22.8.2018 6117 megtekintés 2 perc olvasás

A Legjobb Nyári Napszemüvegek: Christopher Cloos

Tombol a nyár és még mindig nem szereztétek be azt a napszemüveget, ami tökéletes volna számotokra? Van egy nagyszerű ötletünk: az újonnan megkedvelt márkánk, a Christopher Cloos. Ez a skandináv szemüvegmárka az elegáns, időtlen kivitelezésével hamar az egyik kedvencünkké vált. Nézzétek meg, lehet ez lesz az, amire mindig is vágytatok.

Christopher Cloos Napszemüvegek: Hogyan is kezdődött

Hottest Summer Brand: Christopher Cloos Round Sunglasses

A történet két jó barát vakációjával kezdődik, amint napoznak Franciaország déli részén. Eszpresszót, pezsgőt és esetenként bourbon whisky-t isznak - de csak a legjobb minőséget és természetesen csak jéggel. 

Egy szép napon, teljesen véletlenül, megismertek egy elbűvölő férfit egy Paloma Beach-i klubban. Ez a férfi, aki eredetileg Monaco-ból származik, felkeltette az érdeklődésüket az eleganciájával és a klasszikus vintage szemüvegekhez fűződő kivételes érzékével. Mind a kinézete, mind a személyisége tökéletesen illett a gyönyörű strandokhoz és a Cote d’Azur ragyogó hangulatához.

A férfi mesélt nekik az életfelfogásáról, arról ahogyan minden egyes napot napszemüveggel a szemein és nagy mosollyal az arcán élvez. A mottója, ahogyan azt ő mondta, a “Bon vivant” - jól élni, élvezni a jó dolgokat az életben, felfedezni a világot. Hihetetlen magabiztos és egyértelműen világi ember volt, egy kalandozó. Röviden összefoglalva, teljesen lenyűgözte őket.

A férfi neve, ahogy azt már valószínűleg ki is találtátok, Christopher Cloos volt.

Christopher Cloos Napszemüvegek: A márka eredete

Hottest Summer Brand: Christopher Cloos Round Sunglasses

A vakációról hazatérve, a Christopherrel való beszélgetések által inspirálódva, a két barát rádöbbent, hogy szeretnék a férfi stílusát megosztani a világgal. És mi volna megtisztelőbb, mint az, hogy készítenek egy elegáns, de mégis megfizethető napszemüvegmárkát, amely az ő nevét viseli? 

A Christopher Cloos mindenképpen a kedvenc napszemüvegmárkáink egyike. Az egyedülálló keveréke a modern és vintage elemeknek egy valóban időtlen designt eredményez. És, ami még fontosabb, imádjuk azokat a márkákat, amelyeknek van egy története. Hiszen a történet, ami a márka alapítása mögött áll, vagyis Christopher Cloos, a divatnál többet jelent. Egy életstílust szimbolizál.

Christopher Cloos Napszemüvegek: A stílus

Hottest Summer Brand: Christopher Cloos Round Sunglasses

Ettől fogva a Christopher Cloos, mint márka megszületett. Minimalista design egy kevés retróval fűszerezve, a legjobb alapanyagokból készítve, megfizethető áron. “Skandináv szemüvegek, amelyek tökéletesek minden alkalomra”. Ezek a napszemüvegek arra lettek alkotva, hogy a világon mindenkinek megadják a lehetőséget arra, hogy egy kicsit olyanok legyenek, mint maga Christopher.

Az első napszemüvegmodell nagyon találóan a “Paloma” nevet kapta - a strand után, ahol először találkoztak a férfival. Négy színben forgalmazott termék, úgy volt bemutatva, mint “a klasszikus, minimalista és időtlen keret”, mindenképpen valami, amit Christopher maga is viselne. És most ti is megtehetitek ugyanezt.

Attól függetlenül, hogy van-e lehetőségetek ezen a nyáron elmenni egy nyaralásra Dél-Franciaországba, ezekkel a Christopher Cloos napszemüvegekkel úgy fogjátok érezni magatokat mintha mindig ott lennétek (nem mellesleg annak az összegnek a töredékéért). Csak látogassátok meg az eyerim honlapját, ami tömve van ezekkel az álomszép szemüvegekkel, szerezzetek magatoknak egyet és élvezzetek egy szeletet a nyárból egész évben. Szívesen.

Adam

A logisztika vezetője vagyok az eyerimnél. Szenvedélyem a fényképezés és technológiák - a kamerám mindig kész, hogy megragadjon egy momentumot. Szemüveges vagyok már gyerekkorom óta és mérhetetlenül büszke vagyok a főzési tudományomra - sütésre kevésbé.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
A 2018-as divathét legjobb utcai összeállításai

A divathetek a divatvilágban dolgozók számára kiemelt jelentőséggel bírnak, mi pedig itt vagyunk, hogy kivigyünk önt az utcára, mielőtt a divatshow-mánia elkezdődne.

A legjobb tippek az utolsó pillanatban beszerzett karácsonyi ajándékokhoz

A karácsony rögvest itt van, és még mindig a megfelelő ajándékokat keresi? Tekintse meg katalógusunkat, amely garantálja önnek a békés ünnepeket.

Bloggerek Tippjei: Top 9 Vissza az Iskolába Trend

Nem számít, hogy az iskolába vagy a munkahelyre mész vissza, vagy esetleg sehova sem, mi megérkeztünk a 9 abszolút szemüvegtrenddel. Hah, mindig tudjuk mire van szükséged!

VÉLEMÉNYEK