A nyár már a nyakunkon van és visszatértünk a pimasz kis eyerim insider cikksorozatunk második részével. Ne izguljatok, ha lemaradtatok volna az első részről, itt megleshetitek mielőtt belevetnétek magatokat ennek az olvasásába.

Ezúttal csak egy részlegbe tekintünk be- a kreatív irodába. Az összes hihetetlenül profi és ötletgazdag eyerimnál dolgozó ember közül, ez az iroda van tele a legőrültebb, legkreatívabb ötletekkel. Bárki, a nap bármely szakaszában betérhet ide, hogy egy jót nevessen!

Nem lenne a cikknek igazi eyerimes spiritusza anélkül, hogy ne adnék a kollégáimnak egy becsületes kihívást – ugyanis nem lenne annyira szaftos, mint amilyennek remélem. Így természetesen úgy döntöttem, hogy összekeverem az előző kérdéseket. Higgyetek nekem srácok, nincs semmi, amit jobban lehet élvezni, mint nézni, ahogy a munkatársaid reménytelenül hümmögnek. Tartsatok velem, ismerjétek meg a kreatív arcokat!

Chester, az “iroda főnöke”

eyerim irodai túra: kreatív iroda, Chester a nagyfőnök

Az eyerim insider új részét mindenképpen az iroda legfontosabb tagjával akartam kezdeni. Ismerjétek meg Chester-t, a legaranyosabb, legjátékosabb irodavezetőnket. A munkaköri leírása az egyik legbonyolultabb, ezért nem is mennék bele, de bízzatok bennem – annyira el tud fáradni néha, hogy a nap folyamán többször is a földön kell szunyókálnia. Az eyerim irodája az abszolút kedvenc helye, köszönhetően azoknak az embereknek, akik mindig szívesen adnak neki valamit, amikor reggeliznek, ebédelnek vagy nasiznak. Annak ellenére is, hogy néha olyan szégyenteljes dolgokkal akarják átverni, mint a jégsaláta, a rukkola vagy a sárgarépa. Hahó, ő nem egy nyúl, emberek! Tudja, hogy mit akar. Mondjuk, ha azt vesszük az egyik dolog, amit senki sem tud róla, az az, hogy két barátnője van az épületben, és nem igazán tudja, melyiket kedveli jobban. Ouch.

Andrea, a “kalandokat halmozó”

eyerim irodai túra: kreatív iroda, Andrea a kreatív igazgató fekete Max&Co napszemüveget viselve

Esetleg az "eyerim társalapító", a "kreatív igazgató", az "influencer", a "Chester sárkány anyja". Andrea szó szerint bármelyik két szót is kiválaszthatta volna magának, hogy jellemezze magát, de azokat választotta, amikhez a legszorosabb kapcsolat fűzi, és én, mindazokkal együtt, akik ismerik, tudják is, hogy miért. Andrea, mint ahogy fentebb már említettem, a négy szent eyerim alkotó egyike - a testvérével (nem a férjével, srácok) Martinnal és barátaikkal Brano-val és Yass-sal együtt. Az eyerimben minden kreatív dolog igazgatójaként működik, a kampányoktól és a közösségi média menedzseléstől kezdve az influencerekkel való együttműködésen át a fotózásokig. Szeret az eyerimnél dolgozni, mert részben az övé is; mert ő és három barátja tették le az alapköveit, és dolgoztak rengeteget azért, hogy egy nap az eyerim hatalmassá nőhesse ki magát. Egyszerűen élvezi az eyerim növekedésének folyamatát. Andrea nem csak profi munkát végez, hanem influencer is: több ezer instagram követője van, és egyike Szlovákia legsikeresebb nőinek a szlovákiai Forbes szerint! Lesd meg az Instagram fiókját, és ámulj – tele van gyönyörű fotókkal a világ minden tájáról. Csak remélni tudjuk, hogy egyik nap nem fog eltévedni az úton, ugyanis nem tudja megkülönböztetni a jobb oldalt a bal oldaltól.

Patrik, a “feledékeny hegyimádó”

eyerim office tour, kreativt kontor, Patrik fotografen og videografen

Patrik egy különleges személyiség! Egy őrült tehetség, kalandos fotós, aki folyamatosan utazik a világban. Ő gondoskodik mindenről, ami az eyerim látványvilágával kapcsolatos – a fotózásokról és a fantasztikus videókról. Patrik imádja azt a fiatalos csapatot az eyerimnél, amely tele van ötletekkel és ambíciókkal; a csapatot, amely ellentétben másokkal, akikkel valaha együtt dolgozott, nem fél a dolgokat másképp és félelem nélkül csinálni. Az egyik dolog, amit senki sem tud róla, az, hogy szalonnát eszik lefekvés előtt. Miért? Egyszerűen megmagyarázta: "Azt hiszem, jobban gondolkodom tőle álmomban." Nos, próbáljuk ki ezt mindannyian ma éjszaka, oké? Mint azt láthatod, Patrik nem csak profi fotós, akinek képességei irigylésre méltóak; mindeközben egy régimódi, nyugis fickó, aki szereti az életét minden apró részletével együtt. Ha annyira kedvelitek Patrikot, mint mi, akkor feltétlenül követnetek kell őt a világ körül az őrült instagramján keresztül.

Branislav, az “esztétika szerelmese”

eyerim irodai túra: kreatív iroda, Branislav a márkamenedzser indigó színű 35/139 Tokyo Bekko 2 napszemüveget viselve

Ez a 27 éves tetoválás és egyszerűség kedvelő fickó az utolsó a be nem mutatott alapítóink közül. Ő a tartalom mögött álló koponya, konkrétan ő az UX- és a márka guru – ő hozza létre az eyerim arculatát, irányelveit és ő alkalmazza az arculatot a weboldalon, valamint az összes kommunikációval kapcsolatos dolgot és az e-maileket is ő kezeli. Mindemellett figyelemmel kíséri az UX (Felhasználói Élmény) részt – azt a benyomást, amit az ügyfél tapasztal a weboldallal kapcsolatban és úgy összességében az egész eyerim élményt. Branislav egy rendkívül aprólékos pasi, emiatt mindennek szinkronban kell lennie egymással! Az összes fotózási csodáért ő a felelős, és közvetlenül ezután ő felügyeli a képeket, hogy vajon megfelelőek-e vagy sem az eyerim számára. Hasonló ok miatt szeret az eyerimnél dolgozni, mint a legtöbb ember, aki itt dolgozik - a szorgalmas emberek miatt, akik megajándékozzák az eyerimet a szeretetükkel és felhúzzák az eyerimet a csúcsra; a fiatalos funky szellem miatt; a gyors gyarapodás és növekedés miatt. Az esztétika iránt érzett mélységes szerelme a tinédzser éveihez kapcsolódik, amikor a betűtípusok megszállottjává vált és létre is hozta sajátjait. Egy dolog, amit nem mindenki tudhat róla? Egy egész csirkét, egy hamburgert és egy nagy tortát fogyasztott el egyszer egészben. Ki néz ki vagánynak most? Nézd meg az instagram fiókját, ha további titkokra szomjazol.

Patricia, a “szarkasztikusan gondolkodó”

eyerim irodai túra: kreatív iroda, Patrícia a reklámszövegíró

Ez volnék én – eme cikkek narrátora. Sajnos, nem tudtam interjút készíteni magammal, majd írni egy elfogult, dicsőítő szöveget arról, hogy milyen csodálatos vagyok. Szóval inkább megkértem Branislav-ot, ő hencegett az egész csirke megevésével feljebb és többek között ő a főnököm is, aki a velem készített interjú után ezt írta: "Patricia a mi reklámszövegírónk. Ez azt jelenti, hogy ő kezeli az összes szöveget a weboldalunkon, a blogunkon, az e-mailjeinken vagy a kampányainkban. Ő készíti ezt a szöveget is, amit épp most olvasol. (Még szép, hogy én csinálom.) Más szóval - ő ad nyelvet és karaktert az olyan dolgoknak, amelyek egyébként unalmasak lennének, vagy bonyolítanák az életed. Szereti azt, hogy mennyire bátor az eyerim, az őrült lelkét, és hogy esélyt ad azoknak, akik nem rendelkeznek sok tapasztalattal, de céltudatosak. Mindezek mellett Patricia nem emlékszik a szorzótáblára, ő a legnagyobb Anna Wintour-rajongó és egy elszánt feminista. Ha nem találnád az íróasztala mögött miközben ír, akkor biztosan megtalálhatod a közelben, amit Chester-rel játszik." Kösz, főnök. Ez volnék én dióhéjban, azt hiszem. És mellékesen itt van az egészen inaktív instagram fiókom.

Jan, az “örök fiatal”

eyerim irodai túra: kreatív iroda, Ján a designer

Ez az aranyos és örökké fiatal megjelenésű arc a tervezőnk – (nyilvánvalóan) ő tervezi és gondolja át az eyerim bannereket, hírleveleket, utalványokat és alapvetően mindent, amit a honlapunkon és a blogunkon láthattok. Egyébként egy aranyos figura, nagyon felelősségteljes és barátságos ember, aki szereti a "szuper" csapatot, a barátságos légkört és a személyes kibontakozáshoz szükséges teret az eyerimnél. Mindamellett, hogy egy hihetetlenül tehetséges táncos és elkötelezett kutyaimádó, mindent megszagol fogyasztás előtt, különösen a tejtermékeket (ez minden bizonnyal a kutyákért való rajongásából adódik). Ha nem bánnád jobban megismerni őt, akkor feltétlenül kövesd be instán. Nem fogod megbánni! Nem véletlenül ő az Arany Árja gyermekünk.

Daniel, a “kifejező megszállott”

eyerim irodai túra: kreatív iroda, Daniel a kapcsolattartó & marketing guru kerek Ray-Ban napszemüvegeket viselve

Ez a 24 éves srác az eyerim örömbombája, minden reggeli napfény sugara, az érzékeny és a mély irodai gondolkodó. Ő teremt, ő viccel, ő szeret, és ami a legfontosabb – dolgozik is. Ő egy csodálatos marketinghős. Daniel Andrea-val készíti a kampányokat; ő dolgozik az elsődleges marketing felhőnkkel az Exponea-val; ő hozza létre a hírlevelünket és a hirdetéseinket. Daniel gondoskodik a partnereinkkel való kommunikációról és a kreatív partnerkapcsolatokról, és nagyon jól csinálja! Amikor megkérdeztem, hogy mit szeret a leginkább az eyerimes munkában azt kiabálta, hogy: "A CSAPATOT" és "A pozitív energiák és a hihetetlen elképzelések terjesztését". Igen, ilyen a mi Daniel-ünk, és ezért imádja mindenki. Ezt te is megteheted, csak kövesd be itt! Majdnem elfelejtettem a legfontosabb tényt róla: annak ellenére, hogy már 24 éves még mindig van 2 tejfoga. Mennyire durva!

Új tagokat keresünk a csapatunkba! Ha érdekelne az együttműködés velünk, és szeretnéd látni magad ebben a sorozatban az év folyamán, olvasd el ezt a cikket, és tudasd velünk! Sokat szórakozunk és támogatjuk egymást az utunk során - a csúcsra.

Ez volna mára, srácok. Épp most ismertétek meg egy újabb iszonyúan fontos részét a csapatnak! Az eyerim minden tagja, aki nem fél kifejezni a szenvedélyét, ötleteit és szeret viccelődni egy kicsit, egy nagyon elismerő és gondoskodó háztartás tagja – az eyerim családé.

Ne aggódj, havonta növekszünk, maradj velünk a következő epizódig!