Előfordult már, hogy hosszú órákat töltött azzal, hogy vajon melyik napszemüveg illik az arcformájához a legjobban? Az arcformájához illő napszemüveggel lenyűgöző megjelenést tudhat magáénak! Tudta, hogy könnyen meghatározhatja, hogy melyik napszemüveg illik leginkább az arcformájához? Ha nem, akkor ma szerencséje van! Tekintse meg heti útmutatónkat, amelyben elmagyarázzuk, hogy milyen arcformához milyen szemüveg talál. Ovális arcformájúak, figyelem!

A stílusos megjelenés és az arcformához találó napszemüveg megtalálása érdekében először meg kell határoznia az arcformáját. Négy alapvető arcformát különböztetünk meg: ovális, szögletes, szív és kerek. A saját arcformájának meghatározásához nincs szükség vonalzóra: egyszerűen megbecsülheti az arcformát úgy, hogy megméri az ujjai közötti távolságot. Mivel a mai bejegyzés az ovális alakú arcokról szól, lássuk az ovális arcforma jellemzőit:

•  az arca hosszú és vékony

•  az álla valamivel keskenyebb a homlokánál

•  az arca az arccsontnál a legszélesebb

•  az áll vonala lekerekített, és nincsenek éles vonások

Nos? Ovális alakú az arca? Ha a válasz igen, olvasson tovább, és tudjon meg többet azokról a napszemüvegekről, amelyek tökéletesen illeszkednek az arcformájához. Lássuk, melyik napszemüveg talál a leginkább az ovális archoz. Különleges választékunk olyan napszemüvegeket tartalmaz, amelyek minden ovális arcot tökéletesen kiegészítenek, függetlenül attól, hogy a viselőjük nő vagy férfi.

NŐK

Szerencséjük van! Mi, többiek csak csendben irigykedhetünk. Az ovális alakú arcforma rendkívül jól jön a napszemüveg kiválasztásakor. Magabiztosan viselhet bármilyen stílust. Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy különféle színekkel, formákkal és szögekkel játszhat – szó szerint határtalan lehetőségei vannak. A retró cat-eye vagy a kerek formájú keretek jól kiegészítik az arccsontját. A klasszikus Ray-Ban Aviator vagy az Ray-Ban Erika mindig tökéletes választás. A téglalap vagy a divatos négyzet alakú keretek szépen kiegyensúlyozzák az arc függőleges vonalait. Ha a futurisztikus Dior, a játékos Fendi vagy az elegáns MiuMiu mellett dönt, garantáltan kitűnik a tömegből!

Perfect match for your face shape oval face sunglasses

FÉRFIAK

Szuper, megnyerte a genetikai főnyereményt! Garantáltan eltölt némi időt az eyerim weboldalán a tökéletes napszemüveg keresésével. Az ovális arc rendkívül előnyös, és határtalan lehetőségeket nyújt. Élvezze a kísérletezést! A túlméretezett és merész formák illenek a legjobban az arcához, mint amilyen az aviator is. Tekintse meg a Ray-Ban Aviator kínálatát, vagy az elegancia megtestesülését, a Persol-kollekciót: mindkettő tökéletes választás! A téglalap alakú keretek ugyanakkor szépen kiegyensúlyozzák az arc arányait. Ha sokat sportol, válassza az Oakley nagyon szép téglalap alakú, bármilyen sporttevékenységhez használható napszemüvegeit. Végül pedig ne felejtsen el bátran eljátszani a textúrákkal, hogy a napszemüveg a lehető legjobban megfeleljen személyes stílusának. A Dior vagy Marc Jacobs dizájnerszemüvegeket is bátran viselheti.

Az eyerim eszköze segítségével virtuálisan felpróbálhatja a kiválasztott napszemüvegeket. Próbálja ki saját magán, vagy kérje ki egy barátja véleményét. Tekintse meg az ovális alakú archoz való napszemüvegeink teljes választékát. Ha nem a tökéletes alakú arccal rendelkezők csoportjába tartozik, akik különösebb fejtörés nélkül választhatnak maguknak napszemüveget, ne essen kétségbe! Rengeteg stílust viselhet. Maradjon velünk: a következő héten a kedvenc arcformánkhoz, a szív alakú archoz adunk tanácsokat!