29.3.2020 7396 megtekintés

eyerim collection: Az új kedvenc szemüvegeid

Az eyerim úgy gondolja, hogy a dioptriás szemüvegek - mivel azért mégis csak gyógyászati segédeszközökről van szó - mindenki számára elérhetőnek kellene lenniük. Ez az életfilozófia áll az eyerim collection hátterében. Egyszerűen, csak láss.

KIK

Már az eyerim történetének kezdete óta az eyerim négy alapítójának számos célja volt és ezek egyike volt ez - , hogy egy olyan ötlettel álljanak elő, amely lehetővé teszi azt, hogy a Ray-Ban szemüvegekhez hasonló szemüvegeket tudjanak készíteni és egy kicsivel barátságosabb árcédulát ragasszanak rá. Több mint négy év kemény munkája, a megfelelő emberek megtalálása és meggyőzése, valamint a legerősebb álomcsapat megalapítása után ez végre valóra vált, 2019. szeptember 19-én pedig piacra dobták.

eyerim collection: Dioptriás szemüvegek mindenki számára eyerim collection: Dioptriás szemüvegek 49 Ft-tól eyerim collection: Dioptriás szemüvegek minőségi lencsékkel eyerim collection: A lencséket tartalmazza a dioptriás szemüveg ára

MIÉRT

Ahogy azt az előbb már említettük, az eyerim collection szemüvegeinek filozófiája egyszerű: mindenki megérdemli azt, hogy jól lásson. Elvégre legyünk őszinték egy pillanatra: a dioptriás szemüvegek borzasztóan drágák tudnak lenni, különösen akkor, ha szeretnél nagyon jó és minőségi lencséket. Nem egyszerű feladat olyan dioptriás szemüveget találni, ami minden szempontból tökéletes, és higgy nekünk, mi ezzel pontosan tisztában vagyunk.

eyerim collection: Szemüvegek mindenkinek

eyerim collection LUCKY

Nos, elérkeztünk ahhoz a szaftos részhez, amelyre valójában kíváncsi lehetsz. Most egy kicsit jobban szeretnénk bemutatni az új eyerim collection-t, mert a szemüvegek egyszerűen:

nélkülözhetetlenek.

A keretek mindennek megfelelnek, amire egy szemüvegben szükséged lehet. Készülhetnek acetátból, műanyagból, rozsdamentes acélból, titániumból, Ultem-ből vagy TR90 anyagból, a keretek tömege, rugalmassága és strapabírósága pedig ezeknek megfelelően változik. Csak a te igényeiden múlik az, hogy melyiket választod. 

eyerim collection: Dioptriás szemüvegek mindenki számára eyerim collection: Dioptriás szemüvegek 49 Ft-tól eyerim collection: Dioptriás szemüvegek minőségi lencsékkel eyerim collection: A lencséket tartalmazza a dioptriás szemüveg ára  eyerim collection: Dioptriás szemüvegek mindenki számára eyerim collection: Dioptriás szemüvegek 49 Ft-tól eyerim collection: Dioptriás szemüvegek minőségi lencsékkel eyerim collection: A lencséket tartalmazza a dioptriás szemüveg ára

És, hűha, ne feledkezzünk meg a lencsékről sem! A lencsék tutira a legjobb részei ezeknek a dioptriás szemüvegeknek (az árukat, a személyességüket, a menő kereteket és a mögöttük álló gondolatot leszámítva persze). Minden lencse Hard Multi Xtra technológiával készült és a felsőkategóriás lencsék tulajdonságaival rendelkeznek, megigérjük neked, hogy nagyon boldog leszel az új eyerim collection szemüvegeddel. 

megfizethető.

Pacifisták vagyunk, egy dolgot a kezdetek kezdete óta tudtunk - a dioptriás szemüvegek árait drasztikusan le akartuk verni. És ez lett az eredmény:

• Az alacsony árak tényleg alacsonyak. Csak válaszd ki a keretet, amelyik tetszik és végeztél is a költekezéssel. Az árak ráadásul 49 Ft-tól kezdődnek!
• A lencsékért való fizetés annyira 2018! Amikor dioptriás szemüveget rendelsz az eyerim collection-ből a lencséket már tartalmazza az ár.
• Ha valamilyen csodálatos szűrővel egészítenéd ki a szemüvegedet, mint például a kék fény elleni védelem, akkor az extrát megvásárolhatod. De még így is olcsóbban, mint amennyit amúgy kellene költened egy szemüvegre.

Mostmár érted, hogy mire céloztunk a megfizethetőséggel? Tudjuk, szinte hihetetlennek hangzik.

eyerim collection LUCID

személyes.❤️

Amikor megnézed az eyerim collection-t az eyerim weboldalán, akkor észreveheted, hogy a minden dioptriás szemüvegnek van egy egyedi neve. És, hogy mit jelentenek a nevek?eyerim collection: Dioptriás szemüvegek mindenki számára eyerim collection: Dioptriás szemüvegek 49 Ft-tól eyerim collection: Dioptriás szemüvegek minőségi lencsékkel eyerim collection: A lencséket tartalmazza a dioptriás szemüveg ára

A nevek az eyerim magját jelképezik, a nevek mi vagyunk. 31 szemüvegmodell van, kezdve a Johny, Ali, Yass és Rade nevekkel, az Andrea, Martin és Jake neveken keresztü a Bran, Patricia, Dan, Mon és Tom szemüvegekig. És ez folytatódik tovább az eyerim mind az 50 dolgozójáig. Te melyik nevet szeretnéd?

biztonságos.

Biztonságos és kényelmes, ilyen az eyerim collection szemüvegeit megvásárolni az eyerim honlapján. Mert...

eyerim collection: Dioptriás szemüvegek mindenki számára eyerim collection: Dioptriás szemüvegek 49 Ft-tól eyerim collection: Dioptriás szemüvegek minőségi lencsékkel eyerim collection: A lencséket tartalmazza a dioptriás szemüveg ára  eyerim collection: Dioptriás szemüvegek mindenki számára eyerim collection: Dioptriás szemüvegek 49 Ft-tól eyerim collection: Dioptriás szemüvegek minőségi lencsékkel eyerim collection: A lencséket tartalmazza a dioptriás szemüveg ára

tényleg bárhonnan megrendelheted az új dioptriás szemüvegedet! Utazás, főzés, edzés (biztonsági okokból ezt nem ajánljuk), forró, kényelmes és nagyon-őszi fürdőkádban ülés, vagy netflix-and-chillezés közben is. Válassz ki egy tevékenységet és fogadunk, hogy képes leszel rendelni az eyerimről közben.
… a dioptriás szemüvegek elrendezése érthető és rendezett. Igen, így van. 
… az új rendelési felület annyira egyszerű, hogy akár több időt is akarhatnál tölteni vele, de egyszerűen nem kell. Természetesen ez csak rajtad áll, te választod ki a hobbijaidat.
...ha nem tetszik a szemüveg, amikor megérkezik, akkor a következő 30 napban visszaküldheted. És, hogy mi a legjobb benne? Visszatérítjük neked a teljes összeget. A teljes összeget, tényleg. A lencsékkel meg mindennel együtt.

Nos, itt is van- az eyerim hosszú távú céljainak egyike megvalósult és ennek most te is élvezheted a gyümölcsét. Csak neked készült. Ha több kérdésed lenne az eyerim collection-nel kapcsolatban, akkor kattints ide, ahol egy leegyszerűsített magyarázatot láthatsz az eyerim collection-ről és arról, hogy miért olyan olcsóak ezek a szemüvegek. És, ha esetleg kényelmetlenül érzed magad az online szemüvegvásárlás miatt, akkor olvasd el ezt a cikket és minden jobb lesz. Csak élvezd, okés? Te vagy az oka annak, hogy az eyerim collection létezik. Neked köszönhetjük.

Martin

Mindig is arra vágytam, hogy minél több helyre eljuthassak, és minél több emberrel, kultúrával és ízléssel találkozhassak. Az eyerim megalapítása ezt megnehezítette, úgyhogy mostanában rengeteget olvasok. Nemrégiben megmásztam a Kilimandzsárót, a következő csúcs pedig az Aconcangua lesz. Az eyerimmel még magasabbra szeretnék törni.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
4 dolog amit tudnod kell, mielőtt visszaküldöd a rendelésed

Mielőtt úgy döntesz, hogy visszaküldöd a rendelésed, arra kérünk, hogy olvasd el az alábbi 4 tippet amivel időt takaríthatsz meg.

Napszemüvegek, nem csak nyárra: Polarizált napszemüvegek

A nyár már teljes lendülettel itt van és a napszemüveg szezonnak még messze sincs vége. Tedd ezt a szezont még jobbá és szerezz be egy polarizált napszemüveget.

Bloggerek Kalauza A Napszemüvegekhez: 2018 Téli Trendjei

Nehéznek találjátok a divatos darabok kiválasztását az idei télen? Ne aggódjatok! A bloggereink visszatértek.

VÉLEMÉNYEK