24.7.2018 4138 megtekintés 2 perc olvasás

Micsoda ez az EYESHAKER? 3 ok, hogy miért szerezz magadnak egyet!

Mindannyian halálosan imádjuk a szemüvegeket, de nem igazán szeretjük naponta tiszogatni őket - hiszen a mindennapos smink, a verejték és az egyéb szennyeződések mindannyian kárt okozhatnak. Te is úgy vagy ezzel, mint mi? Van egy elképesztő megoldásunk számodra: az EYESHAKER! Az EYESHAKER egy menő, villámgyors szemüvegtisztító eszköz, amit egyszerűen imádunk!

Igen, igen, minden szép és jó, de miért bajlódnál vele? Nos, csak most, csak neked elmondjuk azt a 3 okot, amiért imádjuk az EYESHAKER-t:

1. EYESHAKER (szinte) bármilyen szemüveg megtisztítására alkalmas

EYESHAKER mind a lencsét, mind a keretet tisztává varázsolja, míg a szokásos szemüvegtisztító kendők csak a lencséket tisztítják meg. Az egész keret tisztántartása segít megőrizni az eredeti színeket, és a zsanérok sem úgy fognak öregedni. Röviden, tömören: a szemüveged hosszabb ideig lesz újszerű és csodás. A rázás pedig teljesen biztonságos - nincs karcolás vagy elmosódás.

EYESHAKER July Giveaway EYESHAKER July Giveaway

2. Az EYESHAKER egy igazi családi vállalkozás

Két testvér alapította, akik szenvedélyesen szeretik a szemüvegeket: az egyikük szemész és szemüveg tervező, a másikuk profi sportoló. A dizájn, a divat és a szemüvegek iránti közös rajongás volt az, ami elindította a testvéreket azon az úton, ami egy tökéletes és hatékony szemüvegtisztító megoldáshoz vezetett a lelkes szemüvegviselők legnagyobb örömére. És ráadásul mindketten fess fiatalemberek, ami meg mindig bónusz, nemde?

3. Az EYESHAKER használata hihetetlenül egyszerű és hatékony

A EYESHAKER az egyszerű kezelhetőségről és hibátlan kivitelezésről ismeretes - ami az EYESHAKER használata során azonnal tapasztalható. A EYESHAKER weboldala szerint mindössze 4 egyszerű lépés szükséges ahhoz, hogy a kedvenc napszemüveged, dioptriás szemüveged vagy sportszemüveged ragyogóvá váljon.

EYESHAKER July Giveaway

- Töltsd félig az EYESHAKER-t langyos vízzel, és adj hozzá két cseppet a tisztító oldatból
- Helyezd bele a szemüveget és rázd körülbelül 15 másodpercig
- Öblítsd le alaposan tiszta vízzel
- Szárítsd meg a szemüveget az EYESHAKER mikroszálas kendőjével
- És voilà, a kedvenc szemüveged tisztább, mint új korában!

Most lehetőséged van egy EYESHAKER megnyerésére! Egy nagyszerű EYESHAKER nyereményjáték zajlik a honlapunkon. Mindössze annyit kell tenned, hogy rendelj BÁRMILYEN szemüveget és a vásárlás értékétől függetlenül részt vehetsz a játékban! A nyereményjáték július végéig tart, siess, nehogy lemaradj - az idő csak úgy repül manapság.

Ha mi nem tudtunk meggyőzni a 3 érvünkkel az EYESHAKER-ről, olvasd el a sokkal részletesebb GYIK részt az EYESHAKER weboldalán. Fogadni mernénk, hogy nem tudod majd megállni, hogy ne vegyél egyet AZONNAL. Higgy nekünk, nem fogod megbánni.

Branislav

Az eyerim társalapítója vagyok - minden ami brandinghez és UX-hez kapcsolódik, az én napi asztalom. Szeretem a sportot és filozófát kombinálni - mindig van egy-két könyv az asztalomon közel az edzőtermi belépőmhöz. Utálom a galambokat és a szemüveget. Pedig az orvos azt mondta, viselnem kéne.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Valentin-napi ajándékkatalógus - ajándékozzon felejthetetlent

Ünnepelje szerelmét egy tökéletes, maradandó ajándékkal! Válasszon napszemüveget vagy dioptriás szemüveget Valentin-napi ajándékkatalógusunkból, és adjon neki felejthetetlen ajándékot.

Valentin Nap: Légy önmagad

Légy magabiztos. Légy szexi. Légy ÖNMAGAD.

Hogyan válasszon síszemüveget

Napos vagy ködös, csodálatosan tiszta, vagy barátságtalan időjárás: a síszemüveg létfontosságú kiegészítő a szeme védelméhez a lejtőkön. Hogyan válassza ki a megfelelőt?

VÉLEMÉNYEK