27.5.2020 1378 megtekintés 2 perc olvasás

eyerim collection vs designer márkák

Már bemutattuk neked az eyerim collection-t - minőségi és megfizethető dioptriás szemüvegek kollekciója. Az eyerim úgy gondolja, hogy a dioptriás szemüvegek, főleg mivel egészségügyi eszközök, mindenki számára elérhetőek kell, hogy legyenek. Ezért készítettünk egy listát a népszerű márkák különböző kereteinek alternatíváiról.

eyerim collection - model LUCKY

eyerim collection kerek szemüvegek, model LUCKY 1, eyerim blog

A LUCKY model az eyerim collection egyik legújabb modellje. A minimalista és ultrakönnyű acetát egyaránt megfelel nőknek és férfiaknak. Ez a keret négy különböző pasztell színben elérhető és ezek a dioptriás szemüvegek már 20 990 forinttól kaphatóak + lencsék az árban.

Hasonló modellek

kerek dioptriás szemüvegek Polo Ralph Lauren, Polaroid, BOSS by Hugo Boss, eyerim blog

eyerim collection - model ANDREA

eyerim collection cat eye dioptriás szemüvegek, model ANDREA 1, eyerim blog

A teljes keretes ANDREA model az egyik legkeresettebb dioptriás szemüveg az eyerim collection modellek közül és az egész webshopon is. A divatos oversized keret a legtöbb arctípushoz remekül passzol és már 17 990 forinttól elérhető (igen, a lencsék itt is az árban) és hipoallergén.

Hasonló modellek

cat eye dioptriás szemüvegek Dolce & Gabbana, Moschino, Max Mara, eyerim blog

eyerim collection - model MARTIN

eyerim collection kerek dioptriás szemüvegek, model MARTIN 4, eyerim blog

Az utolsó szemüveg melyet összehasonlítunk a MARTIN model - mely az eyerim alapítójáról, Martin Zahuranec-ről van elnevezve. Ezek a szemüvegek műanyagból készülnek így nagyon rugalmasak és könnyűek. A Martin modell az eyerim collection-ből fekete színben is kapható és 20 990 forinttól elérhető (ugye említenünk sem kell, hogy a lencsék az árban?)

Hasonló modellek

kerek dioptriás szemüvegek Polo Ralph Lauren, Emporio Armani, Ray Ban, eyerim blog

Végül csak rajtad múlik, hogy melyiket választod. Azonban ha valami újat akarsz kipróbálni és szeretnéd bővíteni a szemüveggyűjteményed akkor adj egy esélyt az eyerim collection-ek. Hiszen egy designer szemüveg árából akár három különböző szemüveget is vásárolhatsz a mi márkánkból. Szemüvegek széles választéka, kiváló minőségű anyagok és lencsék, melyeket ingyen adunk a kerethez és lehetőség van azok még jobbá tételére is pl. polarizációval, kékfény szűrővel és sok egyébbel. A legújabb hírünk, hogy a progresszív (vagy multifokális) lencsék minden eyerim collection modellhez elérhetőek - korrigálja a távollátást és rövidlátást is egy szemüvegben. Elősegíti az éleslátást minden távolságban.

Végül, de nem utolsó sorban. Tudtad, hogy ha nem tetszik a szemüveg akkor 30 napon belül visszaküldheted? És a legjobb dolog? A teljes árat visszafizetjük. A teljes árat, tényleg. Nem csak a keret, hanem a lencsék értékét is - ami a más márkák esetében nem érvényes. A keret + lencsék értékének teljes visszatérítése csak az eyerim collection esetében érvényes.

Ha további kérdéseid adódtak az eyerim collection kapcsán, kattints ide és tudd meg az egyszerűsített magyarázatból, hogy mi is az az eyerim collection és miért ilyen olcsók ezek a szemüvegek. Amennyiben bizonytalan vagy a dioptriás szemüveg online vásárlásában, olvasd el ezt a cikket és minden kétséged elmúlik.

*Sajnos ahogy azt oldalunkon is feltüntettük, bizonyos termékek elfogytak a megnövekedett kereslet miatt. Ez a készlethiány előfordulhat, hogy csak átmeneti és remélhetőleg, még tudunk majd rendelni a termékekből a beszállítóinktól a jövőben. Abban az esetben, ha már nem kerülnek gyártásba, a gyártók egy új, hasonló kollekciót fognak bemutatni.
**Oldalunkon rendszeresen frissítjük, naponta legalább egyszer. Ezek az automatikus frissítések változást okozhatnak a portfóliónkban, a termékek elérhetőségében és árában egyaránt. Mindemellett az árainkat rengeteg körülmény befolyásolja, például a termék beszerzési ára, konkurensek, valamint az egyes beszállítóink által megszabott követelmények és feltételek.

Andrea

Egyike vagyok a társalapítóknak. Erősségem a tartalomkészítés és közösségi média. Perverzül vonzódom a flamingókhoz és az utazáshoz. A legtöbb kreatív ötletem hosszú-hosszú hegyi vándorlások után születik és rajongok a művészetekért és fényképezésért.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Movember: Szemüvegek bajszokkal

Arra készül, hogy lazítson egyet jól ápolt bajusza kíséretében? Ne feledjen hozzá beszerezni egy tökéletesen illeszkedő szemüveget!

SEE IT IN PRIZM: 2019-ES OAKLEY KOLLEKCIÓ

A zseniális sportszemüvegeket gyártó Oakley elkészítette a legújabb napszemüveg-kollekcióját. A modelleknek három típusa van - azért, hogy lásd a láthatatlant, a lehetőségeket és a játékosságot.

A Varázstükör a valóságban: Influencerek véleménye

Tényleg működik a Varázstükör? Pontosan tükrözi a valóságot? Olvasd el, hogy mit mondanak erről a kedvenc influencereink.

VÉLEMÉNYEK