtött ötletet találsz!

NŐK

A Liv Tyler elbűvölő arcformájához hasonló arcformával rendelkező hölgyek ösztönösen a nagyobb méretű, statement típusú modellekhez nyúlnak, hogy kiegyensúlyozzák az arc arányait. És igazuk van: a túlméretes napszemüveg egyértelműen kötelező darabnak számítanak!

Ami a keret formáját illeti, a legjobb a négyszögletes vagy a kerek formájú keret. A wayfarer trapéz alakú formája kiemeli viselőjét a tömegből, és vizuális szélesíti az arccsontot. Ha elég merész vagy, próbálkozhatsz az örök kedvenc aviator típusok valamelyikével. A trendi clubmaster vagy a macskaszem alakú keretek szépen kiemelik az arcvonaladat, és rendkívüli eleganciát kölcsönöznek a megjelenésednek! 

Sunglasses for your face shape rectangle faces women

FÉRFIAK

A férfiaknak szánt kollekciók gyakran jóval szegényesebbek, azonban ebben az esetben ez nem igaz! A négyszögletes keretek vagy a wraparound típusú, körben szegéllyel ellátott keret tökéletes választás egy alkalmi megjelenésre. A romantikusabb, színes lencsék és a velük kontrasztos merész, sötét vonalak még menőbb külső kölcsönöznek a viselőjüknek. A stílusosabb megjelenést kedvelő férfiaknak a kerek, félszegéllyel ellátott clubmasters keretet ajánljuk. Ha elegáns alkalmi öltözéket, netán öltönyt viselsz vele, mindenki megfordul utánad az utcán!

Általános szabály, hogy érdemes kerülni a keskeny kereteket, mert esetlenül mutatnak. A sötét színű, túlméretes modellek azonban láthatóan szélesebbé teszik a keskeny csontjaidat, és lenyűgöző megjelenést biztosítanak! 

Sunglasses for your face shape rectangle faces men

Elegáns, szexi, menő vagy bolondos – minden stílus megtalálja a hozzá illő, színes vagy hagyományos fekete kereteket. Próbáld fel őket virtuális szemüvegpróbánk segítségével! Próbáld fel magad, vagy kérd meg egy barátodat, hogy mondjon véleményt. Még mindig nem találtál megfelelőt? A jövő heti cikkünkben a kerek arcformához adunk tippeket. Hamarosan megint találkozunk!

Ivana

Az ügyfélszolgálat vezetője vagyok - egyike a legkorábbi eyerim csatlakozóknak. Manapság sokat blogolok, ahol ki tudom élni a kreativitásom és a szenvedélyem a fényképezésért és művészetekért. Franci bulldog mániás vagyok és minden máshoz ami Skandináviával van kapcsolatban.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
TOP 5: A 2017/2018-as téli szezon legjobb síszemüvegei

Tapasztalatától vagy költségvetésétől függően önre is vár egy remek síszemüveg. Alább láthatja a 2017/2018-as szezon 5 legjobb modelljét.

Luxottica Days - Autumn 2017

Tekintsd meg a Ray-Ban, az Oakley, a Dolce & Gabbana, a Persol és más márkák 2017-es őszi kollekcióját!

Karácsonyi ajándék kalauz: A legjobb stílus, ami adható

A karácsonyi vásárlás közepette elveszettnek érzed magad? Itt is vagyunk, hogy segítsünk.

VÉLEMÉNYEK