9.4.2020 6918 megtekintés 3 perc olvasás

2020 KOLLEKCIÓ: Az szezon legújabb trendjei

A 2020-as év már teljes lendülettel itt van, így vessünk egy pillantást a legújabb trendekre. Készülj fel minden idők kedvenc szemüvegeire, túlméretezett keretekre és még sok másra. A stílus nem számít, itt mindenki megtalálja a számára TÖKÉLETES szemüveget.

ÖRÖK AVIÁTOR

Az Aviátor sosem megy ki a divatból. Ez az év sem kivétel. A kifutókat elárasztották a klasszikus napszemüvegek, akárcsak ezek a Carrera vagy polarizált Polaroidok. Ha szeretnél ízléses maradni, sosem nyúlhatsz mellé egy Ray Ban Aviátorral.

 Az szezon legújabb trendjei 2020 - Az örök Ray Ban Aviator napszemüvegek, eyerim blog

MERÉSZ ÉS GRAFIKUS KERETEK

Fedezd fel szemüvegeket, melyek minden bizonnyal felhívják mindenki figyelmét. Az Arnette sárga árnyalatai Post Malone együttműködésével egyszerűen csodálatos. Vagy szerelembe eshetsz a Versace kissé extravagáns szemüvegeivel.

 Az szezon legújabb trendjei 2020 - Merész keretes Versace napszemüvegek, eyerim blog

CUKORKA SZÍNŰ LENCSÉK

Tedd szebbé a napod cukorka színekkel, például ezeket az édes Polaroid napszemüvegek nem hagyhatod ki. Azoknak, akik szeretik a különleges kereteket a Ray Ban Hexagonal árnyalatai remek választás lehet. Ne felejtsük el megemlíteni a minimalista Komono napszemüvegeket lila lencsékkel.

 Az szezon legújabb trendjei 2020 - Cukorka színű lencsék, Ray Ban Hexagonal napszemüvegek, eyerim blog

NAGYI SZEMÜVEGEK

Végül itt a túlméretezett keretek, mint például a Ray Ban Square a legutóbbi 2020-as tavaszi/nyári kollekcióból! Válassz egy modellt melyet a nagyid is viselhetett és érezd át a retro hangulatot - nézd meg ezeket kifinomult Dolce & Gabbana napszemüvegeket. Vagy adj egy esélyt a túlméretezett és egyszerű Max Mara dioptriás kereteknek.

 Az szezon legújabb trendjei 2020 - Nagyi szemüvegek, Max Mara dioptriás szemüvegek, eyerim blog

A 2020-as év összes nagy szemüveg trendje elérhető az eyerim webshopján - Aviátorok, nagyi szemüvegek, cukorka színű szemüvegek és sok más - nálunk mind megtalálod. Hozd ki a legtöbbet magadból ezekkel az új napszemüvegekkel és készülj fel arra, hogy urald a világot.

Andrea

Egyike vagyok a társalapítóknak. Erősségem a tartalomkészítés és közösségi média. Perverzül vonzódom a flamingókhoz és az utazáshoz. A legtöbb kreatív ötletem hosszú-hosszú hegyi vándorlások után születik és rajongok a művészetekért és fényképezésért.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Az online szemüvegvásárlás előnyei

Azt gondolod, hogy túl sok bonyodalommal jár az online szemüvegvásárlás? Nem értünk vele egyet. És talán már te sem fogsz. Olvass tovább.

eyerim collection: Az új kedvenc szemüvegeid

Az eyerim elkészült az új minőségi és megfizethető szemüveg-kollekciójával. Az eyerim collection megérkezett, szóval nézzük is meg, hogy miről van szó.

5 ok, amiért az interneten kellene dioptriás szemüveget vásárolni

Lehet, hogy kétségeid vannak az online szemüveg vásárlással kapcsolatban, de legalább olvasd el a következő 5 okot. Hátha meggyőzünk téged.

VÉLEMÉNYEK